2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence hiç üzülme hayırlısı neyse o olsun bazı normal doğumlar çok sıkıntılı olabiliyo bu şekilde düşün , hem kesin bişey yok daha

maşallah canım bebişine kocaman olmuş,döner inşallah annesi moralini bozma,benimkide geçen haftaya kadar makat pozisyondaydı daha yeni döndü...36. haftaya kadar dönüyorlarmış...

çok sağolun kılzar biraz rahatladım, buzmana kadar hep baş aşşağıydı
yan tarafa kaymış yaramaz kızım yerinde durmadıki bi göruntu alalım zaten:)

:)) dönmemiştir inş
dönsede vardır bi hayır atık aslınd ahayırlısını istemek lazımda işte korkuyorum nıyeyse sezeryanden hayrılsıı hakkımızda

çok sağolun kılzar biraz rahatladım, buzmana kadar hep baş aşşağıydı
yan tarafa kaymış yaramaz kızım yerinde durmadıki bi göruntu alalım zaten:)

tabi canım, hiç sıkma kendini... bu haftalarda çok hareket ediyorlar sanırım, ben benimkinin takla attığından falan bile şüpheleniyorum
bakarsın senin yaramaz bir dahaki kontrolde dönmüş olur...

aaaaaaaaaa iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl büyümüştür baya,ben net yoktu giremedim ya geçenlerde yapıldı anca geldim işte

sağol cnm bende iyiyim bebiş büyüdü kocaman kız oldukaydirigubbakcemile2 albümlerime bak duru nun odasıyla hastan çantamın resimleri var. ekleme yolladım bu arada kabul etkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…