2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin az kaldı kavuşcan yakında ne güzel , herşeyi hazır maşallah biz anca nisanda bitirebilcez hazırlıkları hayırlısıyla

23 nisan gibi kaydirigubbakcemile2 ultrasonda öyle görünüyor ama belki daha önce gelir:hulya: valla tubacım zaman çok hızlı geçiyor baksana martın ortası oldu bile az kaldı nisaneyvahedigeldismile

23 nisan gibi kaydirigubbakcemile2 ultrasonda öyle görünüyor ama belki daha önce gelir:hulya: valla tubacım zaman çok hızlı geçiyor baksana martın ortası oldu bile az kaldı nisaneyvahedigeldismile

haklısın valla geçmez gibi geliyo ama çok çabuk geçiyo elimizi çabuk tutmalıyız , neyse şekerim ben çıkıyorum sonra grşrz öptüm

ayy kızlar yarın 9buçuğa randevu aldım..çok heycanlıyım walla..
çok merak ediyorum bebişimi..inşallah gelişmiştir biraz..
yarın da gidersem 2 kontrolum kalıyor..biri nisanın başı biri ortası dedi doktor..
ortasında gidince gün verecekmiş sezeryan için..
yani üçüncü gidişim doğumeyvahedigeldismile
az kaldı artık...iyice heyecan bastırdı..

selam kızlar
yaklasık 1 ayı geckın gıremıyodum.yenı evıme tasındım ve ınternet ancak geldı.sızlerıde cok merak ettım kım naptı kontroller nasıl gectı dıye.
ben en son cumartesı kontroldeydım ve kızım masallah cok ıyıymıs.kocaman olmus.dr bıraz fazla bıle buyumus dedı:)1900 gr olmus.
evımede yerlestım ıyıce besıgımız geldı odasını hazırladık.sadece dolabımız gelemdı daha.kıyafetlerımız falanda hazır sayılır bıkac kucuk eksık var.bı kendıme pıjamalarım eksık.onlarıda 1-2 haftaya tamamlıcam ınsallah .sonra cantamızı hazırlayıp beklıcez.
yarın ınsallah gırebılırım gorusuruz.hepınıızı ozlemısım valla.

oo sen tecrübelisin, sen böyle heyecan yapıyosan biz ölelim akannehir akannehir akannehir

relaxxx hoşgeldinnn gamze ben kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım güle güle otur yeni evinde a.s.

hosbulduk ya ne zamandır gıremedım herkesın gunu azaldı valla.hele sen ın ıyıce bıtmıs valla.ne cabuk gectı daha dun gıbı hamıle haberlerı verdıgımız:)

evet ne çabuk geçti dimikaydirigubbakcemile2 heyecan dorukta valla. relaxcımarkadaşlık yolladım kabul et beni albümlerimde durunun odasıyla hastane çantam var opuyorumnanaktan

Ayy Gamze herşeyiniz çok çok güzel olmuş maşallah, geriye bir tek Duru hanımın sağlıkla teşrif etmesi kalmış inşallah, Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.

gerçekten heyecan başladı artık, büyümüştür annesi bebeğin. yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. kızına da maşallah, kocaman olmuş
tüm aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…