baktım canım herşey çok güzel olmuş güle güle kullansın kızın inş
inş tubacım hepimizinki hayırlısıyla doğsunlarda cicilerini giysinler:asigim:
senin az kaldı kavuşcan yakında ne güzel , herşeyi hazır maşallah biz anca nisanda bitirebilcez hazırlıkları hayırlısıyla
23 nisan gibi kaydirigubbakcemile2 ultrasonda öyle görünüyor ama belki daha önce gelir:hulya: valla tubacım zaman çok hızlı geçiyor baksana martın ortası oldu bile az kaldı nisaneyvahedigeldismile
ayy kızlar yarın 9buçuğa randevu aldım..çok heycanlıyım walla..
çok merak ediyorum bebişimi..inşallah gelişmiştir biraz..
yarın da gidersem 2 kontrolum kalıyor..biri nisanın başı biri ortası dedi doktor..
ortasında gidince gün verecekmiş sezeryan için..
yani üçüncü gidişim doğumeyvahedigeldismile
az kaldı artık...iyice heyecan bastırdı..
selam kızlar
yaklasık 1 ayı geckın gıremıyodum.yenı evıme tasındım ve ınternet ancak geldı.sızlerıde cok merak ettım kım naptı kontroller nasıl gectı dıye.
ben en son cumartesı kontroldeydım ve kızım masallah cok ıyıymıs.kocaman olmus.dr bıraz fazla bıle buyumus dedı:)1900 gr olmus.
evımede yerlestım ıyıce besıgımız geldı odasını hazırladık.sadece dolabımız gelemdı daha.kıyafetlerımız falanda hazır sayılır bıkac kucuk eksık var.bı kendıme pıjamalarım eksık.onlarıda 1-2 haftaya tamamlıcam ınsallah .sonra cantamızı hazırlayıp beklıcez.
yarın ınsallah gırebılırım gorusuruz.hepınıızı ozlemısım valla.
relaxxx hoşgeldinnn gamze ben kaydirigubbakcemile2
selam kızlar
yaklasık 1 ayı geckın gıremıyodum.yenı evıme tasındım ve ınternet ancak geldı.sızlerıde cok merak ettım kım naptı kontroller nasıl gectı dıye.
ben en son cumartesı kontroldeydım ve kızım masallah cok ıyıymıs.kocaman olmus.dr bıraz fazla bıle buyumus dedı:)1900 gr olmus.
evımede yerlestım ıyıce besıgımız geldı odasını hazırladık.sadece dolabımız gelemdı daha.kıyafetlerımız falanda hazır sayılır bıkac kucuk eksık var.bı kendıme pıjamalarım eksık.onlarıda 1-2 haftaya tamamlıcam ınsallah .sonra cantamızı hazırlayıp beklıcez.
hosbulduk ya ne zamandır gıremedım herkesın gunu azaldı valla.hele sen ın ıyıce bıtmıs valla.ne cabuk gectı daha dun gıbı hamıle haberlerı verdıgımız:)
hülücannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
ayy kızlar yarın 9buçuğa randevu aldım..çok heycanlıyım walla..
çok merak ediyorum bebişimi..inşallah gelişmiştir biraz..
yarın da gidersem 2 kontrolum kalıyor..biri nisanın başı biri ortası dedi doktor..
ortasında gidince gün verecekmiş sezeryan için..
yani üçüncü gidişim doğumeyvahedigeldismile
az kaldı artık...iyice heyecan bastırdı..
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?