Selamlar arkadaşlar.
dün gece çok fena kanamam oldu. bebegimizi kaybettiğmizi düşündük. sabah hastaneye gittik. bebegimizi gördük hiçbirşey olmamış gibi duruyordu. sabaha kadar üzüntüden agladım. ama düşük tehlikem hala devam ediyor.
güzel anneler dualarınıza muhtacım. Kendiniz için elinizi semaya kaldırdıgınızda benide unutmayın lütfen. sevgiler...
gözün aydın canımgünaydın kızlar sırf sizin için girdim. dün rüya gibiydi sanki ilk defa yarım saat bebeğimi izledim. bazen 3 boyutlu ve renkli bazen siyah beyaz.. herşeyi çok iyi ve sağlıklıymış maşşalah . ense kalınlığında sınır 3 müş kızlar. bizimki 1.08 çıktı çok iyi yani:asigim: . bu arada asıl bomba gelioooooooo doktorum %80 kız dedi. ben havalara uçtum tabi. kan testimi daha almadım onlar hemen çıkmıyormuş 3 gün sonra. ama doktorum çok iyi olduğunu söyledi. darısı hepinize muck muck sanırım topiğin ilk DURU kızı geliyor:asigim:
canım inşallah bebişine bişeycik olmaz ama kendini yıpratma annesi onun sana ihtiyacı var kendiniüzme rabime duaet hayırlısıylainşallah bişey olmaz iyişeyler düşün bak kanaman durmuş yat hiçbir iş yapma uzan sürekli dikkat et kendine dualarımız seninle:Saruboceq:Selamlar arkadaşlar.
dün gece çok fena kanamam oldu. bebegimizi kaybettiğmizi düşündük. sabah hastaneye gittik. bebegimizi gördük hiçbirşey olmamış gibi duruyordu. sabaha kadar üzüntüden agladım. ama düşük tehlikem hala devam ediyor.
güzel anneler dualarınıza muhtacım. Kendiniz için elinizi semaya kaldırdıgınızda benide unutmayın lütfen. sevgiler...
sulecim sende inşallah iyi haberler verirsin özlem sen nasılsın canımnasıl geçiyor hamileliğin
ben de iyiyim canım göbüş sanki biraz büyümüş gibiiyiyim tuğbacım iyi geçiyor yorgunluğum oluyo sadece halsizlik var ama iyiyim çok şükür yemekde yiyorum artık heralde kilo alıcam artık
senin nasıl gidiyor canım herşey yolundamı göbüş nasıl :))
Selamlar arkadaşlar.
Selamlar arkadaşlar.
ben de iyiyim canım göbüş sanki biraz büyümüş gibi
canım gözün aydınama kötü düşünme bak ense kalnlığı normalmış fazla olsa sen istemeden isterlerdiikili tesyi boşuna kötü düşünüp kendiniüzme bebişte etkileniyo çünküiyiüşün iyi olsun canımkızlar bu arada bende bugün dr gittim
bebeğim kocaman olmuş elleri ayakları nasılda oynuyodu
dr çok kıpır kıpır dedi keyfi yerinde oynayıp duruyooo
ense kalınlığı normal dedi
2li test ister misin dedi bende istedim
çünkü ben hep engelli çocukların içindeyim ve onları gördükçe halime şükrediyorum
dayanamayıp istedim bende pazartesi çıkacak inşallah sonuçlar sizlerde benım için dua edin
ama bana cinsiyetini söylemediii
20 gün sonra gidecem kesin olmadan asla söylemez benım dr çokkk merak ediyorummm
canım gözün aydınama kötü düşünme bak ense kalnlığı normalmış fazla olsa sen istemeden isterlerdiikili tesyi boşuna kötü düşünüp kendiniüzme bebişte etkileniyo çünküiyiüşün iyi olsun canım
benim salı günü kontrolüm var tahlıl yaptırmıştım onlarıgöstereccem sanırım bu hafta beni de ikili test için gün verirbenimde göbüş sanki biraz belirdi canım zaten biz aynı anda büüyütcez göbüşleri :))))
bende çok merak ediyorum ama bu haftalar kesin olmuyo ben de sabırsızlanıyorum ama 16. haftayı bekliyecem benim hamileliğim iyi geçiyo dün akşam ilk hediyesini aldı bebişim bakıpbakıpduruyom çok duygulandım,sağol canım iyi düşünüyorum dr çok iyi görünüyo falan dedi ya rahatlattı benı
bi cinsiyetini tahmin etseydi ne güzel olurdu
senın nasıl gidiyooo
bende çok merak ediyorum ama bu haftalar kesin olmuyo ben de sabırsızlanıyorum ama 16. haftayı bekliyecem benim hamileliğim iyi geçiyo dün akşam ilk hediyesini aldı bebişim bakıpbakıpduruyom çok duygulandım,
slm kıslar
slm canım hoşgeldin
slm canım hoşgeldinslm kıslar
kızlar bu arada bende bugün dr gittim
bebeğim kocaman olmuş elleri ayakları nasılda oynuyodu
dr çok kıpır kıpır dedi keyfi yerinde oynayıp duruyooo
ense kalınlığı normal dedi
2li test ister misin dedi bende istedim
çünkü ben hep engelli çocukların içindeyim ve onları gördükçe halime şükrediyorum
dayanamayıp istedim bende pazartesi çıkacak inşallah sonuçlar sizlerde benım için dua edin
ama bana cinsiyetini söylemediii
20 gün sonra gidecem kesin olmadan asla söylemez benım dr çokkk merak ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?