2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok geçmiş olsun dinlen umarım biranönce atlatırsın bunu dualarımız seninle canım moralini bozma inşallah geçicek sağlıklı günler sizin olcak canım.:Saruboceq:

gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ilk kızımız geldi ama ben senin için erkek düşünüyodum yanıldım

canım inşallah bebişine bişeycik olmaz ama kendini yıpratma annesi onun sana ihtiyacı var kendiniüzme rabime duaet hayırlısıylainşallah bişey olmaz iyişeyler düşün bak kanaman durmuş yat hiçbir iş yapma uzan sürekli dikkat et kendine dualarımız seninle:Saruboceq:

sulecim sende inşallah iyi haberler verirsin özlem sen nasılsın canımnasıl geçiyor hamileliğin

sulecim sende inşallah iyi haberler verirsin özlem sen nasılsın canımnasıl geçiyor hamileliğin

iyiyim tuğbacım iyi geçiyor yorgunluğum oluyo sadece halsizlik var ama iyiyim çok şükür yemekde yiyorum artık heralde kilo alıcam artık
senin nasıl gidiyor canım herşey yolundamı göbüş nasıl :))

ben de iyiyim canım göbüş sanki biraz büyümüş gibi

canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın bu günleri bebişinin keyfini sürersin

dimplesssssss çok tatlı ya
rabbim hep mutlu etsin seni ve tüm hamişleri DURU mu koyacan ismini? ya bende çok heyecanlandım yüzümde sırıtık bi ifade pc ye bakıyom

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bebeğini sana bağışlasın dualarımız hep seninle. kendine dikkat et :Saruboceq:

kızlar bu arada bende bugün dr gittim
bebeğim kocaman olmuş elleri ayakları nasılda oynuyodu
dr çok kıpır kıpır dedi keyfi yerinde oynayıp duruyooo
ense kalınlığı normal dedi
2li test ister misin dedi bende istedim
çünkü ben hep engelli çocukların içindeyim ve onları gördükçe halime şükrediyorum
dayanamayıp istedim bende pazartesi çıkacak inşallah sonuçlar sizlerde benım için dua edin
ama bana cinsiyetini söylemediii
20 gün sonra gidecem kesin olmadan asla söylemez benım dr çokkk merak ediyorummm

canım gözün aydınama kötü düşünme bak ense kalnlığı normalmış fazla olsa sen istemeden isterlerdiikili tesyi boşuna kötü düşünüp kendiniüzme bebişte etkileniyo çünküiyiüşün iyi olsun canım

sağol canım iyi düşünüyorum dr çok iyi görünüyo falan dedi ya rahatlattı benı
bi cinsiyetini tahmin etseydi ne güzel olurdu
senın nasıl gidiyooo

benimde göbüş sanki biraz belirdi canım zaten biz aynı anda büüyütcez göbüşleri :))))
benim salı günü kontrolüm var tahlıl yaptırmıştım onlarıgöstereccem sanırım bu hafta beni de ikili test için gün verir

sağol canım iyi düşünüyorum dr çok iyi görünüyo falan dedi ya rahatlattı benı
bi cinsiyetini tahmin etseydi ne güzel olurdu
senın nasıl gidiyooo
bende çok merak ediyorum ama bu haftalar kesin olmuyo ben de sabırsızlanıyorum ama 16. haftayı bekliyecem benim hamileliğim iyi geçiyo dün akşam ilk hediyesini aldı bebişim bakıpbakıpduruyom çok duygulandım,

ya bizimde daha hediyemiz yokk(( annennemiz bir şey örüyo ama görmüyoz anca şubat tatilinde yanına gittiğimizde görebilecezzzzz

slm canım hoşgeldin

canım ne güzel bebişinin ense kalınlığı normalmiş kıpır kıpırmış demekki çok hareketli olcak maşallah hiç kötü düşünme içinide ferah tut canım sonuçlar için allahın izniyle sağlıkla büyütürsün bebişini

kızlar bu odaya mutlaka bi bakın
ve lütfen fikirlerinizi benımle paylaşın ben bu odayı çok beğendim
yanlızca mobilyanın mavi olan bölümleri yeşil olacak sizce nasıl
bide beşiği büyüyen karyola olan cinsten oalacak

Eklentiler

• $bebiş.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…