2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın kızlarr.....
dün doktora gittim...kasık ağrılarını sordum...normal olduğunu, bebek büyüdükçe rahimde baskı oluştuğunu söyledi doktorum

günaydın canım aman büyüsünlerde ağrılara razıyız sağlıkları sıhhatli yerinde olsun inşallah

Nesracım sanada günaydın canım

benimde oluyor ağrılar kızlar oturuyorum diye ama ben hareket ediyorum artık sık sık merdiven inip çıkıyorum iyi oluyor akşama serili uyuyorum ama olsun.normal doğum düşünülüyorsa yürüyüş hareket şart .açılma kolay olur..........

kayra kimdi ben hatırlayamadım sezen yaaa..bu arada bizim selmada mı doğurdu nee.yok ortalarda
neyse ben kaçar alışveriş yapacağım kuzuma.........

günaydın herkese.bende 33. haftadayım.13 kilo aldım.bakıyorum da benim biraz fazla galiba. siz ne durumdasınız.bende izinde olunca hamur işi falan durduramıyorum ya:))

canım valla ben de hamur işine dayanamıyorum, bir de sürekli çocuklar için falan yapınca evde olunca insanın eli gidiyor amaaan yiyim ne olcak diyorsun bende 31. haftamdayım 11 kiloyu geçti yapacak bir şey yok sonrasında gidiyor benim diğerlerinde aldığım kilom da 16ydı sonunda 6 ayda kiloma geri döndüm emzirmek çok iyi geliyor bir de yaza denk gelmesi kilo vermek açısından daha avantaj inanılmaz su kaybı oluyor emzirirken sadece sıvı almak istiyorsun onlar da biz de sağlıklı olalım gerisi kolay

kız hemşoooocummmm normal doğurmaya karar mı verdin yoksa heee merdivenler yürüyüşler felannnnaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Ahh benımde ıse yenı basladıgım ıcın eğitimlerim var bugun öğleden sonra mesela.Gerçi kurum içinde ama olsun keşke benım yöneticim de bana öyle deseydi ama izne çok karşı biri

aslında biraz anlayışlı olmaları lazım bize karşı...

kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş
küçük hanım vaktini bekler inşallah, Allah kolaylık versin Kayra ya...

eşinin doğum günü kutlu olsun, ailece çok mutlu olun inşallah...

günaydın herkese.bende 33. haftadayım.13 kilo aldım.bakıyorum da benim biraz fazla galiba. siz ne durumdasınız.bende izinde olunca hamur işi falan durduramıyorum ya:))

ben de 11 aldım, veririz inşallah doğumdan sonra :)

inşallah zamanında gelir minişler...

hanımlar kız bebekler erken gelirlermiş..bi kaç gündür bana hep öle diyolar..normalde 08 Mayıs ama nisanın sonunda doğurursun sen diyolar.. bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…