2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim işim de masa başı, işyerinde belim sırtım baya ağrıyor. herhalde duruş bozukluğundan ağrıyor benimki ama senin aksine ben kısayım...

saolasın canım, şefinde anlayışlı biriymiş ne kadar güzel

benim sırt ağrısından ziyade karnımdaki karıncalaşmalar çok rahatsız ediyor. onun içinde magnezyum kullanmam gerekiyor ama ben malesef sürekli kullanmıyorum

zeynoxx42 kullanıcısından alıntı
canım izni erken başlatmışın galiba bende bugün iyi değilim sabah adliyeye gittim 10 dk. işimi yarım saatte halledebildim kendimi hiç iyi hissetmiyorum

kendine dikkat et canım geçmiş olsun.

ne iyi şefin varmış süper olmuş senin için.

bende sürekli bilg. başındayım aynen bendede oluyor ama daha çok etkisini eve gittiğimde hissediyorum o zaman daha bi fazla ağrıyor sanki.

saolasın canım, şefinde anlayışlı biriymiş ne kadar güzel

ne iyi şefin varmış süper olmuş senin için.[/QUOTE]

evet kızlar, şefim kadın olduğu için halimden anlıyor sağolsun, yarım gün evde olmak bile kardır opuyorumnanaktan

bu arada herkese tekrar günaydın ...

Ahh benımde ıse yenı basladıgım ıcın eğitimlerim var bugun öğleden sonra mesela.Gerçi kurum içinde ama olsun keşke benım yöneticim de bana öyle deseydi ama izne çok karşı biri

kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş

dün kocişin doğum günüydü prenseslerle sürpriz doğum günü yaptık çok sevindi, bugün de büyük parti var öğleden sonra hazırlıkları yapmam lazım benim şef de bana izin verirse aslında çok iyi de işte söyleyene kadar insan biraz huzursuz oluyo

herkese günaydın kızlarr.....
dün doktora gittim...kasık ağrılarını sordum...normal olduğunu, bebek büyüdükçe rahimde baskı oluştuğunu söyledi doktorum

kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş

ya gerçektenmi kanamasımı olmuş çok üzüldüm kaçıncı haftasındaydı dinlenmek iyi gelecektir ekstra ilaç veriyorlar sanırım biraz daha beklesin diye hayırlısı

günaydın herkese.bende 33. haftadayım.13 kilo aldım.bakıyorum da benim biraz fazla galiba. siz ne durumdasınız.bende izinde olunca hamur işi falan durduramıyorum ya:))

evet artık sıra bizlerde
ama nisan annelerine şaşırdım çok şükür daha kimse doğurmadı 1 kişi erken yapmıştı
ama mart anneleri şubatın ortasında çoğu doğurdu işallah meleklerimiz zamanında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…