Sırt ağrılarınız oluyor mu arkadaslar ben bu yenı ısımde oturarak calısıyorum arada kalktıgım da oluyor ama bılgısayar basında sonucta bebek buyudugu ıcın mı yoksa benım boyum da uzun onunda etkısı var mıdır? Siz ne durumdasınız
geçmiş olsun... artık iş güç iyice zor gelmeye başladı gerçekten...
bugün kaymakamlıkta katılmamız gereken bir seminer varmış, şefim işe gelme direk öğleden sonra seminere git dedi sağolsun :))
Sırt ağrılarınız oluyor mu arkadaslar ben bu yenı ısımde oturarak calısıyorum arada kalktıgım da oluyor ama bılgısayar basında sonucta bebek buyudugu ıcın mı yoksa benım boyum da uzun onunda etkısı var mıdır? Siz ne durumdasınız
geçmiş olsun... artık iş güç iyice zor gelmeye başladı gerçekten...
bugün kaymakamlıkta katılmamız gereken bir seminer varmış, şefim işe gelme direk öğleden sonra seminere git dedi sağolsun :))
zeynoxx42 kullanıcısından alıntı
canım izni erken başlatmışın galiba bende bugün iyi değilim sabah adliyeye gittim 10 dk. işimi yarım saatte halledebildim kendimi hiç iyi hissetmiyorum
kendine dikkat et canım geçmiş olsun.
saolasın canım benim
saolasın canım, şefinde anlayışlı biriymiş ne kadar güzel
kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş
kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?