göbüşe de bebişe de maşallahkızlar bende koca göbişimi ekledim de yüzünüzü nasıl kesiyorsunuz ben beceremedim(
selam kızlar günaydın opuyorumnanaktan nasılsınız
dün yoktum geçmişi bi okuyum baya kaynatmışsınız yine.
kızlar çok panik yapmaya başladım ağrılarım fazla diye doğuma az kaldı diyo herkes gece bi ağlama tuttu beni nedendir bilmiyorum bi korku geldi bana yaa mafoldumben
cuma kontrolüm var bi gitseydim inşallah bişey olmaz rahatlıcaktım ozaman
selam kızlar doktordan geldim şimdi...
bebişim topu topu 200gr almış..1800gr.en fazla alsa 1 kg alır o da 2800 doğar..sanırım ortalama 2,5kg
doğacak sıska bebişim benim..
ben 600gr almışım..ama 2 haftada tabi..
5 nisanda çağırdı doktorum..nisanın 30unda düşünüyorum doğumu dedi..tabi acele edip gelmezse..
bi de hiç yürüme ev işlerini de yapma dedi..
söylemesi kolay tabi..nasıl temizlemiym evi yaaa...offffffffffffffffffffffffmafoldumben
bebişim topu topu 200gr almış..1800gr.en fazla alsa 1 kg alır o da 2800 doğar..sanırım ortalama 2,5kg
5 nisanda çağırdı doktorum..nisanın 30unda düşünüyorum doğumu dedi..tabi acele edip gelmezse..
söylemesi kolay tabi..nasıl temizlemiym evi yaaa...offffffffffffffffffffffffmafoldumben
göbüşe de bebişe de maşallah
ben bilmiyorum canım nasıl yapıldığını...
bende de başladı panikler valla, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım doktorunu dinle fazla yorma kendini
ama yürüme demesini anlamadım
birde 2,800 gram iyi yani sen beslersin onu
doktorum banada yürüme kendini yoracak bişey yapma mümkün olduğunca istirahat et demişti 10 gün önce gittiğimde bende anlamamıştım.. belirli bir yürüyüş yapmasamda markete veya alışverişe gidiyorum ama çok yoruluyorum iki gün önce marketteyken karnıma çok şiddetli bi ağrı girdi oturdum anca yarım saat sonra geçti aslında doktor ne derse yapmak lazım yorulmamak lazım demekki.
vallahi sabah akşam 1 er saat yürüyüş yapıyorum
doktorum yapacaksın dedi
doktordan doktora değişiyo demekki kafamçokkarıştı
vahide geçmiş olsun sağlıkl agelsin bebişin eflatun gözün aydın maşallah kızına
benimde akşam ağrı m oldu adet sancısı gibi hem belim hem kasıklarım yarın rapor için gitcem doktora sorcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?