erkekn doğum bende de var ben 8 aylıkken doğmuşum acaba diyorum oğlumda erken gelirmi annesi gibibende de var erken doğum korkusu, bir de nereden çıktıysa kordon dolanması korkusu başladı... iyice evhamlı oldum vallahi... inşallah bir daha kanaman olmaz canım...
canım inş. olmaz kanaman birdaha hem artık korkma dr. engelliyorlar bir mşekilde doğumu başlasa bile kötü bişey olmasın inş.selna kullanıcısından alıntı
inşallah bebişlerimiz zamanında sağlıkla doğarlar;erken doğum takıntı oldu bende;her an doğuracakmışım gibi geliyor;sizdede oluyor mu kızlar?geçen haftaki kanamalardan çok korktum ondan herhalde ,psikolojim bozuldu:
erkekn doğum bende de var ben 8 aylıkken doğmuşum acaba diyorum oğlumda erken gelirmi annesi gibi
canım inş. olmaz kanaman birdaha hem artık korkma dr. engelliyorlar bir mşekilde doğumu başlasa bile kötü bişey olmasın inş.
kızlar bu arada benim oğlan son 4-5 gündür gece yattığımda kendini aşağı doğru itip duruyo..sizlerde de oluyomu...arnıma sığmıyomu ki yavrucum...
bende normal doğum yapmayı istiyorum, ama doktorum sezeryan yapacak diye çok korkuyorum.. çünkü adam nerdeyse hiç normal doğum yaptırmıyor..( hastaneden çok memnunum ama eğer doktor sezeryan derse son dakika çok kötü olurum..
kızlar bu arada benim oğlan son 4-5 gündür gece yattığımda kendini aşağı doğru itip duruyo..sizlerde de oluyomu...arnıma sığmıyomu ki yavrucum...
hayırlısı olsun canım ,sen normal istediğini belirt doktorunda ona göre karar verir...
her gittiğimde söylüyorum vala ama doktorun pek umrunda olmuyor, birde böyle olumlu konuşmadığını görünce iyice yapmayacak hissine kapılıyorum. bak gecen hafta gittiğimizde dedim böyle giderse (çünkü bebişim hep normal doğum pozisyonunda duruyor) normal olur dimi, evet dedi. peki dedim 08 mayıs a kadar gelmezse, hemen dediki o zaman sezeryan yapıcaz. ama suni sancı var, hımm o zamanda rahmine çatının uygunluğuna bakıcaz öle dedi.. yani adamın konuşmaları falan böle hiç normalden yana değil..gıcık..
evet hayırlısı olsun.. teşekkürler.
valaahi zaman zamn benimki yapıyorr........genelgde kendi pozisyonunu değiştirdiğinde öyle yaptığını hissediyorum ben.......ama kaburgalarıma dayanıp ittiğide oluyor onlarda keşfediyorlar işte.ama canım senin çok az kalmış doğuma hazırlanıyordur bebişş..hayırlısıyla gelsin inşallahh.....
selam kızlar, hava çok güzel ama dışarda işim yok. sizi okuyorum. bırakın şu erken doğum muhabbetlerini hepsi zamanında doğacaklar inşallah. dün 1ay önce doğum yapan arkadaşımla konuştum. şöyle diyor: tutabildiğin kadar karnında tut hamilelik süper bir şey. doğunca ne doymak biliyor ne uyku biliyor, harap ve bitap düşüyosun.
kızlar dün aşkı memnuyu izledim sanırım etkisinde kaldım. rüyamda kocamla evli değilmişim ve hamileymişim. ama doğurmak istiyorum diyorum. bunu kocama anlattım rüyamda hamileymişim diye. onun verdiği tepkiyi aynen yazıyorum: eeee ne yani şimdi hamile değilmisin sanki? yoksa sende beni mi kandırıyon? bu göbek çok yemekten mi oldu??? alsanaalsanasmile
merhaba mehtap
hg
Nesracım sen Hizmet Hastanesine gidiyordun değil mi?bende orada doğuracağım kısmet olursa...Sait bey e mi gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?