vallahi süperkaydirigubbakcemile5aslında ben de stok yapmaktan yana değildim ama prima 98li paketi kipada 10 liraya falan bulunca dayanamadım aldım valla :))
kaçmazmış ciddennopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kampanya vardı 1-1,5 ay kadar önce, daldım ben de valla :))
aaa doğru nisana giricez dimi ben gelmesi için sabırsızlanıorum sanırımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayları karıştırdım kızlarr...
nilüfer ii yapmışsın walla bende olsam o fiyata kaçırmazdım kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben yemeğe gidiyorum:))
slm kızlar...öyle hızlısınız ki geçmişi anca bitirdim...valla çantalarını hazırlayanları tebrik ederim 35. haftamdayım..ama ortaya çıkmış bi çanta yok yarın eksiklerimi alıp hazır etmeyi düşünüyorum bakalım yapabilecek miyim...
hadi bakalım ilk kim doğum yapıp kavuşacak bebişinee allahım hepsi vakltinde hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş. :1hug:
bu arada selma yok dimi kızlar
olur olur dayanamadım aldırdım biranönce çıksın diye diyebilir wallaa kaydirigubbakcemile3 birşeyi olmasında dinleniyo olsunselma yok canımm kayıplara karıştı korkuyorum vallla..ben doğum yaptım fdeyip çıkaverecek diyeeopuyorumnanaktan
nilüfer canım senin ismin nilifer değilmiydi yanlış mı söylüyorum ben hep yoksa biri kedsinin ismiydi amaa
olur olur dayanamadım aldırdım biranönce çıksın diye diyebilir wallaa kaydirigubbakcemile3 birşeyi olmasında dinleniyo olsun
ipekcim senin sezeryan olursa mayısın ilk günlerinde alırlar muhtemelen 38.hafta oluyor.......
inşallah bebişlerimiz zamanında sağlıkla doğarlar;erken doğum takıntı oldu bende;her an doğuracakmışım gibi geliyor;sizdede oluyor mu kızlar?geçen haftaki kanamalardan çok korktum ondan herhalde ,psikolojim bozuldu:
pazartesi kontrolüm var hem de doğum izni raporumu alacağım, doktor belki bu kez kesin kararını verir. dediğin gibi mayıs başına geliyor 38. haftam. hayırlısı olsun hepimiz için...
senin baya az kaldı, çok heyecanlıııı.... halledersin canım yarın inşallah...
bende de var erken doğum korkusu, bir de nereden çıktıysa kordon dolanması korkusu başladı... iyice evhamlı oldum vallahi... inşallah bir daha kanaman olmaz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?