evet canım hizmet hastanesine gidiyorum, doktorumda sait bey..:)) senin özel muayenehane mi?
evet canım benim doktorum Bakırköy de ,Hizmet hastanesiyle çalışıyor,kendiside orada doğurmuş,Sait Bey i bilmem ama Meltem Hanım normal doğumu çok destekliyor diye duymuştum,Hatta geçen NST ye gittiğimde ebelerde söyledi;hakkımızda hayırlısı canım...Sağlıkla kucağımıza alalımda doğum şekli nasıl olursa olsun...
senin doğumun ne zaman..NST ye girdiğine göre benden erken heralde..evet iki doktor var zaten biri meltem hanım diğeride sait bey..sait bey çok iyi ama genelde sanırım çok yoğun olduğu için sezeryan yapıyor..haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun...bu arada nerde oturuyosun selna?
yarın 32 hafta oluyor,NST ye kontrol amaçlı girdim geçen hafta 2 kez,kanamam olmuştu o yüzden,İnşallah doğuma kadar Allah başka sıkıntı göstermez;
Beylikdüzü,Beykent te oturuyorum canım,
oo bende yakın bir yerde sandım, bu taraflar olunca..:)) hımm çok geçmiş olsun..şimdi bir sorun sıkıntı yok dimi? İnşallah herşey yolunda gider merak etme..amin canım amin..
yok canım yakın değil,
çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik,Allah ta birda göstermesin zaten...
SELNA
canım ben yenı duydum kanam olduğunu geçmiş olsun canım
inşallah şimdi iisindir
sağol canım,geçen hafta olmuştu 2 defa,çok şükür bebekle ilgili değilmiş.iyiyim canım çok sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?