2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
milupaya bende olmuştum ama gelmedi bir şey bir yerden geldi gerçi nivea kremler var içindeindirim kuponu huggies bez ama neresi o belki milupadır unuttummm.........

gökkuşak sen ne güzel siteler buluyorsun ya
o tahta oyuncaklar hala çıkmadı aklımdan bi doğsun oğluşum onun telaşı geçsin alıcam inşallah eğitici oyuncaklardan

Milupa nın sitesinde karnı burnunda partisinden bahsedilmiş geçen gün bir arkadaşa eşi tarafından yapılmıştı bayıldım kızı olacağı için herkes pembe giyinmiş anneye ve bebeğe bir sürü şeyler alınmış ev pembe balonlarla süslenmiş kızcağız eve girince şok olmuş bütün sevdikleri orda bir sürü ikramlar, pembe objeler çikolatalar yani kendimizi bu son aylarda rutinden uzaklaştırmak için ay dedim ne güzel ben sevinçten doğururdum herhalde

milupaya bende olmuştum ama gelmedi bir şey bir yerden geldi gerçi nivea kremler var içindeindirim kuponu huggies bez ama neresi o belki milupadır unuttummm.........
evet canım orası milupa site milupanın numunelr arsında milupaya dair bişey yok inşallah ihtiyaç faln da olmaz da yine de garip benolsam yeni doğan beslenmesi için ürünüm varsa koyardım numune

neresi sağlık sektörü çalışanları için sinem....
lansinohun numune verdikleri bölüm canım

ben de bayılırım böyle sürprizlere ama eşimin aklına hayatta gelmez :)))

gökkuşak sen ne güzel siteler buluyorsun ya
o tahta oyuncaklar hala çıkmadı aklımdan bi doğsun oğluşum onun telaşı geçsin alıcam inşallah eğitici oyuncaklardan

burada fazla takılınca böyle ouyor galba canım bugün sakin buralar ondamn.sen iste alcam de buluruz yinee.......

süpermişşşş...........kocişe söyliyeyim dolaylı yollardan doğuruncada yapsa olur .....ayyyyopuyorumnanaktan

milupa için evet sana katılıyorum ama bebek doğunca sanırım tekrar bir paket gönderiyormuş...6 aylıkken tekrar öyle diye biliyorummm..........

hadi ya niye öyle düşündün..........

şimdi dikkatli okudum sinem........... sanırım öylekaydirigubbakcemile3 ay mail atarak numune isteyelim bence

evet doğurunca daha iyi olur hatta, ben hastaneye şunları getir bunları getir balonlarla süsle falan gibi telkinlerde bulunuyorum bakalım ben odaya gelince hayal kırıklığına uğramazam bari hani çiçek almıyorlarya üzerinde yazılı olan baby boy-girl balonlarından istiyorum havada duranlarından oda araştırmış nerde satılıyo nerden bulacağım deyip duruyo bilgisi olan varmı

ben arkadaşımın doğumunda elimde bir sürü uçan balonlarla gittim bir ikide oyuncak aldım bebişe....
çok cici olduuu.odaya girince saldım balonları.birde oğlu oldu fenerbahçeliler balonların hepsini sarı lacivert aldımmm..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…