ben de doldurdum da canım burası biraz sğlık sektörü faln çalışanları için sanki?
evet canım orası milupa site milupanın numunelr arsında milupaya dair bişey yok inşallah ihtiyaç faln da olmaz da yine de garip benolsam yeni doğan beslenmesi için ürünüm varsa koyardım numunemilupaya bende olmuştum ama gelmedi bir şey bir yerden geldi gerçi nivea kremler var içindeindirim kuponu huggies bez ama neresi o belki milupadır unuttummm.........
lansinohun numune verdikleri bölüm canımneresi sağlık sektörü çalışanları için sinem....
Milupa nın sitesinde karnı burnunda partisinden bahsedilmiş geçen gün bir arkadaşa eşi tarafından yapılmıştı bayıldım kızı olacağı için herkes pembe giyinmiş anneye ve bebeğe bir sürü şeyler alınmış ev pembe balonlarla süslenmiş kızcağız eve girince şok olmuş bütün sevdikleri orda bir sürü ikramlar, pembe objeler çikolatalar yani kendimizi bu son aylarda rutinden uzaklaştırmak için ay dedim ne güzel ben sevinçten doğururdum herhalde
gökkuşak sen ne güzel siteler buluyorsun ya
o tahta oyuncaklar hala çıkmadı aklımdan bi doğsun oğluşum onun telaşı geçsin alıcam inşallah eğitici oyuncaklardan
Milupa nın sitesinde karnı burnunda partisinden bahsedilmiş geçen gün bir arkadaşa eşi tarafından yapılmıştı bayıldım kızı olacağı için herkes pembe giyinmiş anneye ve bebeğe bir sürü şeyler alınmış ev pembe balonlarla süslenmiş kızcağız eve girince şok olmuş bütün sevdikleri orda bir sürü ikramlar, pembe objeler çikolatalar yani kendimizi bu son aylarda rutinden uzaklaştırmak için ay dedim ne güzel ben sevinçten doğururdum herhalde
milupa için evet sana katılıyorum ama bebek doğunca sanırım tekrar bir paket gönderiyormuş...6 aylıkken tekrar öyle diye biliyorummm..........evet canım orası milupa site milupanın numunelr arsında milupaya dair bişey yok inşallah ihtiyaç faln da olmaz da yine de garip benolsam yeni doğan beslenmesi için ürünüm varsa koyardım numune
lansinohun numune verdikleri bölüm canım
http://blingsworld.net/default.asp?sf=urundetay&ktg=104&altktg=57&urunid=1813
ilginç biberonn.........boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?