söylesem de hayatta yapmaz benim eşim yaa
böyle söyleyenlere sinir olurdum ben isterim de eşim hayatta istemez yapmaz diyenlere e niye evlendin o zaman o admla diye, herşey 4 4lük uymuyo birbirine bir de uydu zannetsen de evlendiğin adam süpriz yumurta gibi oluyor :roflol:
Ana sayfa açılıyo ben göremedimfisfisfis
Ana sayfa açılıyo ben göremedimfisfisfis
bende de ana sayfa açıldı ama ben daha önce görmüştüm gökkuşağın bahsettiği ürünü, tek kullanımlık alt açma bezleri var canbebenin, dışarıda kullanışlı olur sanırım...
doğru diyorsun heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sürpriz yumurta hee.. ben benimkini köy yumurtaaammmmopuyorumnanaktandiye seviyorumm..........:asigim:
çok tatlıııııııııııııııııııııııı
gördümmm bu muu
evet kuşummm..............
köy yumurtsu kıymetli de ondan
ya aslında yapmaz sinir oluruz diyoruz ama bir denemekte de fayda var hamilelik bu kocişlerin bu konulara bakışı bira daha farklı valla arkadaş dün doğum yaptı sezeryanla isim konusunda anlaşamıyorlardı eşi başka bir isim istiyordu arkadaşım da EGE diye tutturmuştu en son güne kadar olmaz demiş eşi sonra o sezeryanlı halini görünce bak Ege nasıl güzel falan diye eşinin gönlünü almış bir de hastane odasını mavi nazar boncuklu balonlarla süslemiş laf aramızda hiç öyle bir tip değildir yani ama oluyo bazan işte
çok tatlıııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?