2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru diyorsun heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sürpriz yumurta hee.. ben benimkini köy yumurtaaammmmopuyorumnanaktandiye seviyorumm..........:asigim:

bende de ana sayfa açıldı ama ben daha önce görmüştüm gökkuşağın bahsettiği ürünü, tek kullanımlık alt açma bezleri var canbebenin, dışarıda kullanışlı olur sanırım...

ayy evetttt çok zekisin hee.anlamışsın hemenn...................

benimpc demibişe var anlamadım anasayfa çıkıyo ordan ürünlere bakayım bari gökkuşak sağol tatlım

doğru diyorsun heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sürpriz yumurta hee.. ben benimkini köy yumurtaaammmmopuyorumnanaktandiye seviyorumm..........:asigim:

köy yumurtsu kıymetli de ondan

ya aslında yapmaz sinir oluruz diyoruz ama bir denemekte de fayda var hamilelik bu kocişlerin bu konulara bakışı bira daha farklı valla arkadaş dün doğum yaptı sezeryanla isim konusunda anlaşamıyorlardı eşi başka bir isim istiyordu arkadaşım da EGE diye tutturmuştu en son güne kadar olmaz demiş eşi sonra o sezeryanlı halini görünce bak Ege nasıl güzel falan diye eşinin gönlünü almış bir de hastane odasını mavi nazar boncuklu balonlarla süslemiş laf aramızda hiç öyle bir tip değildir yani ama oluyo bazan işte

evet kıymetliikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzel yapmış aferinnn ..benimkide öyle zamanlarda dayanamaz yanıma bile giremicek beni öyle görse bayılıverr zatennn.......kaydirigubbakcemile3

kızlar göğüs koruyucu diye geçiyo nedir bunlar bilen varmı gereklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…