2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım alışverişmerkezlerinde çok oluyor uçan baloncular ama boy girl yazmaya bilir........baloncularda yada bebek şekeri malzemeleri satan yerlerdede olabilir öyle balon onlardan alıp eşin o gün alışveriş merkezindeki uçan baloncuda şişirttirebilir.

ne güzel olmuş valla çok iyi düşünmüşsün ama işte bu uçan balonların benim dediğim tarzda olanlarını alışveriş merkezlerinde falan göremedim yani işte hoşgeldin falan yazıyo çok güzel kombine ediyorlar sanırım şirketler yapıyo da biz nasıl bulucaz

gokkusak, Nilay, selna, yeterb, eceyas, ipeknil, ant., zeynoxx42, Duam, zekilk

ay nerdesin ayol ..bende susacağım artık.........boshayallersmile

aaa evet harikasın doğru alıp şişirilebilir süpersin arkadaşım ne diyim teşekkürler

istediğin renkte balonları alıp baskıcılar vardır baskıcıda bastırabilirsin..alışveriş mer.şişirttirirsin............

ben de buradayım ama ne kadar dağınık bir tipsem masamı çekmecelerimi toparlayamadım gitti, malum 6 ay kadar masam başkasının olacak :)))) dosyalama falan yapıyorum ve işte son 1 saat 45 dakikam :))

ben de buradayım ama ne kadar dağınık bir tipsem masamı çekmecelerimi toparlayamadım gitti, malum 6 ay kadar masam başkasının olacak :)))) dosyalama falan yapıyorum ve işte son 1 saat 45 dakikam :))

ipekcim senin adına sevindim darısı başıma opuyorumnanaktan

hadi kolay gelsin bakalımmm........

süpermişşşş...........kocişe söyliyeyim dolaylı yollardan doğuruncada yapsa olur .....ayyyyopuyorumnanaktan
söylesem de hayatta yapmaz benim eşim yaa
böyle söyleyenlere sinir olurdum ben isterim de eşim hayatta istemez yapmaz diyenlere e niye evlendin o zaman o admla diye, herşey 4 4lük uymuyo birbirine bir de uydu zannetsen de evlendiğin adam süpriz yumurta gibi oluyor :roflol:

Sinem yalnız değilsin benimki de söylesem de yapmaz o yüzden hiç söylememem daha iyi, bir de yapmıyor diye üzülürüm sonra... ay arkasından böyle konuştum ama yaparsa bir şeyler kendiğinden, amma utanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…