kızlar göğüs koruyucu diye geçiyo nedir bunlar bilen varmı gereklimi
ben de görmüştüm bunlardan, tam anlayamdım ne olduğunu :))
kaydirigubbakcemile3
daha neler görces acabaa:CüvCüv:
kızlar nisan bebeğinin biri daha bugün geliyormuş, anne adayı topiğinde helaleşiyor birazdan doğum için hastaneye gidiyormuş nasıl heyecanlandım walla bir ay sonra bizde teker teker başlıycaz bayanssulusmile
gökkuşak, zeyno ve zekilk biliyordur bence, gelince söylerler ne olduğunu bize :) (eflatun ve abera da biliyordur ama onlar bugün yok sanırım )
vallahi yaa daha neler görüp öğreneceğiz bu sıpalar için :))
kızlar selam hemen yazıp çıkayım evde değilim çünkü.
bugün doktorumuzdaydık kızımı gördüm büyümüş yine tam başaşağı şekilde duruyodu kafasını tam aşağı yasladığı için çok ağrım oluyomuş dinlen dedi
kızım 2 kiloyu geçmiş öyle dedi doktorum ama tam gramını söylemedi. suyu falanda normalmiş. ben kilo almamışım 15 gün öncesiyle aynıyım.
bide bu göğüs koruyucuları sormuşsunuz kızlar meme uçları yara olduğunda veya olmasın diye veye bebek memeyi tutamadığında bunları tam göğüs ucuna yapıştırıyosun bebekde rahtaça emiyo yaraysa canında yanmıyo. bi tanıdığımız kullanıyorda onda gördüm bende
kızlar selam hemen yazıp çıkayım evde değilim çünkü.
bugün doktorumuzdaydık kızımı gördüm büyümüş yine tam başaşağı şekilde duruyodu kafasını tam aşağı yasladığı için çok ağrım oluyomuş dinlen dedi
kızım 2 kiloyu geçmiş öyle dedi doktorum ama tam gramını söylemedi. suyu falanda normalmiş. ben kilo almamışım 15 gün öncesiyle aynıyım.
bide bu göğüs koruyucuları sormuşsunuz kızlar meme uçları yara olduğunda veya olmasın diye veye bebek memeyi tutamadığında bunları tam göğüs ucuna yapıştırıyosun bebekde rahtaça emiyo yaraysa canında yanmıyo. bi tanıdığımız kullanıyorda onda gördüm bende
bebeğine de sana da maşallah Özlem, kızın büyümüş ama sana kilo aldırmamış, süper :)
Maşallah bebişine de sanada canımkilo almamanda süper bu aylarda biliyorsun çok alınıyor senin adına sevindim
bu arada göğüs koruyucu bilgileri için de tşk.ler kızlarr..
almak için acele etmeyeyim öyleyse:)
merhaba hanımlar bebişler ve siz nasılsınız
kızlar göğüs koruyucu diye geçiyo nedir bunlar bilen varmı gereklimi
merhaba hanımlar bebişler ve siz nasılsınız
yaa valla okuyunca bile içim gittikaydirigubbakcemile3canım yara olan ya da göğüs ucu olmayanlar falan için bence gerekli değil zaten böyle alışmamak dha iyi ilk bir kaç gün sıkıntı olsa da yanlış emzirmeden kaynaklı olduğu söyleniyo sonra geçiyo bu arada emzirmek dünyanın en güzel duygusu kızlar çok güzel şeyler bekliyor sizi hele o elleriyle gösünüze yada yüzünüze dokunup emmeleri var ya bitiyorsunuz içinize sokasınız geliyo bu arada gece en güzel uykunuzdan uyandırışlarını falan yazmiyim he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?