AH Yapsa da ben de utansam keşkeSinem yalnız değilsin benimki de söylesem de yapmaz o yüzden hiç söylememem daha iyi, bir de yapmıyor diye üzülürüm sonra... ay arkasından böyle konuştum ama yaparsa bir şeyler kendiğinden, amma utanırım :)))
kızlar biran önce yarın olsun istiyorum oğluşumla randevum var bakalım ne durumda :)
AH Yapsa da ben de utansam keşke
özlem'e maşallah
ipeknile hayırlı izinler
herkese iyi akşamlar
öpüyorum
iyi bakın kendinize
ben de birazdan çıkacağım kızlar, hepinize iyi akşamlar, güzel hafta sonları dilerim....
kızlar biran önce yarın olsun istiyorum oğluşumla randevum var bakalım ne durumda :)
ÖZLEM canım maşallah bebeğine..ve sana da tabi ki..ne güzel kilo almamşısın büyük başarı walla...
eşi sürpriz yapanları duyunca içim gidiyor..benim eşim hayatta öyle şeyler düşünemez..
hiçbizaman özel bi muamele görmedim doğumlarımda malesef..:sinifsinif:
ben de sağlık olsun yeter diye avutuyorum kendimi..ağlayasım geldi tutamıycam kendimi..
yarama tuz bastınız yaa...( (((
aman dert ettiğin şeye bakarmısın lütfen canım erkeklerin geneli hatta %85 öyledir yani ince fikirli değillerdir. Genelde süpriz fikri kadınların başının altından kalkar erkekler çok fazla düşünceli olamıyorlar hayatım aklinialirimsmile
evet malesef öyle..ama insan doğumdan sonra çok hassa oluyor..özellikle de eşinden ilgi bekliyorsun..
İpekcim özletme kendini ve sohbetini sanada iyi tatiller ttalım bebişine ve kendine iyi bak opuyorumnanaktan
çok sağol canım, 1 saat olmadan geri geldim baksana zemuszemus
kendi evimde internet yok ama şu an annemdeyim gireyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?