2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AH Yapsa da ben de utansam keşke

özlem'e maşallah
ipeknile hayırlı izinler
herkese iyi akşamlar
öpüyorum
iyi bakın kendinize

kızlar bende kaçtım çok güzel bir hafta sonu olsun hepinize kendinizi bebişinizi şımartacağınız, güzel haberlerle görüşelim byeeee

kızlar biran önce yarın olsun istiyorum oğluşumla randevum var bakalım ne durumda :)

ben de birazdan çıkacağım kızlar, hepinize iyi akşamlar, güzel hafta sonları dilerim....

AH Yapsa da ben de utansam keşke

özlem'e maşallah
ipeknile hayırlı izinler
herkese iyi akşamlar
öpüyorum
iyi bakın kendinize

evet ya yapsalar da biz utansak, pek incelikleri yoktur benim eşimin... iyi dileklerin için teşekkürler... görüşürüz...

ÖZLEM canım maşallah bebeğine..ve sana da tabi ki..ne güzel kilo almamşısın büyük başarı walla...
eşi sürpriz yapanları duyunca içim gidiyor..benim eşim hayatta öyle şeyler düşünemez..
hiçbizaman özel bi muamele görmedim doğumlarımda malesef..:sinifsinif:
ben de sağlık olsun yeter diye avutuyorum kendimi..ağlayasım geldi tutamıycam kendimi..
yarama tuz bastınız yaa...((((

aman dert ettiğin şeye bakarmısın lütfen canım erkeklerin geneli hatta %85 öyledir yani ince fikirli değillerdir. Genelde süpriz fikri kadınların başının altından kalkar erkekler çok fazla düşünceli olamıyorlar hayatım aklinialirimsmile

evet malesef öyle..ama insan doğumdan sonra çok hassa oluyor..özellikle de eşinden ilgi bekliyorsun..

evet malesef öyle..ama insan doğumdan sonra çok hassa oluyor..özellikle de eşinden ilgi bekliyorsun..

orası öyle canım, ben ilk doğumumda benden fazla bebeğime ilgi gösterildikçe kıskanıyordum sonrasında hatırladıkça tuhafıma gidiyordu ama o günler inşallah yine geliyor :)

eflatun sıkma caının ya nerdeyse çoğu erkekler öyleler zaten pek incelik yok onların doğasında.

özlem sana ve bebişine maşallah canım inşallah doğuma kadarda hep böyle olur.

ben de evden tekrar girdim :)

Eflatun hiç üzülme canım, çoğumuzun eşi öyle... bizim ilk çocuğumuz ama o benim kadar hevesli de değil valla... eşi sürpriz yapan ya da yapacak olanlara da maşallah

ipeknil canım hayırlı olsun hadi bakalım dinlen bol bol darısı başımıza benim 25 gün var daha çıkmama bende az önce 37 haftasını dolduran hamile bir arkadaşın yanına gittim veedalaşmaya çatı muayenesi olmuş biraz canım yanmış ama çatısı uygunmuş dr normal yapabilirsin demiş nisan 6 demişler onada ama dr u kız ve beklemez ay sonunda en geç doğurursun demiş özendim ya resmen ben normal doğurcam ne zaman dicem bebeği doğum pozisyonunu almış çatı muyanesi olmuş ve uygun bulunmuş birde 37 yi doldurup izne ayrılıyor gıpta ettim resmen inş dedim bende böyle olurum. amiiiinnnnn.

özlem maşallah bebeğine hepinize iyi akşamlar iyi tatiller ben sabah burdayım yine görüşürüz öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…