inan bende eve net bağlattım izinde görüşelim diye :hulya:
ben de en kısa zamanda alacağım eve internet malum bebekten sonra bu kadar sık anneme bile gelemem, ay evet ben de sizleri hem özlerim hem de merak ederim giremezsem opuyorumnanaktan
tabiki canım alıştık birbirimize özleriz diloğumuzu kesmeyelim , akşamları eşim nete girmemi çok istemiyor arada giriyorum bakıyorum kim var kim yok falan diye duramıyorum kiiii :ecrin_bebek:
kızlar selam hemen yazıp çıkayım evde değilim çünkü.
bugün doktorumuzdaydık kızımı gördüm büyümüş yine tam başaşağı şekilde duruyodu kafasını tam aşağı yasladığı için çok ağrım oluyomuş dinlen dedi
kızım 2 kiloyu geçmiş öyle dedi doktorum ama tam gramını söylemedi. suyu falanda normalmiş. ben kilo almamışım 15 gün öncesiyle aynıyım.
bide bu göğüs koruyucuları sormuşsunuz kızlar meme uçları yara olduğunda veya olmasın diye veye bebek memeyi tutamadığında bunları tam göğüs ucuna yapıştırıyosun bebekde rahtaça emiyo yaraysa canında yanmıyo. bi tanıdığımız kullanıyorda onda gördüm bende
valla ben de öyleyim canım, uzun süre girmeyenleri falan merak ediyorum, inşallah herkes iyidir bebekleri iyidir diye düşünüyorum... ben ablamın pc den girmiştim, işten döndü çıkmam gerek :)) görüşürüz herkese iyi akşamlar....opuyorumnanaktan
saolun kızlar..üzülmemeye çalışıyorum zaten..alıştım eşimin böyle durumlarına..
sadece acaba erkek olsaydı daha mı farklı davranırdı diye düşünüyorum bazen..çok merak ediyorum ne yapardı o zaman diye..bazı doktorlar önce erkek diyorlar..sonra kızmış diyorlar..bari öyle bişey söyleseydi doktorum keşke eşimin tepkisini görseydim..hep aklımda soru işareti olarak kalıcak..
ya da tam tersi olsa keşke..doğunca aa erkekmiş dese doktorum..
saçmaladım yine..bazen kaptırıyorum kendimi işte elimde değil..
canım benim ,üzülme kafanı takma,,bence erkek olsaydı da aynı olurdu,değişmezdi...sen jkendini üzüp sıkılma bebeğin hissetmesin,oda üzülür sonra...
bu arada göğüs koruyucu bilgileri için de tşk.ler kızlarr..
almak için acele etmeyeyim öyleyse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?