2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tomurcuk, çok sağol... arkadaşına da şimdiden hayırlı doğumlar inşallah, ne güzel herşey uygunmuş normal doğum için, az da vakti kalmış... senin için de inşallah hayırlısı olur ve istediğin gibi normal olur...

ben de en kısa zamanda alacağım eve internet malum bebekten sonra bu kadar sık anneme bile gelemem, ay evet ben de sizleri hem özlerim hem de merak ederim giremezsem opuyorumnanaktan

tabiki canım alıştık birbirimize özleriz diloğumuzu kesmeyelim , akşamları eşim nete girmemi çok istemiyor arada giriyorum bakıyorum kim var kim yok falan diye duramıyorum kiiii :ecrin_bebek:

tabiki canım alıştık birbirimize özleriz diloğumuzu kesmeyelim , akşamları eşim nete girmemi çok istemiyor arada giriyorum bakıyorum kim var kim yok falan diye duramıyorum kiiii :ecrin_bebek:

valla ben de öyleyim canım, uzun süre girmeyenleri falan merak ediyorum, inşallah herkes iyidir bebekleri iyidir diye düşünüyorum... ben ablamın pc den girmiştim, işten döndü çıkmam gerek :)) görüşürüz herkese iyi akşamlar....opuyorumnanaktan

özlem maşallah kızına canım kocaman olmuş...bende 10 gün sonra göreceğim hayırlısı bakalım,

iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan

saolun kızlar..üzülmemeye çalışıyorum zaten..alıştım eşimin böyle durumlarına..
sadece acaba erkek olsaydı daha mı farklı davranırdı diye düşünüyorum bazen..çok merak ediyorum ne yapardı o zaman diye..bazı doktorlar önce erkek diyorlar..sonra kızmış diyorlar..bari öyle bişey söyleseydi doktorum keşke eşimin tepkisini görseydim..hep aklımda soru işareti olarak kalıcak..
ya da tam tersi olsa keşke..doğunca aa erkekmiş dese doktorum..
saçmaladım yine..bazen kaptırıyorum kendimi işte elimde değil..

canım benim ,üzülme kafanı takma,,bence erkek olsaydı da aynı olurdu,değişmezdi...sen jkendini üzüp sıkılma bebeğin hissetmesin,oda üzülür sonra...

canım benim ,üzülme kafanı takma,,bence erkek olsaydı da aynı olurdu,değişmezdi...sen jkendini üzüp sıkılma bebeğin hissetmesin,oda üzülür sonra...

ya üzülme değil bu aslında da..sadece bi merak kalıcak içimde..neyse sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız daha ne istiycez..
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları diliyorum..
yarın evde yokum giremiycem..hepinizi öpüyorum annişler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhh i yapıyonuz bolca dinlenın bende 2 haftadır izindeyim pek çıkmadım dışarıya dinlenmeyhi tercih ediyom
yoksa çok yoruluyorum

ya ama hergün 1 saat yürümemiz lazım ama yürümüyorum ona canım sıkılıyo bi tek nilay senin bebiş ters döndümü benimki en son dönmemişti 2 hafta önce

yok cnm benım yaklaşık 1,5 ay falandır doğum pozisyonunda ama ne olur bilmem bundan sonra
ya benım ayaklarda ödemde var yürüyünce daha beter oluyo
onun için yürümüyom

Son düzenleme:
ay yesımark cnm kusura bakma ben kaçtım
dizim başladıda
çok bekledim ama cvp yazmadınn :umursamaz:

bu arada göğüs koruyucu bilgileri için de tşk.ler kızlarr..
almak için acele etmeyeyim öyleyse:)

canım asıl doğduğunda lazım oluyor benim bi göğsümün ucu çok az doğumdan sonra hemşire eşime aldırtmış ama çok işime yaradı göğsünün ucu yoksa zaten o büyümüyor sadece çocuk büyüdükçe birazdaha kuvvetli kavrıyor ona ihtiyaç kalmıyor hiç yoksa çocuk büyüsede lazım oluyor ben ilk üç ay kullandım çok işime yaradı yara oluncada bi nebze olsun acımıyo ben yine alıcam hastane çantama koyacam kısaca sen göğsünün ucu olup olmadığını anlarsın ona göre al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…