günaydın, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim....opuyorumnanaktan
canım asıl doğduğunda lazım oluyor benim bi göğsümün ucu çok az doğumdan sonra hemşire eşime aldırtmış ama çok işime yaradı göğsünün ucu yoksa zaten o büyümüyor sadece çocuk büyüdükçe birazdaha kuvvetli kavrıyor ona ihtiyaç kalmıyor hiç yoksa çocuk büyüsede lazım oluyor ben ilk üç ay kullandım çok işime yaradı yara oluncada bi nebze olsun acımıyo ben yine alıcam hastane çantama koyacam kısaca sen göğsünün ucu olup olmadığını anlarsın ona göre al bence
günaydınnn
hava çok güzell kızlar ama eskisi kadar rahat gezip tozamıyorum ki..
merhaba güzel mayıs anneleri bende mayıs annesiyim genelde buradayım ama çok mesaj yazmadım. bugün doktora oğlumu görmeye gittik.34 haftalık olmuşuz oğlumun kilosu da 2250 gr olmuş .genelde gelişimi haftasına göre 3 gün geriden geliyordu çok şükür bu sefer geçmiş.hihoyyyt.38. hafta yani nisanın 24 ü gibi sezeryan olacam. Allahım hepimize kolay doğum versin
maşallah bebeğine tarihiniz de belli ALlah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş.merhaba güzel mayıs anneleri bende mayıs annesiyim genelde buradayım ama çok mesaj yazmadım. bugün doktora oğlumu görmeye gittik.34 haftalık olmuşuz oğlumun kilosu da 2250 gr olmuş .genelde gelişimi haftasına göre 3 gün geriden geliyordu çok şükür bu sefer geçmiş.hihoyyyt.38. hafta yani nisanın 24 ü gibi sezeryan olacam. Allahım hepimize kolay doğum versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?