daha fazla dayanamıcamm kendimi dışarı atayım en iyisi. tıkanana kadar gezeriz artık oğlumla:)) görüşürüz kızlarr
amin canım teşekkür ederim benim tüp bebek tedaviyle olanları genelde sezeryanla alıyorlar ondan vakti belli
merhaba kızlar çoktandır giremiyorum evi taşıdık ya hala int.bağlanmadı.biz geçen pazartesi gitmiştik kontrole 31+1 de 2060 gr 46 cm di.ben de 66 kiloydum toplam 13 kilo almışım.bir sonraki kontrolüm ayın 5inde.herkese iyi hafta sonları diliyorum kendinize ii bakın.
merhaba kızlar çoktandır giremiyorum evi taşıdık ya hala int.bağlanmadı.biz geçen pazartesi gitmiştik kontrole 31+1 de 2060 gr 46 cm di.ben de 66 kiloydum toplam 13 kilo almışım.bir sonraki kontrolüm ayın 5inde.herkese iyi hafta sonları diliyorum kendinize ii bakın.
nidah bende çıkacağım canım,1-2 saat geçsin ,kocam gelsin diye bekliyorum...
Boyu masallah uzun degil mi? Ben 33+2 deyim 14 kilo aldimNe yapiyim, elimde degil. Saglikli seyler yiyorum genelde ama....
Niye tup bebek tedaviyle olan bebekleri sezeryanla aliyorlar? Eger hersey yolunda giderse benimki normal dogum olacak insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?