2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha fazla dayanamıcamm kendimi dışarı atayım en iyisi. tıkanana kadar gezeriz artık oğlumla:)) görüşürüz kızlarr

merhaba kızlar çoktandır giremiyorum evi taşıdık ya hala int.bağlanmadı.biz geçen pazartesi gitmiştik kontrole 31+1 de 2060 gr 46 cm di.ben de 66 kiloydum toplam 13 kilo almışım.bir sonraki kontrolüm ayın 5inde.herkese iyi hafta sonları diliyorum kendinize ii bakın.

Boyu masallah uzun degil mi? Ben 33+2 deyim 14 kilo aldim Ne yapiyim, elimde degil. Saglikli seyler yiyorum genelde ama....

Meme koruyucularin ne ise yaradigini yazdiginiz icin tesekkur ederim. Bana onlar biryerden esantiyon geldi, ne ise yaradiklarini anlamamistim oyle kenarda duruyorlardi.

maşallah canım bebeğine kocaman olmuş...

nidah bende çıkacağım canım,1-2 saat geçsin ,kocam gelsin diye bekliyorum...

çıktın mı selnaa? valla bizimki yok bugün geç gelcek. çıktım 1 saat dolandım amaa kalçam ağrıdı 3ten beri uzanıyorum:) hem yürüyün diyolarr hem de ağrıyo her bi yanım yaf..

oo maşaallah kilosu boyu baya iyi benim sıpayla kıyaslayınca.sana da iyi hafta sonları canım.
31de bizimki 1800 civarındaydı. sağlıkla gelsinler de inş..

Boyu masallah uzun degil mi? Ben 33+2 deyim 14 kilo aldim Ne yapiyim, elimde degil. Saglikli seyler yiyorum genelde ama....

ben de 13 kilo almışım hatta an itibariyle 14 kilo da olabilir.. güya sebze fln yiyorum ben de amaaann napalım artık vercez bişekilde inş..

bende çok kilo alıyorum 16 kilo aldım bile ilk hamileliğimide 27 kiloyla bitirmiştim bir yılda kendiliğinden giti tüm kilolar bunlarda yok olur diye umut ediyorum bacakları

Niye tup bebek tedaviyle olan bebekleri sezeryanla aliyorlar? Eger hersey yolunda giderse benimki normal dogum olacak insallah.

canım benim tedavimi yapan dr da sezeryan dedi,şuan bulunduğum ildeki dr da öyle diyor belkide benim durumum özeldir bilemiyorum . hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…