2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah bebeğine, kocaman olmuş seninki gelişiminin gününde olmasına da ayrıca sevindim, benimki de geçen aylarda bir ara 2-3 gün gerideydi sonra düzeldi.

senin bebişine de maşallah, boyu kilosu çok iyi yeni eviniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah...

Niye tup bebek tedaviyle olan bebekleri sezeryanla aliyorlar? Eger hersey yolunda giderse benimki normal dogum olacak insallah.

Türkiye de tedaviyle olanları sezeryan yapıyorlar, benim 2-3 arkadaşım var hepsi sezeryan oldu. ama biliyorsun Türkiye de sezeryan oranları avrupaya göre çok yüksek zaten...

ipeknil sağol canım geriden gelmesi baya tedirgin ediyordu beni çok şükür düzelmiş
mutluyum canım iyiyim cevap yazmaya çalıştım ama hep hata verdi sonra görüşürüz

cuma gününden beri yoktum..ablamalar gelmişti..bugün uğurladım ama sabahtan beri girenmedim kk ya sonunda normale dönmüş amakimsecikler yok tabi...

kızlar size bi sorum var ben şimdi31.haftaya griyorum..
8.ayın içinde değilmiyimmm....

umarım herkes ıyıdır,bebişlerini büyütüyordur:hulya:
dun ve bugun sitede sorun vardı girmeye calıstıgım saatlerde site hata kodu verdi hep

kızlar size bi sorum var ben şimdi31.haftaya griyorum..
8.ayın içinde değilmiyimmm....

canım matematiksel hesap yaparsak 1 haftada 7 gun var ve 31 haftalık hamilesin yani
31x7=217 gunluk hamilesin.
1 ayda da 30 gun var desek 217/30=7,23 aylık hamilesin demektir.
bunu da şöyle düşün 7 ayın bitmiş 8. ayın içindesin (7+ 0,23)
havuz problemleri hariç her seye hazırım kaydirigubbakcemile3

günaydıınn..
cumartesi akşamdan beri giremiyorum siteye..iyice sinir oldum yaa..kafamçokkarıştı
neyse şükür kavuşturana..
nasıl geçti haftasonunuz bakıym..

günaydınnnn annelerrrrrrr
haftasonu sakin olyo buralar diye temizliği haftasonu yapmışlar demek ki
ben de giremedim aa giremiyorum diye çok üzüldüm sonra açılınca rahatladımkaydirigubbakcemile2

ben buradayım ama çıkacağım birazdan canım, 10:30 da oğluşla randevum var, görüşürüz, iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…