2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyy inanamıyorum yarından itibaren 35. haftama giriyorum..kaldı 4 haftaaaa......eyvahedigeldismile
bu arada bende 3 gündür çok fena başdönmesi var..tansiyonumu ölçüyorum normal 11/7.
hiç kalkamıyorum yaa..kan ilacımı da düzenli alıyorum aslında..
yine de büyük ihtimal kansızlıktandır galiba..başka da aklıma bişi gelmiyor..

günaydııınnnnn.........çok güzel bir sabah güneşliiii...............
ama burası durgun yaaa...........

kızlar tv de bişey gördüm ama bulamıyorum,böyle sarı kırmızı mavi yeşil renklerde puzzle büyük halı gördüm çocuk odası için,plastiktendi hiç gören gözüne çarpan,nerde satıldığını bilen varmıdır acaba

günaydın kızlar herkese iyi haftalar.

c.tesi günü oğluşumu gördüm önce arkası bize dönüktü doktor dönmicek dedi tam üzülüyodümki oğluşum yüzünü bize gösterdi çok tatlıydı.1,830 gram olmuş.doktorumuz herşeyi çok iyi dedi bende tabii bu sözden sonra sorucaklarımın tümünü unuttum :)))
kızlar kilosu iyimi sizce?

[QUOTE=eceyas;12232178]günaydın kızlar herkese iyi haftalar.

c.tesi günü oğluşumu gördüm önce arkası bize dönüktü doktor dönmicek dedi tam üzülüyodümki oğluşum yüzünü bize gösterdi çok tatlıydı.1,830 gram olmuş.doktorumuz herşeyi çok iyi dedi bende tabii bu sözden sonra sorucaklarımın tümünü unuttum :)))
kızlar kilosu iyimi sizce?[/QUOTE]

maşallah bebişine canım kilosu haftasıyla uyumlu
ben de yarın görücem bakalım sıpam ne kadar olmuş

günaydınlar kızlar ne zamandır giremiyordum herkese selamlar iyisiniz ya
maaşalllah bence gayet iiiiii daha iki ayımız var yaklaşık tosuncuk olur zaten normal doğum için ideal kilo 3.400 fazla geçmese daha iiiiiiiiiii
yarında benim randevum var umarım iiiiiiiiiiii dir
ben iyi olacağına inanıyorum içim de bi farklı mutlluluk var bahardan mıdır nedir bilemedim kızım çok güzel bi zamanda dünyaya gelecek sağlıkla gelerler umarım
herkese benden bol bol sevgiler pozitif duygularla güne başlayalım kızlarrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

bende iyiyim iişte kızlar hafta sonu kayınpederim geldi memleketten ziyaret için cmts pazar paso hizmet ve koşuşturmacayla geçti dün havada çok güzeldi eşim çalışıyordu kayınpederde dışarı çıkınca bende bir güzel evi temizledim ama akşamüstüne doğru yürüyemez hale geldim pilim bitmişti. akşam geç yatınca bu gün harpten çıkmış gibi yorgun ve uykusuzum. bende haftaya gidicem kontrole bakalım bizim junior naptı döndümü yoksa hala oturuyormu öğrencez

eee kızlar kışı bitirdik baharla beraber moralimiz keyfimiz yerine geleçek ve yavrularımız gül goncası açacaklar inş, eceyas kaç haftalıksın ticker gözükmüyor yorum yapayım.

maşallah bebişine canım kilosu haftasıyla uyumlu
ben de yarın görücem bakalım sıpam ne kadar olmuş
[/QUOTE]

saol canım.seninde az kalmış çok güzel bir duygu onu görmek :dance: güzel haberlerini veririsin.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ben de iyiyim cuma günü kontrolümüz vardı.Hem de çalışabilir raparumu aldım.(gerçi kendimi çalışabilir görmüyorum ama mecburen) Oğlum 2200 gr olmus testisleri yerine inmiş dedi doktor.Çok şükür hersey yolunda ama resım vermedı bıze ayrıca kafası da aşağıda su anda dedı.

maşallah çok değil mi yaaa?:uhm:

canım sağol aynı düşüncedeyiz benim hesabımda böle ama annem nasıl oluyo 8 in içindesin diyo dr a göre mayıs 24 doğum tarii annem ona takmış durumda hafta hafta takip eedince böyle diyorummm ama neyse kısmet bakalım teş.ederim canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…