günaydınlar kızlar ne zamandır giremiyordum herkese selamlar iyisiniz ya
maaşalllah bence gayet iiiiii daha iki ayımız var yaklaşık tosuncuk olur zaten normal doğum için ideal kilo 3.400 fazla geçmese daha iiiiiiiiiii
yarında benim randevum var umarım iiiiiiiiiiii dir
ben iyi olacağına inanıyorum içim de bi farklı mutlluluk var bahardan mıdır nedir bilemedim kızım çok güzel bi zamanda dünyaya gelecek sağlıkla gelerler umarım
herkese benden bol bol sevgiler pozitif duygularla güne başlayalım kızlarrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile
31+5 canım .eee kızlar kışı bitirdik baharla beraber moralimiz keyfimiz yerine geleçek ve yavrularımız gül goncası açacaklar inş, eceyas kaç haftalıksın ticker gözükmüyor yorum yapayım.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ben de iyiyim cuma günü kontrolümüz vardı.Hem de çalışabilir raparumu aldım.(gerçi kendimi çalışabilir görmüyorum ama mecburen) Oğlum 2200 gr olmus testisleri yerine inmiş dedi doktor.Çok şükür hersey yolunda ama resım vermedı bıze ayrıca kafası da aşağıda su anda dedı.
canım sağol aynı düşüncedeyiz benim hesabımda böle ama annem nasıl oluyo 8 in içindesin diyo dr a göre mayıs 24 doğum tarii annem ona takmış durumda hafta hafta takip eedince böyle diyorummm ama neyse kısmet bakalım teş.ederim canımm...
bizim de mayıs 23 ama biraz erken doğsun istiyorummyerimseniben
bir problem olsa dr un derdi canım zaten. hiç kendini üzme bence öyle düşünüpte..kızlar bişe soracam bebeği 2 kilo olanlar kaçıncı haftadalar ben bir hafta önce gitim 30.haftamdaydım dr bebekiri 2 160 gr dedi baş çevresi iki hafta öndeymiş yani 32 hafta göbek çevreside 4 hafta öndeymiş yani 34 hafta kilo alma dedi çok kilo almışım 18 kilo oğlumda 23 kilo ile doğurmuştum acaba kafa ile göbek bu kadar fark edermi bi problemmi var acaba
kızlar bişe soracam bebeği 2 kilo olanlar kaçıncı haftadalar ben bir hafta önce gitim 30.haftamdaydım dr bebekiri 2 160 gr dedi baş çevresi iki hafta öndeymiş yani 32 hafta göbek çevreside 4 hafta öndeymiş yani 34 hafta kilo alma dedi çok kilo almışım 18 kilo oğlumda 23 kilo ile doğurmuştum acaba kafa ile göbek bu kadar fark edermi bi problemmi var acaba
kızlar bişe soracam bebeği 2 kilo olanlar kaçıncı haftadalar ben bir hafta önce gitim 30.haftamdaydım dr bebekiri 2 160 gr dedi baş çevresi iki hafta öndeymiş yani 32 hafta göbek çevreside 4 hafta öndeymiş yani 34 hafta kilo alma dedi çok kilo almışım 18 kilo oğlumda 23 kilo ile doğurmuştum acaba kafa ile göbek bu kadar fark edermi bi problemmi var acaba
canım sağol aynı düşüncedeyiz benim hesabımda böle ama annem nasıl oluyo 8 in içindesin diyo dr a göre mayıs 24 doğum tarii annem ona takmış durumda hafta hafta takip eedince böyle diyorummm ama neyse kısmet bakalım teş.ederim canımm...
bir problem olsa dr un derdi canım zaten. hiç kendini üzme bence öyle düşünüpte..
normal doğum isityorsan bebek iri diye zor olur diye öyle demiştir, sen epey iyi besleniyordun diye hatırlıyorum günde iki yumurta faln onları normale çek birşey olsa söyler doktor ama yine de aklında kalacaksa benim aklıma takıldı diye ara sor doktoruna,belki anne karnındayken de gaz olabiliyordur bebeklerde seinni gaz problemin varsa onun da karnı şişmiştir ya da göbekli olacaktır büyüdüğünde kilo problemi olmasın diye şimdiden uyarıyordur doktorcokacimcoook
Canım benım bebıs 31+6 da 2200 doktor bas ve karın cevresı haftasıyla uyumlu dedı.
ben normal istiyorum sancım gelirse ama malesef dr sezeryan diyor önceki sezeryan olduğu için iki yumurta arada yiyordum ben o ben değilim ama hergün birtane mutlaka yiyorumbende dr çıkınca eşime söledim aynı şeyi eşim göbeklidir dedim bu kız sana çekmiş göbeği önden gidiyor inşl bi problem yoktur dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?