2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende öyle düşünüyorum canım doktorda herşeyi çok iyi dedi ama burda 2 kilonun üzerinde olunca diğer bebişler acaba benimkisi minikmi kalmış diye düşündüm.

eee kızlar kışı bitirdik baharla beraber moralimiz keyfimiz yerine geleçek ve yavrularımız gül goncası açacaklar inş, eceyas kaç haftalıksın ticker gözükmüyor yorum yapayım.
31+5 canım .

oy oy maşallah tosuncuk olucak galiba.bizimkiside doğum pozisyonundaymış ama doktorumuz bu erken doğum demek değil dedi.

bizim de mayıs 23 ama biraz erken doğsun istiyorummyerimseniben

kızlar bişe soracam bebeği 2 kilo olanlar kaçıncı haftadalar ben bir hafta önce gitim 30.haftamdaydım dr bebekiri 2 160 gr dedi baş çevresi iki hafta öndeymiş yani 32 hafta göbek çevreside 4 hafta öndeymiş yani 34 hafta kilo alma dedi çok kilo almışım 18 kilo oğlumda 23 kilo ile doğurmuştum acaba kafa ile göbek bu kadar fark edermi bi problemmi var acaba

bir problem olsa dr un derdi canım zaten. hiç kendini üzme bence öyle düşünüpte..

günaydın herkese. misafir yoğunluğundan giremedim geçen hafta hiç. c.tesi dr randevum vardı. oğlum büyümüş 1800gr olmuş boyuda 42cm olmuş uzun boylu olucak diyor dr. iri kemikli olur diyor. herşeyi iyi gayet güzel gördüğümden beri baya büyümüş dedi. 3 haftada 700gr almış. aman iyi ama hala dönmemiş döner aceleye gerek yok erken daha dedi. dr bunalttım sorulardan. bayıolcaktı kadın en sonunda ebeye gönderdi beni. kaç aydır oğlumu görünce unutuyordum birikti tabii sorular :CüvCüv:

normal doğum isityorsan bebek iri diye zor olur diye öyle demiştir, sen epey iyi besleniyordun diye hatırlıyorum günde iki yumurta faln onları normale çek birşey olsa söyler doktor ama yine de aklında kalacaksa benim aklıma takıldı diye ara sor doktoruna,belki anne karnındayken de gaz olabiliyordur bebeklerde seinni gaz problemin varsa onun da karnı şişmiştir ya da göbekli olacaktır büyüdüğünde kilo problemi olmasın diye şimdiden uyarıyordur doktorcokacimcoook

Canım benım bebıs 31+6 da 2200 doktor bas ve karın cevresı haftasıyla uyumlu dedı.

bu hafta hesabı yüzünden çok karışıklık oluyor kimseyede anlatamıoyorum ama son 10 senede doğum yapanlar biliyor hafta hesabını kolay oluyor onlara anlatmak.

bir problem olsa dr un derdi canım zaten. hiç kendini üzme bence öyle düşünüpte..

haklısın canım ama dr çok iri deyince telaşlanıyo insan bide kafasıyla göbek çevresinin arasında iki hafta fark var isteristemez merak ediyor belimin ağrısından dr da soramadım normalmi bukadar fark diye ta biay sonra gidcez

kızlar gözünüz aydın alıntı yapamadım maaşallah bebişlerinize hepsi sağlıklı maaşallahhh...gelişimleri farklı olacak tabii................
birde devrim sen sormuşsun puzzle halı plastik diye oyun halısı olarak geçer büyük oyuncakçılarda bulursun onlar oyuncak toptancılarındaaa..........çocuk odasına mı düşünüyorsunnn............

ben normal istiyorum sancım gelirse ama malesef dr sezeryan diyor önceki sezeryan olduğu için iki yumurta arada yiyordum ben o ben değilim ama hergün birtane mutlaka yiyorumbende dr çıkınca eşime söledim aynı şeyi eşim göbeklidir dedim bu kız sana çekmiş göbeği önden gidiyor inşl bi problem yoktur dediğin gibi

kızlar bebişlerinize maşallah
en sıska bebek benimki olacak galiba..neyse canı saolsun ben doğunca beslerim onu inşallah..
inşallah küçük ablasına benzerse çabuk gelişir..
nerdeyse her hafta 500-750 gr alıyordu..çok da tombişti..
o kadar çok söylediler ki çevremdekiler..nazar mı değdi noldu..bu zayıf olacak deyince aklıma nazar geliyo walla..

Canım benım bebıs 31+6 da 2200 doktor bas ve karın cevresı haftasıyla uyumlu dedı.

maşallah bebeğine bencede kilosu falandab haftasına göre normal çünkü bundan sonra alacağı kiloyuda düşünüsek tam kilosunda doğar iri bebeklerinde sağlık sorunları oluyormuş ondan korkuyorum gerçi abisi gününü 10 gün geçmişti 3 950 doğmuştu geçmeseydi tam normal doğardı birazda ondan tedirgin oldum

canım benim ilkimle ikincinin arasında 4.5 yaş var.ben de ikinciyi normal istemiştim..iki doktora da gittim ikisi de yapamayız dedi..her türlü risk olabilir dediler..
yani birinci sezryan olunca öyle devam etmek zorunda kalıyorsun malesef..
doktorların zaten kolayına geliyor..hele de ilki sezeryansa hiiiiç yapmıyorlar normalini..

günaydın kızlar iyi haftalar
bizde c.tesi doktora gittik bebeğim tam 32 haftalık 1720 kg.dedi doktor normal dedi ama bana biraz zayıf gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…