canım benim ilkimle ikincinin arasında 4.5 yaş var.ben de ikinciyi normal istemiştim..iki doktora da gittim ikisi de yapamayız dedi..her türlü risk olabilir dediler..
yani birinci sezryan olunca öyle devam etmek zorunda kalıyorsun malesef..
doktorların zaten kolayına geliyor..hele de ilki sezeryansa hiiiiç yapmıyorlar normalini..
evet canım odasına düşünüyorumkızlar gözünüz aydın alıntı yapamadım maaşallah bebişlerinize hepsi sağlıklı maaşallahhh...gelişimleri farklı olacak tabii................
birde devrim sen sormuşsun puzzle halı plastik diye oyun halısı olarak geçer büyük oyuncakçılarda bulursun onlar oyuncak toptancılarındaaa..........çocuk odasına mı düşünüyorsunnn............
bu hafta hesabı yüzünden çok karışıklık oluyor kimseyede anlatamıoyorum ama son 10 senede doğum yapanlar biliyor hafta hesabını kolay oluyor onlara anlatmak.
günaydın kızlar iyi haftalar
bizde c.tesi doktora gittik bebeğim tam 32 haftalık 1720 kg.dedi doktor normal dedi ama bana biraz zayıf gibi geldi.
kızlar için de var bunlardan bugun gördüm bende bunlarıhttp://www.oyuncax.com/pinfo.asp?pid=11597
bunlarda erkek bebişler için çok güzel halılar ne oyunlar kuruyorlar bunların üstünde............
evet canım odasına düşünüyorum
kaynanam dün 7 nin içindesin değilmi diyor,bende yok 8bitiyor haftaya dedim,nasıl olur diyor :)bende bilmem dr öyle hesaplıyo dedim :)
canım maşallah bebeğine .gayet iyi kilosu sıkıntı yapma..32 haftalık bebekler 1300-2500 arası normalmiş..bebişin gayet normal kiloda..
kızlar tv de bişey gördüm ama bulamıyorum,böyle sarı kırmızı mavi yeşil renklerde puzzle büyük halı gördüm çocuk odası için,plastiktendi hiç gören gözüne çarpan,nerde satıldığını bilen varmıdır acaba
kızlar için de var bunlardan bugun gördüm bende bunları
doktorumda normal dedi sğl canım bakasna burdaki arkadaşların bebişleri maşallah 2 kg üzerinde olunca acaba dedim.
doktorumda normal dedi sğl canım bakasna burdaki arkadaşların bebişleri maşallah 2 kg üzerinde olunca acaba dedim.
bu dr hesabı değil,4hafta 1ay,32haftada 8bitiyor,36da dokuz bitiyor,40da 10bitiyor dr hesabına görecanım nasıl 8 bitiyor??
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
evet canım saol linki gördüm,benzeri benim istediğim de,benim dediğimin boyutları biraz daha büyük olmalı,halı gibi düşünüyorum çünkü benevet canımmm puzzle halının linkini gördünmü dediğin o muydu?
bende düşdüm tatlım az öncesitede sorun hala devam ediyor galiba arada atıyor beni
bu dr hesabı değil,4hafta 1ay,32haftada 8bitiyor,36da dokuz bitiyor,40da 10bitiyor dr hesabına göre
evet canım saol linki gördüm,benzeri benim istediğim de,benim dediğimin boyutları biraz daha büyük olmalı,halı gibi düşünüyorum çünkü ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?