2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın dr lar risk almıyorlar ben genel anesteziden korktuğum için normal yada epitural düşünüyorum ama ilk normal düşünüyorum kağan kocatepeden dinledim sezeryan sonrası normal doğum babaşarı oranı 160 mış çok iyi eğer kesi yataysa hiç bir problem olmuyormuş tabi riskleri var diğer yöntemlerde olduğu gibi ama özellerde drlar cesaret edemiyorlar onun için yaptırmıyorlar dedi normal düşünen fakült hastanelerine gitsin orda doğuruyorlar dedi yani riski diğer yöntemlerden fazla değil ama drlar korkuyor bide kolaylarına geliyor malesef

merhaba anneler ve beişlerrr..nasılsınız..maşallah bebeklere..:))

bişey sorucam
doğum öncesi izne 32. haftada mı yoksa 32yi bitirince mi ayrılıyoruz??

kızlar selam görüşemiyoruz bir türlü,neler yapıyorsunuz,bebekler hafta sonu cee yapmış annelerine bakıyorumda.bende bebek yataklarına bakıyordum erol mobilyadada Ader 70*130 Bebek Beşiği Yatağı 43 tl yazıyordu.e 1 falan yazıyordu.belis 50 tl .kararsız kaldım.siz ne yaptınız bebek yatağı konusunda. fiyatı uygun geldi bana ama bilmiyorum.siz ne düşünüyorsunuz?

evet canım odasına düşünüyorum
bu hafta hesabı yüzünden çok karışıklık oluyor kimseyede anlatamıoyorum ama son 10 senede doğum yapanlar biliyor hafta hesabını kolay oluyor onlara anlatmak.

kaynanam dün 7 nin içindesin değilmi diyor,bende yok 8bitiyor haftaya dedim,nasıl olur diyor :)bende bilmem dr öyle hesaplıyo dedim :)

günaydın kızlar iyi haftalar
bizde c.tesi doktora gittik bebeğim tam 32 haftalık 1720 kg.dedi doktor normal dedi ama bana biraz zayıf gibi geldi.

canım maşallah bebeğine .gayet iyi kilosu sıkıntı yapma..32 haftalık bebekler 1300-2500 arası normalmiş..bebişin gayet normal kiloda..

evet canım odasına düşünüyorum

kaynanam dün 7 nin içindesin değilmi diyor,bende yok 8bitiyor haftaya dedim,nasıl olur diyor :)bende bilmem dr öyle hesaplıyo dedim :)

canım nasıl 8 bitiyor??

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

canım maşallah bebeğine .gayet iyi kilosu sıkıntı yapma..32 haftalık bebekler 1300-2500 arası normalmiş..bebişin gayet normal kiloda..

doktorumda normal dedi sğl canım bakasna burdaki arkadaşların bebişleri maşallah 2 kg üzerinde olunca acaba dedim.

kızlar için de var bunlardan bugun gördüm bende bunları

evet canımmm puzzle halının linkini gördünmü dediğin o muydu?

kızlar bebişlerinizi kıyaslamayın diğer bebişlerle..herkesin gelişimi farklı.... doktorunuz normal diyorsa normaldir anormal bir durum oolsa söyler zatennnn...........

doktorumda normal dedi sğl canım bakasna burdaki arkadaşların bebişleri maşallah 2 kg üzerinde olunca acaba dedim.

canım benim bebişte c.tesi 31+3 tü 1830 gram çıktı doktor herşeyi normal dedi seninkide bence iyi.benimde kafam karıştı burdakilerden bazıları 2 nin üzerinde çıkınca acaba küçükmü dedim ama doktor herşeyi çok iyi dediya rahatım.

canım nasıl 8 bitiyor??

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
bu dr hesabı değil,4hafta 1ay,32haftada 8bitiyor,36da dokuz bitiyor,40da 10bitiyor dr hesabına göre

evet canımmm puzzle halının linkini gördünmü dediğin o muydu?
evet canım saol linki gördüm,benzeri benim istediğim de,benim dediğimin boyutları biraz daha büyük olmalı,halı gibi düşünüyorum çünkü ben

hesapburadan karısıyor ıste her ay tam 4 hafta degıl fazla oluyor ama sen 8ayın içindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…