banane banane :dilcikar: ben drun dediğini ciddiye alıyorum laelaelaelaelae 32 bitince 8bitiyor diyor :)hesapburadan karısıyor ıste her ay tam 4 hafta degıl fazla oluyor ama sen 8ayın içindesin
bu dr hesabı değil,4hafta 1ay,32haftada 8bitiyor,36da dokuz bitiyor,40da 10bitiyor dr hesabına göre
evet canım saol linki gördüm,benzeri benim istediğim de,benim dediğimin boyutları biraz daha büyük olmalı,halı gibi düşünüyorum çünkü ben
banane banane :dilcikar: ben drun dediğini ciddiye alıyorum laelaelaelaelae 32 bitince 8bitiyor diyor :)
işin şakası bir tarafada annemlerin hesabıını cidden bilmiyorum,dr hesabına göre biliyorum ve hafta saymak daha mantıklı geliyor,çünkü her tıbbi işlem hafta hesabına göre yapılıyo,boy kilo gelişim haftaya göre bakılıyor
ya soru sordum ama araya kaynadı
doğum öncesi izne 32. haftanın çinde mi yoksa 32. haftanın sonunda mı ayrılıncak??
canım 32 haftana girdiğin gün raporu alıcaksın.yanı.32+0 da
yaa kızlar özel bi soru sorucam..daha öncede konuşuldu ama..şimdi malum ben 35 haftalık oldum.hatta 36.cı haftama girmiş oluyorum..malum bölge temizliğimi makine ile yapıyorum..kimileri son aylarda yaplımaz falan dio sizler napıcaksınız..jilet yapmak istemiyorum hemen ve daha çok çıkarıyo bide ben hep makine ile aldığımdanrahat edemiyorumjilet yapınca...
yaa kızlar özel bi soru sorucam..daha öncede konuşuldu ama..şimdi malum ben 35 haftalık oldum.hatta 36.cı haftama girmiş oluyorum..malum bölge temizliğimi makine ile yapıyorum..kimileri son aylarda yaplımaz falan dio sizler napıcaksınız..jilet yapmak istemiyorum hemen ve daha çok çıkarıyo bide ben hep makine ile aldığımdanrahat edemiyorumjilet yapınca...
tamam bende aynı şeyi diyorum,haftaya 8bitiyor benim dedim,link verdim işde kağan kocatepenin linkini,32-26 9.ay diyorşimdi kağan kocatepeyi izliyorum 28-32haftalar arası 8 ayın içinde oluyorsunuz diyor. ben onu takip ediyorum hep. hem çok iyi bir dr benim kuzen isatnbulda ona gitti ama doğumu izmirde yaptı :CüvCüv:
ben kuafore gidiyorum ağda için ama geçen ay çok canım acıdı bir daha ki sefere kontrole yakın gidicem hem çabuk uzuyor hamilelikte hemde hormonlar yüzünden hızlı çıkıyor. makine ile alamıyorum ben beceremiyorum
tamam bende aynı şeyi diyorum,haftaya 8bitiyor benim dedim,link verdim işde kağan kocatepenin linkini,32-26 9.ay diyor
benimde eve bir bayan geliyor,ama benim aksine hiç uzamıyor,normalde ayda bir olurdu,şimdi nerdeyse 2ayda bir oluyor ama son haftalarda ağda önerilmiyorben kuafore gidiyorum ağda için ama geçen ay çok canım acıdı bir daha ki sefere kontrole yakın gidicem hem çabuk uzuyor hamilelikte hemde hormonlar yüzünden hızlı çıkıyor. makine ile alamıyorum ben beceremiyorum
sorma canım benim eskiden yok denecek kadar azdı ama hamilelikle birlikte acayip arttı bende jiletle alıyorum hiç istemezdim bunu ama mecbur artık doğumdan sonra diğer yöntemlere geçerizyaa kızlar özel bi soru sorucam..daha öncede konuşuldu ama..şimdi malum ben 35 haftalık oldum.hatta 36.cı haftama girmiş oluyorum..malum bölge temizliğimi makine ile yapıyorum..kimileri son aylarda yaplımaz falan dio sizler napıcaksınız..jilet yapmak istemiyorum hemen ve daha çok çıkarıyo bide ben hep makine ile aldığımdanrahat edemiyorumjilet yapınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?