2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hesapburadan karısıyor ıste her ay tam 4 hafta degıl fazla oluyor ama sen 8ayın içindesin
banane banane :dilcikar: ben drun dediğini ciddiye alıyorum laelaelaelaelae 32 bitince 8bitiyor diyor :)
işin şakası bir tarafada annemlerin hesabıını cidden bilmiyorum,dr hesabına göre biliyorum ve hafta saymak daha mantıklı geliyor,çünkü her tıbbi işlem hafta hesabına göre yapılıyo,boy kilo gelişim haftaya göre bakılıyor

canım ama 4 hafta bir ay etmiyor onu da düşün...bu nedenle de asıl ay hesabı son adet mesela ayın 10u ise her ayın 10nunda ay bitti diye düşünmek en doğru hesap ..

şimdi kağan kocatepeyi izliyorum 28-32haftalar arası 8 ayın içinde oluyorsunuz diyor. ben onu takip ediyorum hep. hem çok iyi bir dr benim kuzen isatnbulda ona gitti ama doğumu izmirde yaptı :CüvCüv:

ya soru sordum ama araya kaynadı

doğum öncesi izne 32. haftanın çinde mi yoksa 32. haftanın sonunda mı ayrılıncak??

benimde kafam çok karışıyor bu ay hesabında bende hafta olarak söylüyorum ama çoğu kişi anlamıyor ay olarak soruyor bende yuvarlak bilşi söylüyorum :))

kızlar hafta sonu nete giremedim. şimdi geçmişe bakıcam ama özetlencek önemli bir olay varmı? doğuran falan yok dimi :)

yaa kızlar özel bi soru sorucam..daha öncede konuşuldu ama..şimdi malum ben 35 haftalık oldum.hatta 36.cı haftama girmiş oluyorum..malum bölge temizliğimi makine ile yapıyorum..kimileri son aylarda yaplımaz falan dio sizler napıcaksınız..jilet yapmak istemiyorum hemen ve daha çok çıkarıyo bide ben hep makine ile aldığımdanrahat edemiyorumjilet yapınca...

ben mis gibi ağdamı yapardım ama hamile kaldığımdan beri jilet yapıyorum malesef, acıya duyarlı oldu tenim. acımıyorsa bence sakıncası yoktur

ben kuafore gidiyorum ağda için ama geçen ay çok canım acıdı bir daha ki sefere kontrole yakın gidicem hem çabuk uzuyor hamilelikte hemde hormonlar yüzünden hızlı çıkıyor. makine ile alamıyorum ben beceremiyorum

şimdi kağan kocatepeyi izliyorum 28-32haftalar arası 8 ayın içinde oluyorsunuz diyor. ben onu takip ediyorum hep. hem çok iyi bir dr benim kuzen isatnbulda ona gitti ama doğumu izmirde yaptı :CüvCüv:
tamam bende aynı şeyi diyorum,haftaya 8bitiyor benim dedim,link verdim işde kağan kocatepenin linkini,32-26 9.ay diyor

yani alınmasında sakınca yok bende ole düşünüyorum...yoksa dr.umderdi mutlaka...ayrıca benimde çok canım yanıyo neredeyse ağlamaklık oluyorum ama yapıyorum işte...allah yardımcımız olsun valla saolun kızlarrr..

canım bende makine ile alıyordum ama şimdi hem göremiyorum hemde çok acıyor 2 dir jiletle yaptım doğuma kadarda böyle yaparım herhade.ağdayı son ayda pek önermiyolar bildiğim kadarıyla kasılmaya neden olabiliyormuş.

bende eldiven yada ağdaya devam..acıyor ama uzun süre rahat oluyor..ben eğilip göremyorum da..valla ne yapayım annem aldı bu sefer..doğuma kadar da alır...hamilelikle hem çok hemde hızlı çıkıyor ...makne daha çok acıtıyor ağda dan..

tamam bende aynı şeyi diyorum,haftaya 8bitiyor benim dedim,link verdim işde kağan kocatepenin linkini,32-26 9.ay diyor

senin verdiğin link 9.ayın videosu sen aç bak 8. ay ne oluyor videosunu onu izle iyice. aman zaten ay değil hafta önemli mesele dr bana hafta sonu 7,5aylıksın dedi seninle aramızda 1 gün var ama bilmiyorumkismile

benimde eve bir bayan geliyor,ama benim aksine hiç uzamıyor,normalde ayda bir olurdu,şimdi nerdeyse 2ayda bir oluyor ama son haftalarda ağda önerilmiyor

sorma canım benim eskiden yok denecek kadar azdı ama hamilelikle birlikte acayip arttı bende jiletle alıyorum hiç istemezdim bunu ama mecbur artık doğumdan sonra diğer yöntemlere geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…