benimde eve bir bayan geliyor,ama benim aksine hiç uzamıyor,normalde ayda bir olurdu,şimdi nerdeyse 2ayda bir oluyor ama son haftalarda ağda önerilmiyor
yaa kızlar özel bi soru sorucam..daha öncede konuşuldu ama..şimdi malum ben 35 haftalık oldum.hatta 36.cı haftama girmiş oluyorum..malum bölge temizliğimi makine ile yapıyorum..kimileri son aylarda yaplımaz falan dio sizler napıcaksınız..jilet yapmak istemiyorum hemen ve daha çok çıkarıyo bide ben hep makine ile aldığımdanrahat edemiyorumjilet yapınca...
benimde eve bir bayan geliyor,ama benim aksine hiç uzamıyor,normalde ayda bir olurdu,şimdi nerdeyse 2ayda bir oluyor ama son haftalarda ağda önerilmiyor
yoktur yoktur içini ferah tut sen ama doktorun dediğinden de çıkmamaya çalış, hem ne kaldı ki şunun şurasında :)ben normal istiyorum sancım gelirse ama malesef dr sezeryan diyor önceki sezeryan olduğu için iki yumurta arada yiyordum ben o ben değilim ama hergün birtane mutlaka yiyorumbende dr çıkınca eşime söledim aynı şeyi eşim göbeklidir dedim bu kız sana çekmiş göbeği önden gidiyor inşl bi problem yoktur dediğin gibi
canım bu hafta bilemedin haftaya tamamla işin son haftalarda alınmasın diyorlar acıya da duyarlı olunduğu için kasılmaya sebep olabliyormuş temiz olacam diye erken doğuma sebep olmasın diye öyle diyorlaryani alınmasında sakınca yok bende ole düşünüyorum...yoksa dr.umderdi mutlaka...ayrıca benimde çok canım yanıyo neredeyse ağlamaklık oluyorum ama yapıyorum işte...allah yardımcımız olsun valla saolun kızlarrr..
hele doğumdan once kesın ağda lazım yoksa lohusalık döneminde mahvoluruz vallaha. adetli olucaz birde
ben özellikle dr. sordum jilet yapmamı söyledi önceden bende ağda yaptırıyordum ama napalım doğum sonrasına kadar sabredicez
ay ben ifade etmekde problem yaşıyorum,gereksiz uzadı konu,haftaya çarşamba 32.haftam bitiyor evet verdiğim link 9.ayın linki çünkü ben ilk başda dedimki haftaya 8.ayım bitiyor ve 9 a giriyorum,haftaya çarşamba günü yani.senin verdiğin link 9.ayın videosu sen aç bak 8. ay ne oluyor videosunu onu izle iyice. aman zaten ay değil hafta önemli mesele dr bana hafta sonu 7,5aylıksın dedi seninle aramızda 1 gün var ama bilmiyorumkismile
bu kadr kıl tüy muhabbetinin üstüne yemeğe gidiyorum
çok geçmez gelirim herhalde
:)
bu kadr kıl tüy muhabbetinin üstüne yemeğe gidiyorum
çok geçmez gelirim herhalde
:)
evet doğumda temiz olursa kanamaydı dikişti iyileşene kadar rahat ederz...
ben doğumda hazırlıksız olmaktan çok korkuyorum..
ay ben ifade etmekde problem yaşıyorum,gereksiz uzadı konu,haftaya çarşamba 32.haftam bitiyor evet verdiğim link 9.ayın linki çünkü ben ilk başda dedimki haftaya 8.ayım bitiyor ve 9 a giriyorum,haftaya çarşamba günü yani.
ben 8.ayda ne oluyor videosunu izledim zaten ama 8.ayın son haftasındayım
benim asıl anlatmaya çalışdığım 2 ayrı hesap var bunlardan bir tanesi 9 ay 10gün hesabı(klasik annelerimizin hesabı)
2. dr hesabı buda 42 hafta,10 ay+2hafta deniliyor
ben hiç ilk hesapla hesaplamadım,arkadaş bahsetmiş satına göre hesaplayabilirsin diye,19agustos satım bu hesaba göre 7ayım bitti 3gün önce,7aylık gebeyim(ilk kez bakdım bu şekilde)
dr hesabına göre ise haftaya 8ayım bitiyor,8aylık gebe oluyorum
şimdiye kadar acil gittiğim zaman hariç hiç jilet yapmadım...allaha emanet artık umarım bişey olmaz jileti sevmiyorum yaa...hemen çıkıyo ve tahriş ediyo..
bodrumda yaşamanın en kötü yönü buydu,hiç bekletme uzatma şansın olmuyor,ankaraya taşınınca sıkıntı olmaz dedik,şimdide dr yüzünden her sn temiz olmak lazım,allahdan azaldı ve uzun zaman gelmiyorbende düğün var diye diğerlerinide bekletiyorum malum hamilelikte ilişkiyede ara verince pek umursamaz oldum kış zaten korkuyorum acil bişey olurda hastaneye yatarsam falan diye. ben ayağımı kırdım o zamanda bacağımda vardı adam alçı yaparken yerin dibine girmek istemiştim ama iki kerede kaç kiş o halde gördü beni. allahtan çok fazla kıl tüy sorunum yok kafayı yerdim o zaman heralde
Günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile2
yok canım ne demek hallet tabi hepimizini derdizamansız açtım sanırım konuyu umarım yemeğini yersin...ama napim bugün halletmeyi düşünüyorumda....afiyet olsunnnnnn
bu saatte günaydın mı olur kızGünaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar herkese iyi haftalar.
c.tesi günü oğluşumu gördüm önce arkası bize dönüktü doktor dönmicek dedi tam üzülüyodümki oğluşum yüzünü bize gösterdi çok tatlıydı.1,830 gram olmuş.doktorumuz herşeyi çok iyi dedi bende tabii bu sözden sonra sorucaklarımın tümünü unuttum :)))
kızlar kilosu iyimi sizce?
canım sağol aynı düşüncedeyiz benim hesabımda böle ama annem nasıl oluyo 8 in içindesin diyo dr a göre mayıs 24 doğum tarii annem ona takmış durumda hafta hafta takip eedince böyle diyorummm ama neyse kısmet bakalım teş.ederim canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?