2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ağdayla beceremiyorum...çekmesi zor oluyo birde benimellerim çabuk terler olmuyo çekmiyo hepsini..bende göremiyorum geçen kontrolumde ayna karşısında aldım şimdi yine ayna karşısında denicem umarım hallederim...

benimde eve bir bayan geliyor,ama benim aksine hiç uzamıyor,normalde ayda bir olurdu,şimdi nerdeyse 2ayda bir oluyor ama son haftalarda ağda önerilmiyor

hele doğumdan once kesın ağda lazım yoksa lohusalık döneminde mahvoluruz vallaha. adetli olucaz birde

ben özellikle dr. sordum jilet yapmamı söyledi önceden bende ağda yaptırıyordum ama napalım doğum sonrasına kadar sabredicez

benimde eve bir bayan geliyor,ama benim aksine hiç uzamıyor,normalde ayda bir olurdu,şimdi nerdeyse 2ayda bir oluyor ama son haftalarda ağda önerilmiyor

işte bende bunu anlamıyorum..benimson aylarda kuaföre giden arkadaşlarım vardı...üstelik herşeyden bahseden dr.um böyle bişeyden de bahsetmedi...ben başkası alırken kendimi kasabilirim belki ama kendim alırken kasmıyorumki..ayyy napcamı şaşırdım yaa..arayıp sorarmışım dr.uma...delikafadulden..

yoktur yoktur içini ferah tut sen ama doktorun dediğinden de çıkmamaya çalış, hem ne kaldı ki şunun şurasında :)

canım bu hafta bilemedin haftaya tamamla işin son haftalarda alınmasın diyorlar acıya da duyarlı olunduğu için kasılmaya sebep olabliyormuş temiz olacam diye erken doğuma sebep olmasın diye öyle diyorlar
ama aramızda kalsın ben de doğum sonrası problem yaşamamak için 37 38 de düşünüyorum bir temizlik
ben de de aksine değişik bir biçimde yavaşladı tüylenme
başlarda hızlanmıştı ve yeniler oluşmaya başlamıştı,
şimdi olanlar da az çıkıyor
yoksa ben göremediğim için mi bana öyle geliyor:kedi:

hele doğumdan once kesın ağda lazım yoksa lohusalık döneminde mahvoluruz vallaha. adetli olucaz birde

evet doğumda temiz olursa kanamaydı dikişti iyileşene kadar rahat ederz...
ben doğumda hazırlıksız olmaktan çok korkuyorum..

senin verdiğin link 9.ayın videosu sen aç bak 8. ay ne oluyor videosunu onu izle iyice. aman zaten ay değil hafta önemli mesele dr bana hafta sonu 7,5aylıksın dedi seninle aramızda 1 gün var ama bilmiyorumkismile
ay ben ifade etmekde problem yaşıyorum,gereksiz uzadı konu,haftaya çarşamba 32.haftam bitiyor evet verdiğim link 9.ayın linki çünkü ben ilk başda dedimki haftaya 8.ayım bitiyor ve 9 a giriyorum,haftaya çarşamba günü yani.
ben 8.ayda ne oluyor videosunu izledim zaten ama 8.ayın son haftasındayım
benim asıl anlatmaya çalışdığım 2 ayrı hesap var bunlardan bir tanesi 9 ay 10gün hesabı(klasik annelerimizin hesabı)
2. dr hesabı buda 42 hafta,10 ay+2hafta deniliyor
ben hiç ilk hesapla hesaplamadım,arkadaş bahsetmiş satına göre hesaplayabilirsin diye,19agustos satım bu hesaba göre 7ayım bitti 3gün önce,7aylık gebeyim(ilk kez bakdım bu şekilde)
dr hesabına göre ise haftaya 8ayım bitiyor,8aylık gebe oluyorum

evet doğumda temiz olursa kanamaydı dikişti iyileşene kadar rahat ederz...
ben doğumda hazırlıksız olmaktan çok korkuyorum..

bende düğün var diye diğerlerinide bekletiyorum malum hamilelikte ilişkiyede ara verince pek umursamaz oldum kış zaten korkuyorum acil bişey olurda hastaneye yatarsam falan diye. ben ayağımı kırdım o zamanda bacağımda vardı adam alçı yaparken yerin dibine girmek istemiştim ama iki kerede kaç kiş o halde gördü beni. allahtan çok fazla kıl tüy sorunum yok kafayı yerdim o zaman heralde

amannnn boşverin ay hesabını yaaa..bende dr.umda hafta olarak hesaplıyo...ay olarak soranlarada ortalama bişey diyiveriyorum...dr.um 32 haftalık gittiğimde doğumu 40 hafta hesaplıyoruz dedi..son 8 haftan kaldı dedi..bende illa ay olarak soranlara son şukadar hafta kaldı artık nezamn gelirse diyip geçiyorum...

şimdiye kadar acil gittiğim zaman hariç hiç jilet yapmadım...allaha emanet artık umarım bişey olmaz jileti sevmiyorum yaa...hemen çıkıyo ve tahriş ediyo..

hatta canım tüy dökücü kremleri sordum sakıncası varmı diye tavsiye etmediklerini söyledi ben jileti bile yapmakta zorlanıyorum ama bakalım sabredicez :kedi:

bodrumda yaşamanın en kötü yönü buydu,hiç bekletme uzatma şansın olmuyor,ankaraya taşınınca sıkıntı olmaz dedik,şimdide dr yüzünden her sn temiz olmak lazım,allahdan azaldı ve uzun zaman gelmiyor

selam kızlar opuyorumnanaktan

maşallah bebeğine.sansına yuzunu görebilmişsin canım.bizim de gectiğimiz hafta kontrolumuz vardı.bası aşağıdaymıs ,yüzünü göremedik yine.profilden görebildiğimiz kadarıyla elleriyle yuzunu kapatmıstı.
31+0 gunlukken kontrolde boyu 42 cm kilosuna da 1840 gr dendi.senın de bebişiinin kilosu normal :hulya:
kendım de 11 kilo almısım bugune kadar

rica ederim canım a.s

herkese mehaba güzel anneler;
geçmişi anca bitirebildim.bebişlerini görenlerin gözü aydın,kocaman oluyor artık bebişler,

bebeklerin kilosu konuşulmuş. ultrasona göre farklı olabiliyor,21.haftada doktoruma gittiğimde bebeğim 670 gr. dı .ayrıntılı için 4 gün sonra prof. a gitmiştim onun makinasında 620 gr. çıkmıştı.fark neden kaynaklanıyor dedim,fetus kilosu ölçmede çok farklı formüller var dedi,,,+- %10-15 fark olabilir,her doktorun formülü farklı olabilir dedi,FL-uyluk kemiği uzunsa FL kullanılan formüle göre kilosu fazla çıkabilir dedi.o yüzden doktorlarımız normal diyorsa normaldir diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…