2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar
bebişlerini gören arkadaşlar size ve bebişlerinize maşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
ben çok kötü üşütmüşüm cuma gününden beri annemde yatıyordum bugün biraz toparladım kendimi işe geldim. birde özellikle geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum sizlerde de oluyomu?

geçmiş olsun merve, gece uyku düzensizlikleri bir çoğumuzda var. bende son bir haftadır uykumu alarak uyanamıyorum çoğunluğumuzda var aynı mirmirmirmir

32 hafta çalışabilir raporu alanlar ya bir sorum olacak 31+ günler 32 olarak değerlendiriliyormu yani normalda nette öyle değerlendiriliyor ben personele sordum onlar da şu an 31+ olduğun için 32 de olmluş oluyorsun dediler bugün tam 31+2 günlük oluyorum gitsem alabilirmiyim çalışabilir raporu yoksa 31+6 ya kadar beklememmi gerekiyo onu merak ettim

canım 32+0 old. gün alabiliyorsun raporunu yani tam olarak 32 old. git al bana dr. o şekilde yazdı

geçmiş olsun merve, gece uyku düzensizlikleri bir çoğumuzda var. bende son bir haftadır uykumu alarak uyanamıyorum çoğunluğumuzda var aynı mirmirmirmir
teşekkür ederim canım

benimde belim tuttu akşam çok kötü ağrıdıo sabaha kadar uyuyamadım ölece kalktım geldim işee
sanada geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım,bol bol kivi ye ,daha çabuk atlatırsın

bende henüz uykusuzluk başlamadı canım
acaba erken mi bunun için?bilmiyorumkismile
sizlerde ne zamandan beri uyku problemi var

bende henüz uykusuzluk başlamadı canım
acaba erken mi bunun için?bilmiyorumkismile
sizlerde ne zamandan beri uyku problemi var

aman canı maşallah ne güzel,benimde 30. haftadan sonra başladı ama çok şükür çok fazla değil,sadece geceleri fazla uyanıp uyanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…