hoşbuldumm qüzel hanımm :1hug:hoşgeldiniz hanımefendi..bayanssulusmile
bu saatte günaydın mı olur kız
sitede sorun var sürekli sistem atıyor beni
slm kızlar
bebişlerini gören arkadaşlar size ve bebişlerinize maşallahsağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
ben çok kötü üşütmüşüm cuma gününden beri annemde yatıyordum bugün biraz toparladım kendimi işe geldim. birde özellikle geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum sizlerde de oluyomu?
canım 32+0 old. gün alabiliyorsun raporunu yani tam olarak 32 old. git al bana dr. o şekilde yazdı32 hafta çalışabilir raporu alanlar ya bir sorum olacak 31+ günler 32 olarak değerlendiriliyormu yani normalda nette öyle değerlendiriliyor ben personele sordum onlar da şu an 31+ olduğun için 32 de olmluş oluyorsun dediler bugün tam 31+2 günlük oluyorum gitsem alabilirmiyim çalışabilir raporu yoksa 31+6 ya kadar beklememmi gerekiyo onu merak ettim
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun merve, gece uyku düzensizlikleri bir çoğumuzda var. bende son bir haftadır uykumu alarak uyanamıyorum çoğunluğumuzda var aynı mirmirmirmir
sanada geçmiş olsun canımbenimde belim tuttu akşam çok kötü ağrıdıo sabaha kadar uyuyamadım ölece kalktım geldim işee
slm kızlar
bebişlerini gören arkadaşlar size ve bebişlerinize maşallahsağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
ben çok kötü üşütmüşüm cuma gününden beri annemde yatıyordum bugün biraz toparladım kendimi işe geldim. birde özellikle geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum sizlerde de oluyomu?
benimde belim tuttu akşam çok kötü ağrıdıo sabaha kadar uyuyamadım ölece kalktım geldim işee
bende bu ay bittimi evdeyim inş. :) ama bu ayda bitmek bilmiyor bekliyoruz yaageçmiş olsun canım, bende artık dayanamıyorum bu ayı bitirsem artık son evimdeyim inşallah, sen ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun :uhm:
geçmiş olsun canım,bol bol kivi ye ,daha çabuk atlatırsın
geçmiş olsun merve, gece uyku düzensizlikleri bir çoğumuzda var. bende son bir haftadır uykumu alarak uyanamıyorum çoğunluğumuzda var aynı mirmirmirmir
benimde belim tuttu akşam çok kötü ağrıdıo sabaha kadar uyuyamadım ölece kalktım geldim işee
bende askşam itibari ile başladı belkide dün çok yoruılduğum için de olabilir bilemiyorumbende henüz uykusuzluk başlamadı canım
acaba erken mi bunun için?bilmiyorumkismile
sizlerde ne zamandan beri uyku problemi var
bende henüz uykusuzluk başlamadı canım
acaba erken mi bunun için?bilmiyorumkismile
sizlerde ne zamandan beri uyku problemi var
topuyklu giyebiliyorsan ii walla ben giyemem herhalde çünkü normal düz taban botlarım bile çok yürüyünce ağrıtıo ayakkabılarımıbende topuklu ayakkabıyla qezmeye falan çıktığımda
akşamları bel ağrım çok oluyo bilmiyorumkismile
bende bu ay bittimi evdeyim inş. :) ama bu ayda bitmek bilmiyor bekliyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?