2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar...
bugün kontrolüm vardı, oğlum 1800 gr olmuş, bana az gibi geldi çünkü 13 gün önce 1700 dü zaten, ben de kilo almamışım oğluş da almamış ( gerçi doktor herşeyi gayet iyi dedi çok şükür, kilosuna takılıp boyunu da sormayı unuttum :)

alıntı yapamadım bebeğini gören herkesin gözü aydın, maşallah hepsinin kilosu gayet iyi
ben de 20 gün sonra gidene kadar dikkat edeyim de büyüsün benimki de

canım gözünaydın,dr iyi demişse iyidir,32den sonra günde 20 ila 30 g arası alırlar yazıyor nette,artık daha hızlı gelişcekler :)

maşallah bebişine canım çokta takılmamak lazım kilosuna sağlıklı olsunlarda önemli olan o 20 günde kocaman olur oğluşun hiç merak etme

tatlım merak etme zayıf değil sonuçta toparlar son haftalarda iice annesi merak etme sen... evdemisin canım sen ne güzell

gözün aydın canım,kilosu iyi bence şimdiden sonra alır,bende haftaya göreceğim kızımı,özledim vallahi...

Selam mayıs anneleri ve onların cici bebişleri
nasıl geçti hafta sonunuz bakalım , geçmişi okuyudum, bel agrısına maruz kalan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum, benimde geçen hafta çarşamba başlayan bel agrım hala geçmedi , sağ ayagımı hareket ettirirken çok zorlanıyorum ve malesef çalışıyorum ve yine malesef patronum nemrutun teki..
az kaldı diye kendimi avutuyorum az kaldı gececek inşallah bu agrılar sızılar dimiiii

Canım maşallah kuzuna sağlığı iyi olsunda kilo önemli değil (kasapa et borcumuz yok) benim kızımda biraz ufak ama olsun ben kibarım diye seviyorum teyzesi

canım gözünaydın,dr iyi demişse iyidir,32den sonra günde 20 ila 30 g arası alırlar yazıyor nette,artık daha hızlı gelişcekler :)

maşallah bebişine canım çokta takılmamak lazım kilosuna sağlıklı olsunlarda önemli olan o 20 günde kocaman olur oğluşun hiç merak etme

tatlım merak etme zayıf değil sonuçta toparlar son haftalarda iice annesi merak etme sen... evdemisin canım sen ne güzell

gözün aydın canım,kilosu iyi bence şimdiden sonra alır,bende haftaya göreceğim kızımı,özledim vallahi...

hepinize çok teşekkür ederim kızlar, tabi her bebek farklı , kiloya fazla takılmamak gerek. ben şuna takıldım, bir önceki kontolde 19 günde 600 gr almıştı, bu sefer 13 günde 100 gr o yüzden az geldi, tabi doktor iyi dedikten sonra üzülmemem gerek... ama yine de besiye çekeyim kendimi zemuszemus

Canım bu rapor işinde esneklik var , 32. hafta 31+0 dan başlıyor , o yüzden bence alabilirsin...
Benim doğumum 37+0 da olacak , sezeryanla alınacak bebeğim...Doktorum 37+0 dan 8 hafta öncesinden yani 29+0 da bana iznimi verdi...
Eğer sezeryan olunacaksa doktorlar ona göre izni veriyorlar genelde , haberiniz olsun kızlar...

ipek bundan sonra alır bebeğin çok takılı kalma ben kağan kocatepe den dinledim, hamileliğin son haftalarını dinlenerek geçirmemiz gerekiyormuş bebeklerin gelişimi için, sende bol bol istirahat et

Esra evdeyim artık canım, bugün aldım 8 haftalık doğum öncesi izni raporumu çok şükür :))
Zeyno, haklısın ben pek dinlenemiyordum işe giderken ama artık bol bol keyif yapabilirim...

benim doğumumda sezeryanla olucak, doktorum 30. haftamda kontrole gittiğimde sıkıntın olmadığı sürece çalış dedi. fakat sezeryan için bir gün vermedi belki bu seferki kontrolümde söyler. 37. hafta erken değilmi sezeryan için :uhm:

bana da bugün doktor %51 sezeryan, %49 normal olur, muayeneden sonra karar vereceğiz dedi, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

bende askşam itibari ile başladı belkide dün çok yoruılduğum için de olabilir bilemiyorum
hımm evet canım ondanda olabilir boshayallersmile
aman canı maşallah ne güzel,benimde 30. haftadan sonra başladı ama çok şükür çok fazla değil,sadece geceleri fazla uyanıp uyanıyorum...
ben qeceleri sadece wc için uyanıyorum
inşallah uyku problemim olmaz yaa eyvahedigeldismile

topuyklu giyebiliyorsan ii walla ben giyemem herhalde çünkü normal düz taban botlarım bile çok yürüyünce ağrıtıo ayakkabılarımı

öle çokta yüksek değil topuğu ama
yinede hafif topuklu qiyebiliorum canım :hulya:

bende qeçen hafta kontrole qittiğimde bebeğim
1.526gr çıktı kızlar normal mi acaba yaa ? bilmiyorumkismile

bana da bugün doktor %51 sezeryan, %49 normal olur, muayeneden sonra karar vereceğiz dedi, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

Benim oğlumun doğumunda sonuna kadar normal doğum dediler fakat sonunda sezeryana dönüldü, hayırlısı neyse o olsun şuan doğum şeklini söylemek için erken bence, artık sezeryanda da öyle çok fazla sıkıntılı olmuyor. Ablam öğleden sonra sezeryana girdi akşama yürümeye kaldırdılar. Kum torbası koymuyorlar arık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…