son 9 gün :lepi:
selam kızlar...
bugün kontrolüm vardı, oğlum 1800 gr olmuş, bana az gibi geldi çünkü 13 gün önce 1700 dü zaten, ben de kilo almamışım oğluş da almamış( gerçi doktor herşeyi gayet iyi dedi çok şükür, kilosuna takılıp boyunu da sormayı unuttum :)
alıntı yapamadım bebeğini gören herkesin gözü aydın, maşallah hepsinin kilosu gayet iyi
ben de 20 gün sonra gidene kadar dikkat edeyim de büyüsün benimki de
selam kızlar...
bugün kontrolüm vardı, oğlum 1800 gr olmuş, bana az gibi geldi çünkü 13 gün önce 1700 dü zaten, ben de kilo almamışım oğluş da almamış( gerçi doktor herşeyi gayet iyi dedi çok şükür, kilosuna takılıp boyunu da sormayı unuttum :)
alıntı yapamadım bebeğini gören herkesin gözü aydın, maşallah hepsinin kilosu gayet iyi
tatlım merak etme zayıf değil sonuçta toparlar son haftalarda iice annesi merak etme sen... evdemisin canım sen ne güzellselam kızlar...
şükürler olsun biranönce gelsin inşallah sağlıklaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2son 9 gün :lepi:
selam kızlar...
selam kızlar...
canım gözünaydın,dr iyi demişse iyidir,32den sonra günde 20 ila 30 g arası alırlar yazıyor nette,artık daha hızlı gelişcekler :)
maşallah bebişine canım çokta takılmamak lazım kilosuna sağlıklı olsunlarda önemli olan o 20 günde kocaman olur oğluşun hiç merak etme
tatlım merak etme zayıf değil sonuçta toparlar son haftalarda iice annesi merak etme sen... evdemisin canım sen ne güzell
gözün aydın canım,kilosu iyi bence şimdiden sonra alır,bende haftaya göreceğim kızımı,özledim vallahi...
32 hafta çalışabilir raporu alanlar ya bir sorum olacak 31+ günler 32 olarak değerlendiriliyormu yani normalda nette öyle değerlendiriliyor ben personele sordum onlar da şu an 31+ olduğun için 32 de olmluş oluyorsun dediler bugün tam 31+2 günlük oluyorum gitsem alabilirmiyim çalışabilir raporu yoksa 31+6 ya kadar beklememmi gerekiyo onu merak ettim
Canım maşallah kuzunasağlığı iyi olsunda kilo önemli değil (kasapa et borcumuz yok ) benim kızımda biraz ufak ama olsun ben kibarım diye seviyorum teyzesi
Canım bu rapor işinde esneklik var , 32. hafta 31+0 dan başlıyor , o yüzden bence alabilirsin...
Benim doğumum 37+0 da olacak , sezeryanla alınacak bebeğim...Doktorum 37+0 dan 8 hafta öncesinden yani 29+0 da bana iznimi verdi...
Eğer sezeryan olunacaksa doktorlar ona göre izni veriyorlar genelde , haberiniz olsun kızlar...
hımm evet canım ondanda olabilir boshayallersmilebende askşam itibari ile başladı belkide dün çok yoruılduğum için de olabilir bilemiyorum
ben qeceleri sadece wc için uyanıyorumaman canı maşallah ne güzel,benimde 30. haftadan sonra başladı ama çok şükür çok fazla değil,sadece geceleri fazla uyanıp uyanıyorum...
topuyklu giyebiliyorsan ii walla ben giyemem herhalde çünkü normal düz taban botlarım bile çok yürüyünce ağrıtıo ayakkabılarımı
bana da bugün doktor %51 sezeryan, %49 normal olur, muayeneden sonra karar vereceğiz dedi, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
bana da bugün doktor %51 sezeryan, %49 normal olur, muayeneden sonra karar vereceğiz dedi, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?