2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde belim tuttu akşam çok kötü ağrıdıo sabaha kadar uyuyamadım ölece kalktım geldim işee

benım de son bir haftadır bel agrılarım arttı.artık yattıgım zaman her bosluguma birer bişi sıkıstırır oldum.evdekilerin yastıgına da göz koyucam yakında az kaldı.yalnız kızlardan magnezyumun iyi geldiğini okumustum ama içmemiştim.yorgunluktan oldu sanmıstım ama denemeyle sabittir ki bu magnezyum denen mucizeyi içtikten yarım saat sonra baya bi azalıyor agrılarım.bilmem hepinizde böyle mi ama bende mucize etkisi yarattı artık uyuyabiliyorum

Esra evdeyim artık canım, bugün aldım 8 haftalık doğum öncesi izni raporumu çok şükür :))
Zeyno, haklısın ben pek dinlenemiyordum işe giderken ama artık bol bol keyif yapabilirim...
darısı başımıza o zaman nilüfercim tez zamanda bizde evde oluruz inş. az kaldı ama iice şiştim artık bende patlıcak gibi hissediyrum kendimi kaydirigubbakcemile3 bu arda selma girmedi değilmi hiç

Canım, benim bebeğim baştan beri 9 gün büyük çıkıyor , erken döllenme dedi doktorum...
Birde ilk hamileliğimde sıkıntı yaşamıştım ben , o nedenle riske atmayacak ve erken alacakmış bebeğimi...
Sezeryan tarihi 38+0 dan sonra veriyor genelde...

benımki tüp bebek tedavisi ile hamilelik oldugu için sezaryen ile dogum yaptırıcaz dedi doktorum
benım de zaten istediğim sezaryendi, hatta epidural de istemiyorum genel olsun.son gecirdiğim problemli endoskopi sonrası korkularım çok arttı cunku

canım kum torbası ne için ve nereye konuyormus bilmiyorum ben?

işallah normal olur canım
bu arada bebişini görmüşsün gözün aydın

çok sağol Sezenciim, ben normalden çok korkuyorum ama dr uygun derse yaparım artık napıiyim :))

bir sonraki kontrolde belirleyecek sanırım, hayırlısı hepimiz için...

darısı başımıza o zaman nilüfercim tez zamanda bizde evde oluruz inş. az kaldı ama iice şiştim artık bende patlıcak gibi hissediyrum kendimi kaydirigubbakcemile3 bu arda selma girmedi değilmi hiç

darısı başınıza canım, evde olmak güzel gerçekten... Selma hiç girmedi , artık cidden merak ediyorum onu...

Cleopatra maşallah , uyku düzenin hiç bozulmaz inşallah, ben bayadır ciddi uykusuzlık yaşıyorum çok zor oluyor gerçekten...

ben de aynen senin gibi sezeryan istiyorum ve epidural istemiyorum, dayanamam gibi geliyor göz göre göre... hayırlısı olsun...

ıPEKNıL ooohhh gördün geldin oğluşunu ne güzel...canım kiloya takma..bebek en çok son ayda alıyor..bol bol dinlen..sol tarafına yat..beslenmene dikkat et..çabuk toparlar merak etme..
ben ne yapsam yaramıyor..galiba tek damarı olduğundan böyle..napalım..Allah başka sıkıntı vermesin..
ZEYNOXX 37. hafta erken bence sezeryan için..hatta 38 bile erken..bekleyebildiği kadar beklemeliler aslında doktorlar..benim drum öyle yapcak..inşallah acillik bi durumum olmaz..

uyuyakalmıştım kzımı uyuturken..işlerim kaldı..kalkıp yapıym bari..sizden de kopamıyorum bitürlü yaa...
vakit yaklaştıkça daha da güzel oluyor burda paylaşımda bulunmak..
ayrıca SELMAyı ben de çok merak etmeye başladım...ters bi durumu yoktur inşallah..

ben de aynen senin gibi sezeryan istiyorum ve epidural istemiyorum, dayanamam gibi geliyor göz göre göre... hayırlısı olsun...

inşallah canım ya kişiden kişiye değişiyor işte
az önce okudum bir arkadasım normal dogum sonrası pişman oldugunu söylemiş
aylar gectiği halde bunyesi normal dogumdaki rahme atılan kesiyi hala iyileştirmeye calısıyormus.her hafta doku yenilemesi yapıyormus vucudu.bu yuzden haftada bir yakıcı sıvı dokuyormus doktor oraya
ben de anlamadım tam olarak ama böyle bi sorunu varmıs arkadasımın.sanırım nadir yasanan bi durumdur.yani kimse tam olarak yasayacagını bilemez .o yuzden Allah arkadasımın ve hepimizin yardımcısı olsun yöntem ne olursa olsun kolaylıkla olsun inşallah
bakiyorum ki artik dogumlar konusulmaya baslanmis,,bende normal dogum istiyorum insallah tabii

cidden vakit yaklasıyor artık.hayırlısıyla az kaldı bebişlerle kavusmaya

çok sağol canım, artık izine ayrıldım beslenmeye de dinlenmeye de daha çok fırsatım olacak inşallah... evet sağılklı olsunlar da gerisi mühim değil...

canım tek damar durumunu benım bı arkadasım da yasadı.sımdı çok saglıklı ve kilosu normal bi oğlu var.bu konuda endişe yasama bence

valla kizlar rabbim hepimize yardim etsin gun gectikce bende heycan yapmaya basladim hepsi korkutucu nasil doguracaksak..off yaa hayatta dogurmadan once seyredemem valla bu cesareti gosteren arkadaslari kutluyorum

valla kizlar rabbim hepimize yardim etsin gun gectikce bende heycan yapmaya basladim hepsi korkutucu nasil doguracaksak..off yaa hayatta dogurmadan once seyredemem valla bu cesareti gosteren arkadaslari kutluyorum

valla bu yasıma geldım nette bir suru sezaryen videosu var.daha bi tane bile izlemedım.zaten korkagım iyice panik yapmıyım diye

aynen izleme cesareti gosterenleri ben de tebrık ederım

pardon canım cevabım geç oldu yemekteydim, kum torbasını ameliyattan sonra dikişlerinin üzerine koyuyorlardı 2 saat o şekilde kalıyordu ben ondan çok korkuyordum ama Allah'tan artık koymuyorlar.

ipek cim gözün aydın canımmm...............kilosu da gayet iyi bebişin bundan sonra evdesinde zaten bol bol dinşlenirsin 20 gün sonra tosuncuk olur canım...... doğumda hayırlı olsun bakalım banada doktorum %51 sezeryan %49 normal dedi ............. hepimiz için hayırlısı 1-3 gün sıkıntı çekecez sonrası süper olacak insallajhhhh....

selmayı bende çok merak ediyorum kızxkar ma benimde hiç haberim yok..........nerelerde bu kız ya..eve bağlatmasada annnemden girerim diyordu yok amayaaa...inşallah iyidirrr.........

dün ablam sağolsun normal doğum hakkında bir sürü olumsuz yorum yaptı,az kaldı doğumuma konuşma böyle şeyler dedim ama seni etkilemek için söylüyorum dedi,ben olsam kardeşimde olsa karışmam,ya olumsuz bişey olursa vicdan yapıcak sonra,bende normal doğumdan iyice korkar oldum sayesinde,off sezeryanda sıkıntı ne yapcağımı bilemiyorum,biran önce karar vermem lazım,sezeryana karar verirsem druma devam etcem,normal düşünürsem devlete başlıycam,ne yapcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…