benimde belim tuttu akşam çok kötü ağrıdıo sabaha kadar uyuyamadım ölece kalktım geldim işee
darısı başımıza o zaman nilüfercim tez zamanda bizde evde oluruz inş. az kaldı ama iice şiştim artık bende patlıcak gibi hissediyrum kendimi kaydirigubbakcemile3 bu arda selma girmedi değilmi hiçEsra evdeyim artık canım, bugün aldım 8 haftalık doğum öncesi izni raporumu çok şükür :))
Zeyno, haklısın ben pek dinlenemiyordum işe giderken ama artık bol bol keyif yapabilirim...
benim doğumumda sezeryanla olucak, doktorum 30. haftamda kontrole gittiğimde sıkıntın olmadığı sürece çalış dedi. fakat sezeryan için bir gün vermedi belki bu seferki kontrolümde söyler. 37. hafta erken değilmi sezeryan için :uhm:
Benim oğlumun doğumunda sonuna kadar normal doğum dediler fakat sonunda sezeryana dönüldü, hayırlısı neyse o olsun şuan doğum şeklini söylemek için erken bence, artık sezeryanda da öyle çok fazla sıkıntılı olmuyor. Ablam öğleden sonra sezeryana girdi akşama yürümeye kaldırdılar. Kum torbası koymuyorlar arık
işallah normal olur canım
bu arada bebişini görmüşsün gözün aydın
Benim oğlumun doğumunda sonuna kadar normal doğum dediler fakat sonunda sezeryana dönüldü, hayırlısı neyse o olsun şuan doğum şeklini söylemek için erken bence, artık sezeryanda da öyle çok fazla sıkıntılı olmuyor. Ablam öğleden sonra sezeryana girdi akşama yürümeye kaldırdılar. Kum torbası koymuyorlar arık
darısı başımıza o zaman nilüfercim tez zamanda bizde evde oluruz inş. az kaldı ama iice şiştim artık bende patlıcak gibi hissediyrum kendimi kaydirigubbakcemile3 bu arda selma girmedi değilmi hiç
benımki tüp bebek tedavisi ile hamilelik oldugu için sezaryen ile dogum yaptırıcaz dedi doktorum
benım de zaten istediğim sezaryendi, hatta epidural de istemiyorum genel olsun.son gecirdiğim problemli endoskopi sonrası korkularım çok arttı cunku
canım kum torbası ne için ve nereye konuyormus bilmiyorum ben?
bakiyorum ki artik dogumlar konusulmaya baslanmis,,bende normal dogum istiyorum insallah tabii
ben de aynen senin gibi sezeryan istiyorum ve epidural istemiyorum, dayanamam gibi geliyor göz göre göre... hayırlısı olsun...
bakiyorum ki artik dogumlar konusulmaya baslanmis,,bende normal dogum istiyorum insallah tabii
İPEKNİL ooohhh gördün geldin oğluşunu ne güzel...canım kiloya takma..bebek en çok son ayda alıyor..bol bol dinlen..sol tarafına yat..beslenmene dikkat et..çabuk toparlar merak etme..
ben ne yapsam yaramıyor..galiba tek damarı olduğundan böyle..napalım..Allah başka sıkıntı vermesin..
ZEYNOXX 37. hafta erken bence sezeryan için..hatta 38 bile erken..bekleyebildiği kadar beklemeliler aslında doktorlar..benim drum öyle yapcak..inşallah acillik bi durumum olmaz..
İPEKNİL ooohhh gördün geldin oğluşunu ne güzel...canım kiloya takma..bebek en çok son ayda alıyor..bol bol dinlen..sol tarafına yat..beslenmene dikkat et..çabuk toparlar merak etme..
ben ne yapsam yaramıyor..galiba tek damarı olduğundan böyle..napalım..Allah başka sıkıntı vermesin..
ZEYNOXX 37. hafta erken bence sezeryan için..hatta 38 bile erken..bekleyebildiği kadar beklemeliler aslında doktorlar..benim drum öyle yapcak..inşallah acillik bi durumum olmaz..
valla kizlar rabbim hepimize yardim etsin gun gectikce bende heycan yapmaya basladim hepsi korkutucu nasil doguracaksak..off yaa hayatta dogurmadan once seyredemem valla bu cesareti gosteren arkadaslari kutluyorum
benımki tüp bebek tedavisi ile hamilelik oldugu için sezaryen ile dogum yaptırıcaz dedi doktorum
benım de zaten istediğim sezaryendi, hatta epidural de istemiyorum genel olsun.son gecirdiğim problemli endoskopi sonrası korkularım çok arttı cunku
canım kum torbası ne için ve nereye konuyormus bilmiyorum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?