2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bu yasıma geldım nette bir suru sezaryen videosu var.daha bi tane bile izlemedım.zaten korkagım iyice panik yapmıyım diye

aynen izleme cesareti gosterenleri ben de tebrık ederım

Sezeryandan inanın korkulacak bişey yok ben ilk doğumumu 12 sene önce yaptım ve gerçekten ilkel bir sezeryandı fakat herşeye değerdi. şimdiki sezeryanlarda falan bişey yok birde kızlar sezeryanla doğan bebekler cin gibi oluyor etrafını takip ediyor sebebi ise, doğum esnasında çocuk sıkıntıya girmiyormuş yani yorulmuyor bebişler :sm_cool:

canım senin doğumun çok zor geçmemişdi hatırladığım kadarıyla ki 2.doğum daha kolay olurmuş,sen buna rağmen sezeryan istiyorsun,değiştimi kararın,ne düşünüyorsun

çok sağol canım, bakalım neye karar verecek doktorlarımız, hayırlısı inşallah... olumunekankayizsmile

gerçekten ayın 11 inden beri hiç girmemiş selma, iyidir inşallah...

tekrardan mrb kızlar işlerimi toparladım hazır müsait olmuşken giriyim dedim benimde bu ay son gerçi ben raporumu aldım ay sonuna kadar işleri toparlıycam kısmetse sonra evdeyim artık bebişimin hazırlıklarına yoğunlaşırım,sizler naptınız uzak kalıyorum sohbetlere izne ayrılan arkadaşlar var dimi

şimdiden hayırlı izinler dilerim sana da, ben de bugün çıktım izine... geçmişte okudum bebeğini görmüşsün, gözün aydın... maşallah bebeğine...

şimdiden hayırlı izinler dilerim sana da, ben de bugün çıktım izine... geçmişte okudum bebeğini görmüşsün, gözün aydın... maşallah bebeğine...

sağol ipekcim sanada hayırlı izinler olsun ,evet teyzesi bebeşimi gördüm maşallah herşey yolundaymış ya içim rahat etti inşalla böylede devam eder .

pardon canım cevabım geç oldu yemekteydim, kum torbasını ameliyattan sonra dikişlerinin üzerine koyuyorlardı 2 saat o şekilde kalıyordu ben ondan çok korkuyordum ama Allah'tan artık koymuyorlar.

estagfrullah afiyet olsun canım.ayy valla ilk defa duyuyorum bunu eyvahedigeldismile
iyi ki kalkmıs bu yöntem akannehir

benım ağrı eşiğim de cok düşük.ayrıca tüp bebek tedavim sonrasında basıma bi şanssızlık geldi.nadir rastlanan tedavinin yan etkisini yasadım.normalde 2,5 cm olan her iki yumurtalıgım da 12 şer cm büyüdüler.karnım şişti agrılarım yuzunden hastanede yattım o dönem.ilk 3 ay wc ihtiyacı dısında sürekli yattım.o yuzden çok yorgunum ve kendımı cok güçlü hissetmiyorum.normal doguma gücüm yoktu zaten

kendınde bu gucu hissedenler normal de yapabilir.normal doğumdan da memnun olan çok kişi var
karar vermek de zor cidden.hakkında hayırlısı olsun canım

aslında dediğin gibi bizler yıne de sanslıyız her gecen sene gelişmeler oluyo,şartlar daha da iyileşiyor
annem de normal dogum yapmıs ve devlet hastanesinde ne ilkel sartlarda dogurmus
üstelik o gun kımsesı de yokmus yanında

o zaman bebekler yorulmıycak ama annelerini yoracaklar essek sıpaları :dance:

Son düzenleme:
Respi, haklısın iki yöntemden memnun olan var olmayan var, sanırım insanın beklenti ve bünyesine göre değişiyor, normal doğuma hazır hisseden arkadaşlara özeniyorum valla, ben çok korkağım sanırım... Allah hepimiz için hayırlısı olanı nasip etsin inşallah...

tamda bende bunu öğrenmek istiyordum çok teşekkür ederim canım

aminnnn :Saruboceq:

bu arada gectıgımız hafta esım geldi Bodrumdan
resti çektim valla
dedim ki bebekle ben orada yapamıycam üstelik kımseyı tanımıyorum,bana yardımcı kimse yok sen de işte olacaksın,bebekle yalnız kalıcam diye
sımdılık yalıkavaga dönme işi bana uzak dedim
aklı karıstı,yazık kara kara düşünüyordur sımdı

ahhh kızlar ahhh hakkımızda önce hayırlısı tabiki ama
geçen kontorlde dr bana sezeryan boyle gıderse bebek ykarda dedi, okadar korktumkı:)
normal olsun dıye çok dua edıyorum bılmıyorum sezeryanı bı kere nette izlemiştim ondan herhalde :))

muhtemelen izlediğin için korkuyorsundur
benim sezaryen hakkındaki bildiklerim ilkokul yıllarımdakı bilgilerime eşit, yani bebeği annenın karnını azcık keserek alırlar o kadar kaydirigubbakcemile3
o yuzden nedir ne değildir diye kurcalamıyorum fazla

iki durum da zor sen dönsen yalnız olacaksın burada, orada kalsan eşine uzak olacaksın.. inşallah hayırlısı olur ikiniz için... zor bir karar vallahi...

Arkadaşlar peki ben 5 haftalık calısabılır aldım bıtınce calısamaz raporu alıcam bende nısanın 22sınde 36+2 de alsam yanı 16 sında sorun olmaz mı yanı dogum sonrasına aktarılcak kısımda gün eksikliği cıkmaz mı

Arkadaslar bebeklerimize ne aldigimiza cok dikkat edelim ne olrsunuz!
Bebeklerin en azindan ilk 6 ay ne giydigine yedigine onem verdigimiz kadar onem vermemiz lazim...
Piyasada unlu markalar bile artik sirf ucuz olsun daha cok kar etsinler diye ne idugu belirsiz kimyasallarla uretim yapiyorlar!!!O kimyasallarin hepsi kanserojen haberiniz olsun!
Onun icin ortada bu kadar cok alerji ve kanser vakasi var zaten, bunlarin etkileri hemen cikmiyor ortaya...
Maalesef bebeklerimizin daha bagisiklik sistemi olusmamis durumda, butun gun icinde uyudugu seylerden cildi nefes alip ne kimyasal varsa icine cekiyor. Ustelik yikaninca da gecmiyor bu kimyasallar. Almayin aldirmayin ne olursunuz.

Organik kiyafetleri ciddiye alin arkadaslar, en azindan dogumdan sonra ne olursunuz organik olmayan seyler giydirmeyin.

Ben en son Cleanglobe diye bir markanin hastane cikis setini gordum, inanilmaz yumusak ve uzerinde cok sevimli ciftlik deseni var, kuzular inekler yapmislar. Yani ekru ama uzerindeki desenler super seker, ve gordugum en yumusacik penyeydi.
Bir de omuz bezi var hani bebegi kucaginiza alinca omzumuza havlu koyariz ya onun icin yapilmis, cok ama cok kullanisli mutlaka web sitelerine girin bir bakin.

iki durum da zor sen dönsen yalnız olacaksın burada, orada kalsan eşine uzak olacaksın.. inşallah hayırlısı olur ikiniz için... zor bir karar vallahi...

artık fedakarlık yapıp sık sık gelip gidecek baska caremiz yok
bir de bebek bakımı konusunda annemden baskasına guvenemem ona da gel bızde kal dıyemem zaten kalmaz, en dogrusu bu olacak bakalım hayırlısı

yine doğum konusu konuşulmuş,bende korkuyorum,normal olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı ,36.hafta gibi belli olur demişti doktorum...

bu mesajda basbaya reklam kokusu geliyor burnuma sempatiksalakcinni
sizi tenzih ederek bi örnek vericem:

gecenlerde sitede bebek arabasıyla ilgili yorumları okurken denk geldim.istanbuldaki bir firma rakibi olan firmayı kötülüyordu(chicco bebek arabası bebegin tenıne allerji yapıyor vesaire gibi)
megerse aynı topicte 5 kişi aynı IP adresı ile ama farklı isimlerle bunu yapıyormus .site yetkilisi farketmiş kapattı hesaplarını
cidden hadi reklam yapılır da baskalarını haksız yere kötülemek neden acaba
ben bile inanıp acaba almasam mı demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…