valla bu yasıma geldım nette bir suru sezaryen videosu var.daha bi tane bile izlemedım.zaten korkagım iyice panik yapmıyım diye
aynen izleme cesareti gosterenleri ben de tebrık ederım
canım senin doğumun çok zor geçmemişdi hatırladığım kadarıyla ki 2.doğum daha kolay olurmuş,sen buna rağmen sezeryan istiyorsun,değiştimi kararın,ne düşünüyorsunipek cim gözün aydın canımmm...............kilosu da gayet iyi bebişin bundan sonra evdesinde zaten bol bol dinşlenirsin 20 gün sonra tosuncuk olur canım...... doğumda hayırlı olsun bakalım banada doktorum %51 sezeryan %49 normal dedi ............. hepimiz için hayırlısı 1-3 gün sıkıntı çekecez sonrası süper olacak insallajhhhh....
selmayı bende çok merak ediyorum kızxkar ma benimde hiç haberim yok..........nerelerde bu kız ya..eve bağlatmasada annnemden girerim diyordu yok amayaaa...inşallah iyidirrr.........
ipek cim gözün aydın canımmm...............kilosu da gayet iyi bebişin bundan sonra evdesinde zaten bol bol dinşlenirsin 20 gün sonra tosuncuk olur canım...... doğumda hayırlı olsun bakalım banada doktorum %51 sezeryan %49 normal dedi ............. hepimiz için hayırlısı 1-3 gün sıkıntı çekecez sonrası süper olacak insallajhhhh....
selmayı bende çok merak ediyorum kızxkar ma benimde hiç haberim yok..........nerelerde bu kız ya..eve bağlatmasada annnemden girerim diyordu yok amayaaa...inşallah iyidirrr.........
tekrardan mrb kızlar işlerimi toparladım hazır müsait olmuşken giriyim dedim benimde bu ay son gerçi ben raporumu aldım ay sonuna kadar işleri toparlıycam kısmetse sonra evdeyim artık bebişimin hazırlıklarına yoğunlaşırım,sizler naptınız uzak kalıyorum sohbetlere izne ayrılan arkadaşlar var dimi
şimdiden hayırlı izinler dilerim sana da, ben de bugün çıktım izine... geçmişte okudum bebeğini görmüşsün, gözün aydın... maşallah bebeğine...
pardon canım cevabım geç oldu yemekteydim, kum torbasını ameliyattan sonra dikişlerinin üzerine koyuyorlardı 2 saat o şekilde kalıyordu ben ondan çok korkuyordum ama Allah'tan artık koymuyorlar.
dün ablam sağolsun normal doğum hakkında bir sürü olumsuz yorum yaptı,az kaldı doğumuma konuşma böyle şeyler dedim ama seni etkilemek için söylüyorum dedi,ben olsam kardeşimde olsa karışmam,ya olumsuz bişey olursa vicdan yapıcak sonra,bende normal doğumdan iyice korkar oldum sayesinde,off sezeryanda sıkıntı ne yapcağımı bilemiyorum,biran önce karar vermem lazım,sezeryana karar verirsem druma devam etcem,normal düşünürsem devlete başlıycam,ne yapcam bilemiyorum
Sezeryandan inanın korkulacak bişey yok ben ilk doğumumu 12 sene önce yaptım ve gerçekten ilkel bir sezeryandı fakat herşeye değerdi. şimdiki sezeryanlarda falan bişey yok birde kızlar sezeryanla doğan bebekler cin gibi oluyor etrafını takip ediyor sebebi ise, doğum esnasında çocuk sıkıntıya girmiyormuş yani yorulmuyor bebişler :sm_cool:
Canım bu rapor işinde esneklik var , 32. hafta 31+0 dan başlıyor , o yüzden bence alabilirsin...
Benim doğumum 37+0 da olacak , sezeryanla alınacak bebeğim...Doktorum 37+0 dan 8 hafta öncesinden yani 29+0 da bana iznimi verdi...
Eğer sezeryan olunacaksa doktorlar ona göre izni veriyorlar genelde , haberiniz olsun kızlar...
tamda bende bunu öğrenmek istiyordum çok teşekkür ederim canım
Respi, haklısın iki yöntemden memnun olan var olmayan var, sanırım insanın beklenti ve bünyesine göre değişiyor, normal doğuma hazır hisseden arkadaşlara özeniyorum valla, ben çok korkağım sanırım... Allah hepimiz için hayırlısı olanı nasip etsin inşallah...
ahhh kızlar ahhh hakkımızda önce hayırlısı tabiki ama
geçen kontorlde dr bana sezeryan boyle gıderse bebek ykarda dedi, okadar korktumkı:)
normal olsun dıye çok dua edıyorum bılmıyorum sezeryanı bı kere nette izlemiştim ondan herhalde :))
aminnnn :Saruboceq:
bu arada gectıgımız hafta esım geldi Bodrumdan
resti çektim valla
dedim ki bebekle ben orada yapamıycam üstelik kımseyı tanımıyorum,bana yardımcı kimse yok sen de işte olacaksın,bebekle yalnız kalıcam diye
sımdılık yalıkavaga dönme işi bana uzak dedim
aklı karıstı,yazık kara kara düşünüyordur sımdı
keşke ben de önceden bu esnekliği bilseymişim, ben 32+1 de aldım raporu... 1 hafta erken çıkmış olacaktım o zaman izine.
iki durum da zor sen dönsen yalnız olacaksın burada, orada kalsan eşine uzak olacaksın.. inşallah hayırlısı olur ikiniz için... zor bir karar vallahi...
Arkadaslar bebeklerimize ne aldigimiza cok dikkat edelim ne olrsunuz!
Bebeklerin en azindan ilk 6 ay ne giydigine yedigine onem verdigimiz kadar onem vermemiz lazim...
Piyasada unlu markalar bile artik sirf ucuz olsun daha cok kar etsinler diye ne idugu belirsiz kimyasallarla uretim yapiyorlar!!!O kimyasallarin hepsi kanserojen haberiniz olsun!
Onun icin ortada bu kadar cok alerji ve kanser vakasi var zaten, bunlarin etkileri hemen cikmiyor ortaya...
Maalesef bebeklerimizin daha bagisiklik sistemi olusmamis durumda, butun gun icinde uyudugu seylerden cildi nefes alip ne kimyasal varsa icine cekiyor. Ustelik yikaninca da gecmiyor bu kimyasallar. Almayin aldirmayin ne olursunuz.
Organik kiyafetleri ciddiye alin arkadaslar, en azindan dogumdan sonra ne olursunuz organik olmayan seyler giydirmeyin.
Ben en son xxxx diye bir markanin hastane cikis setini gordum, inanilmaz yumusak ve uzerinde cok sevimli ciftlik deseni var, kuzular inekler yapmislar. Yani ekru ama uzerindeki desenler super seker, ve gordugum en yumusacik penyeydi.
Bir de omuz bezi var hani bebegi kucaginiza alinca omzumuza havlu koyariz ya onun icin yapilmis, cok ama cok kullanisli mutlaka web sitelerine girin bir bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?