bende aynı şeyi düşündüm okuduğum zaman önce biraz sohbet fln etseydik baribu mesajda basbaya reklam kokusu geliyor burnuma sempatiksalakcinni
sizi tenzih ederek bi örnek vericem:
gecenlerde sitede bebek arabasıyla ilgili yorumları okurken denk geldim.istanbuldaki bir firma rakibi olan firmayı kötülüyordu(chicco bebek arabası bebegin tenıne allerji yapıyor vesaire gibi)
megerse aynı topicte 5 kişi aynı IP adresı ile ama farklı isimlerle bunu yapıyormus .site yetkilisi farketmiş kapattı hesaplarını
cidden hadi reklam yapılır da baskalarını haksız yere kötülemek neden acaba
ben bile inanıp acaba almasam mı demiştim
bende aynı şeyi düşündüm okuduğum zaman önce biraz sohbet fln etseydik bari
merhabalar herkese..bir sorum olucak...göbeğimde minik kızarıklıklar çıktı ve de kaşıntılı acaba hamileliğinde böyle sorun yaşayan var mıydı ?neden olabiliyormuş....
canım bende de oluştı kızarıklıklar ufak ufak kırmızı ama kaşıntım olmadı benim...merhabalar herkese..bir sorum olucak...göbeğimde minik kızarıklıklar çıktı ve de kaşıntılı acaba hamileliğinde böyle sorun yaşayan var mıydı ?neden olabiliyormuş....
kızlar gülmeyın de bişi dicem
benım annem taa 35 yıl önceki bebeklik kıyafetlerimi saklamıs
gecenlerde söyledi açtı ne var ne yoksa
içinde bebekken giydiğim zıbın da duruyordu
bari kızıma kendı içzıbınımı giydiriyim ,su ana kadar kanser olmadıgıma göre kızım da zıbın yuzunden olmaz
organık mi bilmıyorum ama anasından onaylı yani naniknanik
topiğimiz çok yavaş kızlar...
yan komşumun oğlu var küçük,geçen gece saat 4 te ağlayarak uyanmış sesi bize geliyordu,hiç bebek büyütmemiş,küçük bebekle zaman geçirmemiş biri olarak korktum,
bizimkilerde gece uyanacak,ağlayacak,ateşlenecek,gazı olacak...vs.vs.bebek bakımını nasıl öğreneceğim,nasıl yapacağım diye sabaha kadar düşündüm durdum...
topiğimiz çok yavaş kızlar...
yan komşumun oğlu var küçük,geçen gece saat 4 te ağlayarak uyanmış sesi bize geliyordu,hiç bebek büyütmemiş,küçük bebekle zaman geçirmemiş biri olarak korktum,
bizimkilerde gece uyanacak,ağlayacak,ateşlenecek,gazı olacak...vs.vs.bebek bakımını nasıl öğreneceğim,nasıl yapacağım diye sabaha kadar düşündüm durdum...
tek cümle
annelik bu olsa gerek
bencede canım,annelik işte,,,doğanın dişilere verdiği en güzel şey.Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?