2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynı şeyi düşündüm okuduğum zaman önce biraz sohbet fln etseydik bari

merhabalar herkese..bir sorum olucak...göbeğimde minik kızarıklıklar çıktı ve de kaşıntılı acaba hamileliğinde böyle sorun yaşayan var mıydı ?neden olabiliyormuş....

merhabalar herkese..bir sorum olucak...göbeğimde minik kızarıklıklar çıktı ve de kaşıntılı acaba hamileliğinde böyle sorun yaşayan var mıydı ?neden olabiliyormuş....

bende yok ama cildin gerilmsinden kaynaklanıyordur. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum :hulya:

canım bende de oluştı kızarıklıklar ufak ufak kırmızı ama kaşıntım olmadı benim...

bariz reklaam :) neyse uzatıp reklamına devam etmiyelim,ayıp ama terbiyesizlik bu,insanların durumunu kullanıyorla

kızlar gülmeyın de bişi dicem
benım annem taa 35 yıl önceki bebeklik kıyafetlerimi saklamıs
gecenlerde söyledi açtı ne var ne yoksa
içinde bebekken giydiğim zıbın da duruyordu
bari kızıma kendı içzıbınımı giydiriyim ,su ana kadar kanser olmadıgıma göre kızım da zıbın yuzunden olmaz
organık mi bilmıyorum ama anasından onaylı yani naniknanik

ay içimin sıkıntısı çeneme vurdu bugun,
çıkıyım uzanıyım biraz,bel agrım arttı cunku
kendınıze iyi bakın öpüyorum anacım hepinizi opuyorumnanaktan

eskiler daha organiktir emin ol, nerdeeee çinden falan ihraç olacakta kullanılacak. hiç tereddüt etmeden kullan bence :teytey:

topiğimiz çok yavaş kızlar...
yan komşumun oğlu var küçük,geçen gece saat 4 te ağlayarak uyanmış sesi bize geliyordu,hiç bebek büyütmemiş,küçük bebekle zaman geçirmemiş biri olarak korktum,
bizimkilerde gece uyanacak,ağlayacak,ateşlenecek,gazı olacak...vs.vs.bebek bakımını nasıl öğreneceğim,nasıl yapacağım diye sabaha kadar düşündüm durdum...

kızlar kusura bakmayın bebişini görenlerin gözü aydın net hep kitleniyo beni attı
şimdi anca girebildim

tek cümle
annelik bu olsa gerek

Allah yardım ediyor korktuğun gibi olmuyor. uykusunda sağından soluna dönerken dahi haberin oluyor annelik çok farklı bir duygu komşudan gelen seslerden etkilendiğin gibi olmuyor insanın kendi evladı, ama yinede elimizde fırsatımız varken bol bol uyumak lazım ehh malum uykusuz geceler bizi bekliyor :sm_cool:

cevap veren arkadaşlara teşekkürler ediyorum sağolun...az önce gelen mesajda arkadaşlarım demişler bol bol uyu diye...ben de şimdiden depolayım bari.....yoksa bebek doğduktan sonra uyumayacaksın diyorlar:)

merhaba kızlar ya kızlar son zamanlarda nefes alıp vermede çok zorluk çekiyorum sanki havada oksijen bitti nefessizlikten ölcem gibi geliyo.içinizde aynı dertten muzdarip varmı ya doktorumada bişey soramıyorum ne söylesem normal diyo ölmek üzereyim desem olabilir herkes ölecek diye karşılıycak :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…