merhaba kızlar ya kızlar son zamanlarda nefes alıp vermede çok zorluk çekiyorum sanki havada oksijen bitti nefessizlikten ölcem gibi geliyo.içinizde aynı dertten muzdarip varmı ya doktorumada bişey soramıyorum ne söylesem normal diyo ölmek üzereyim desem olabilir herkes ölecek diye karşılıycak :çok üzgünüm:
merhabalar herkese..bir sorum olucak...göbeğimde minik kızarıklıklar çıktı ve de kaşıntılı acaba hamileliğinde böyle sorun yaşayan var mıydı ?neden olabiliyormuş....
canım bebişinin baskısındandır,merak etme,kaç haftalıksın?
kızlar ben bugün kendimden korkuyorum giren kramplarım ve mide bulantım var. Eğer birkaç gün gelemezsem topiğe bilinki bende var bişeyler akannehir
kızlar ben bugün kendimden korkuyorum giren kramplarım ve mide bulantım var. Eğer birkaç gün gelemezsem topiğe bilinki bende var bişeyler akannehir
31haftalık umarım normaldir.özellikle geceleri dönücegm zaman 3 defa düşünüp 4 hamlede dönüyorum sonrada nefessz kalyrm ya hayırlısıyla dogsalardı:sinifsinif:
normaldir canım merrak etme,çok rahatsız olursan sorarsın doktoruna,yastığını yükselt birde bayağı rahat oluyor...
Kızlar hiç iyi hissetmiyorum kendimi ateşimde var izin alıp çıksammıki
merhaba kızlar ya kızlar son zamanlarda nefes alıp vermede çok zorluk çekiyorum sanki havada oksijen bitti nefessizlikten ölcem gibi geliyo.içinizde aynı dertten muzdarip varmı ya doktorumada bişey soramıyorum ne söylesem normal diyo ölmek üzereyim desem olabilir herkes ölecek diye karşılıycak :çok üzgünüm:
rica ederim canımmm...tamda bende bunu öğrenmek istiyordum çok teşekkür ederim canım
Canım, benim bir arkadaşım izine erken ayrılmıştı , 8 hafta sonra bebek doğmadı tabi...Bu sefer doktoru ona normal doğum beklendiği için ve bebek doğmadığı için 10 günlük bir izin raporu daha yazmıştı , demekki olabiliyor böyle şeyler...Bazı bebişler 40+6 da filan da doğabiliyor çünkü...Arkadaşlar peki ben 5 haftalık calısabılır aldım bıtınce calısamaz raporu alıcam bende nısanın 22sınde 36+2 de alsam yanı 16 sında sorun olmaz mı yanı dogum sonrasına aktarılcak kısımda gün eksikliği cıkmaz mı
teşekkürler bugun deniycem umarım işe yarar.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?