2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bebişinin baskısındandır,merak etme,kaç haftalıksın?

merhabalar herkese..bir sorum olucak...göbeğimde minik kızarıklıklar çıktı ve de kaşıntılı acaba hamileliğinde böyle sorun yaşayan var mıydı ?neden olabiliyormuş....

sakın kaşıma hepsi yırtık olur bacak aram öyleydi kaşıdım şimdi yarık yarık aman kendini tut kaşıma

kızlar ben bugün kendimden korkuyorum giren kramplarım ve mide bulantım var. Eğer birkaç gün gelemezsem topiğe bilinki bende var bişeyler akannehir

canım bebişinin baskısındandır,merak etme,kaç haftalıksın?

31haftalık umarım normaldir.özellikle geceleri dönücegm zaman 3 defa düşünüp 4 hamlede dönüyorum sonrada nefessz kalyrm ya hayırlısıyla dogsalardı:sinifsinif:

31haftalık umarım normaldir.özellikle geceleri dönücegm zaman 3 defa düşünüp 4 hamlede dönüyorum sonrada nefessz kalyrm ya hayırlısıyla dogsalardı:sinifsinif:

normaldir canım merrak etme,çok rahatsız olursan sorarsın doktoruna,yastığını yükselt birde bayağı rahat oluyor...

canım ben de bazen tıkanıyorum bebek ciğerlere baskı yaptığı için normal dedi doktorum,,,bu arada buhar makinasını çalıştırdım rahatlattı beni bir de sol yanıma yatmak iyi geliyor tavsiye ederim

tamda bende bunu öğrenmek istiyordum çok teşekkür ederim canım
rica ederim canımmm...

Canım, benim bir arkadaşım izine erken ayrılmıştı , 8 hafta sonra bebek doğmadı tabi...Bu sefer doktoru ona normal doğum beklendiği için ve bebek doğmadığı için 10 günlük bir izin raporu daha yazmıştı , demekki olabiliyor böyle şeyler...Bazı bebişler 40+6 da filan da doğabiliyor çünkü...

teşekkürler bugun deniycem umarım işe yarar.fisfisfis

canim dikkat et kendine ama sakin panik yapma birazda carpinti baslayinca panikdende oluyor nefessezlik,,arkadaslarim cok hakli yastigini yukselt ve soluna yat oldukca rahatlatiyor,,emin ol ki sorunlar hepimizde ayni olumunekankayizsmile

Arkadaslar tekstilciyim evet ve yazdiklarimdaki hassasiyetim bu yuzden, yaziyorum cunku biliyorum...
Dikkatinizi cektigim konuya gunumuzde pek cok unlu markanin Cin de imalatlarini ne kosullarda yaptigini bilenler varsa sormanizi tavsiye ediyorum. Eskilerden kalan giysileri tabii ki kullanin, dediginiz gibi onlar neredeyse organik. O zamanlar daha ucuza imal edicez diye ne kosulda olursa olsun uretim yapilmiyordu, hersey daha safti.
Reklam yaptigimi dusunen var ise, konuyla ilgili bilgimi merak eden arkadaslarla istedikleri derinlikte paylasabilirim. Merak etmedigi halde okumus arkadaslar var ise de belki alisveris yaparken biraz daha fazla dikkat eder, ozellikle koyu renkli, boyali, sentetik urunleri alip bebeklerine giydirmez. Ahsettigim markanin urununu de gercekten begendigim icin yazmistim, bir baska rastlayan cikar ise belki beni dogrular. hepinize sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…