2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun iyi gelmesine sevindim benimde bel ve bacak ağrılarım çok fena her akşam ağrıyor uyuyomuyorum bende magnezyum kullanıyorum ama faydasını görmedim ama ben sabahları içiyorum belimse akşamdan ağırıyor acaba akşammı içsem bide magnezyum diasporal kullanıyorum sende onumu kullanıyon

kızlar yine doğum şekillerini konuşmuşsunuz..
tabi ki en iyisi en doğalı normal doğum..başta çekeceğinizi çekiyorsunuz..sonra bişeyiniz kalmıyor..
sezeryan sonuçta bir operasyon..ama çok da korkulacak bişey değil..videoları falan izlemeyin netten..
sadece kafanız karışır korkarsınız..ameliyat sırasında hiçbişeyden haberiniz olmuyor..rahat rahat girip bebeğinizi görüp ağrısız sancısız çıkıyorsunuz..(epidural ise) 4-5 saat sonra ağrılar başlıyor..o da ağrı kesicilerle falan hafifletiliyor..tabi ki iyileşme süreci uzun sürüyor..
ikisinin de zorluk ve kolaylıkları farklı farklı tabi..
ama size tavsiyem doktorunuz sezeryan diyorsa ille de normal doğum diye diretmeyin..mutlaka bir bildiği vardır..zaten başta doktorumuzu biz seçtik..ve aramızda güven olmalı..

günaydın annişler ben cumadan itibaren artık doğum iznindeyim yerime birini bulmaları için ogüne kadar bekliyorum yaşasın artık bol bol dinlenicem

kızlar bakın ne buldum! mayıs annelerine yazdığım ilk mesajımı. hatta öyleki bu topiği ilk ben açmak istemişim henüz hamile bile değilken. hatta bu mesajın tarihi 7 ağustos, sat 3 ağustostu benim yani adetim biter bitmez kendimi buraya atmışım, oğlum o zamanlar portakalda vitaminmiş. ehuehueuhee

becihi diye regl'ye derdim ben. bu arada 6 ay hamile kalmak için uğraşmıştım ve mayıs annesi olmayı çok istiyordum çünkü eşim mayıs doğumlu ve babasıyla 1 gün arayla doğumgünlerini kutluyorlar. bizimde çocuğumuz mayısta doğsun istemiştim hem de çokkk istemiştim, kalbim temizmiş, rabbim nasip edecek inşallah..

bi arkadaş ilk yazdıklarınızı okuyun geçmişte yolculuk gibi sanki demiş. cidden öyle oldu.. ilk cümlelerimiz, ilk duygularımız ve heyecanlarımız burda kızlar. mutlaka gezinin..

bu arada ceylan isimli arkadaşım şimdi 14 haftalık hamile. mayısa kısmet olamadı ama topiğimizin ilk isim annesi oldu.
bu sabah 4'te kalktım dökülüyorum. uykusuz geceler başladı sanırım, :bbo:ufak ufak dinlenmeye gideyim ben. hepinizi kocaman öpüyoruzzzz oğluşumla, özellikle kız annelerini..
:jeyyar::jeyyar:

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/300239-2010-mayis-anneleri.html

Ay kız Ceyloşummmm Allah iyiliğini versin emiiiiiiiiii bende koştura koştura geldim becihi gidince dedim Yaa Allah bismillah mayıs anneleri topiğini de ben açam amanın bide ne göriimmmmm Ceyloş yetmiş yetişmiş galiiiii erkenden sabırsızım benimmmm hehehhee
Kız şaka bi yana hayırlısı olsun hepsimize tatlım benimmm, bu ay içimde tuhaf bir heyecanla birlikte daha bir ümit var Rabbim yanıltmasın hiçbirimizi inşallah! Bu arada geçen seneki mayıs annelerine bayıldım valla çok sıcaksınız kızlar, bizde hamile olsakta galiiii bizde anneler topiklerini doldursakkkk, o yöntem, bu yöntem, şu kür bu test demeden artık
Dadandım, bundan sonra burdayım teee becihi gelene kadar..

günaydın kızlar nasılsınız bugün? havalar iyicene güzelleşti inşallah hep böyle devam eder,izne ayrılacak arkadaşlara hayırlı olsun bol bol dinlenin

herkese günaydıınn isimler yinemi yok

günaydın kızlar nasılsınız bugün? havalar iyicene güzelleşti inşallah hep böyle devam eder,izne ayrılacak arkadaşlara hayırlı olsun bol bol dinlenin

qünaydın kızlar
evet isimler yine yok
ve hava süperrr.. artık yaz qeldi çok şükür yaahihoyyyt

günaydınnnnnnnnnnn hava harikaaa ama tabi koca göbeeemle ne kadar gezebilirim ki:)

günaydın arkadaşlar ben bir oğlumu besleyimde geliyim karnımız acıktı

isimler de yok göremiyorumm kim var ?? günaydın yeterb..

neyse ben de temizlik yapayım bari ev toz içinde..

Günaydın hepinize bende bahar yorgunlugu var arkadaslar hıc enerjımı yok napıcam yaa! Biz annelere neden boyle az ızın verıyorlar anlamıyorum 1 sene vermelerı lazım su haldeyım hala calısıyorum reva mılmaz:

Günaydın canım walla al bendende o kadar artık ağalayasım geliyor işe gelirken, ne gece düzenli uykum var ne dinlenebiliyorum çok kötüyüm ama ben doğumdan sonra yaklaşık bir sene çalışmayı düşünmüyorum.

canım 5 hafta çalışabilir raporu aldığın günden itibaren tam 35 gün sayıp 36. gün doğum öncesi raporu alıcaz ama iyiki de Melek arkadaşımız uyarmış yoksa işyerinden doğuma gidicektim valla iyiki bu topik var hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…