benım de son bir haftadır bel agrılarım arttı.artık yattıgım zaman her bosluguma birer bişi sıkıstırır oldum.evdekilerin yastıgına da göz koyucam yakında az kaldı.yalnız kızlardan magnezyumun iyi geldiğini okumustum ama içmemiştim.yorgunluktan oldu sanmıstım ama denemeyle sabittir ki bu magnezyum denen mucizeyi içtikten yarım saat sonra baya bi azalıyor agrılarım.bilmem hepinizde böyle mi ama bende mucize etkisi yarattı artık uyuyabiliyorum
kızlar , kelebekten hala haber yok değil mi
herkese günaydıınn isimler yinemi yok
günaydın kızlar nasılsınız bugün? havalar iyicene güzelleşti inşallah hep böyle devam eder,izne ayrılacak arkadaşlara hayırlı olsun bol bol dinlenin
Günaydın hepinize bende bahar yorgunlugu var arkadaslar hıc enerjımı yok napıcam yaa! Biz annelere neden boyle az ızın verıyorlar anlamıyorum 1 sene vermelerı lazım su haldeyım hala calısıyorum reva mılmaz:
günaydın arkadaşlar ben bir oğlumu besleyimde geliyim karnımız acıktı
Arkadaşlar peki ben 5 haftalık calısabılır aldım bıtınce calısamaz raporu alıcam bende nısanın 22sınde 36+2 de alsam yanı 16 sında sorun olmaz mı yanı dogum sonrasına aktarılcak kısımda gün eksikliği cıkmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?