bugün 2.30 da doktora gidicem kızlar umarım herşey yolundadır, yazarım sonuçları size
bugün 2.30 da doktora gidicem kızlar umarım herşey yolundadır, yazarım sonuçları size
canım 5 hafta çalışabilir raporu aldığın günden itibaren tam 35 gün sayıp 36. gün doğum öncesi raporu alıcaz ama iyiki de Melek arkadaşımız uyarmış yoksa işyerinden doğuma gidicektim valla iyiki bu topik var hepinizi çok seviyorum
günaydın kızlar
ben ilk kez dün akşam çokkk rahatsız oldum çoksert hareketler yapmaya başladı bebeğim ve dün kasıklarımda çok fazla hissettim sizde de öyle oluyormu
güzel haberlerle gelirsin inşallah..
burda birisi randevu saatini söyleyince aklım orda kalıyor..
saat 2:30da seni düşünürüm şimdi..
nedense doktora gitmeye çok hevesliyim..hepiniz öylesinizdir tabi..
Günaydın canım walla al bendende o kadar artık ağalayasım geliyor işe gelirken, ne gece düzenli uykum var ne dinlenebiliyorum çok kötüyüm ama ben doğumdan sonra yaklaşık bir sene çalışmayı düşünmüyorum.
selam kızlar
dün yine drdaydım
allahıma şükürler olsun gebelik zehirlenme riski ortadan kalkmış idrarımda protein kalmamış
ama tansiyon problemım devam ediyo tansiyon ilacımı kullanmaya devam yani ama drum korkma
bu senı sonuna kadar idare eder dedi
çok sevindim allah kimseye yaşatmasın bu sağlık sorunlarını
ipekcim izine ayrıldın mı??
yavrukuşlarımızla güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle merhaba herkese........
çok geçmiş olsunselam kızlar
dün yine drdaydım
allahıma şükürler olsun gebelik zehirlenme riski ortadan kalkmış idrarımda protein kalmamış
ama tansiyon problemım devam ediyo tansiyon ilacımı kullanmaya devam yani ama drum korkma
evet gece 4 te kalktım oturdum şu son ay da bir geçse idi keşkeakannehirakannehirqünaydın cnm
bazen bendede oluyor
hatta kasıklarımda çok hissettğim zaman ağrım da oluyor
karnımda belimde falan bilmiyorumkismile
selam kızlar
dün yine drdaydım
hoşqeldin cnmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?