2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaarrr...
dün akşam misafirim vardı..altı üstü bi çaya geldiler..ama çok yorgun uyandım yaa..
kendimi bazen çok enerjik hissediyorum..her işi yapmak istiyorum..ardından da böyle çakılıp kalıyorum..

bugün 2.30 da doktora gidicem kızlar umarım herşey yolundadır, yazarım sonuçları size

güzel haberlerle gelirsin inşallah..
burda birisi randevu saatini söyleyince aklım orda kalıyor..
saat 2:30da seni düşünürüm şimdi..
nedense doktora gitmeye çok hevesliyim..hepiniz öylesinizdir tabi..

günaydın kızlar

ben ilk kez dün akşam çokkk rahatsız oldum çoksert hareketler yapmaya başladı bebeğim ve dün kasıklarımda çok fazla hissettim sizde de öyle oluyormu

Canım sayınca zaten normal gününe denke gelıyo yanı 36+6 ya. 36 nın basında alabılırsın dıye yazan arkadaslar vardı oyşle olabılır mı acaba demıstım o zamanda o 4-5 gun yanar bence.

Bır de dogum yaptıgımız gunden ıtıbaren baslıyor demı bu ızınler yoksa beklenen tarıhten deıl cok az ya

yavrukuşlarımızla güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle merhaba herkese........

günaydın kızlar

ben ilk kez dün akşam çokkk rahatsız oldum çoksert hareketler yapmaya başladı bebeğim ve dün kasıklarımda çok fazla hissettim sizde de öyle oluyormu

qünaydın cnm
bazen bendede oluyor
hatta kasıklarımda çok hissettğim zaman ağrım da oluyor
karnımda belimde falan bilmiyorumkismile

selam kızlar
dün yine drdaydım
allahıma şükürler olsun gebelik zehirlenme riski ortadan kalkmış idrarımda protein kalmamış
ama tansiyon problemım devam ediyo tansiyon ilacımı kullanmaya devam yani ama drum korkma
bu senı sonuna kadar idare eder dedi
çok sevindim allah kimseye yaşatmasın bu sağlık sorunlarını

günaydın kızlar ..........

reklamlar geçmiş topicimizdeee...........
tıfım okudum seni çok hoşsunnn..............
benim bebişde çıktı çıkacak vallahi bir geriniyorr pooohh altta bir baskı kaburgalarda bi baskıı.büyüdü kuzum sığmıyor iştee..........

güzel haberlerle gelirsin inşallah..
burda birisi randevu saatini söyleyince aklım orda kalıyor..
saat 2:30da seni düşünürüm şimdi..
nedense doktora gitmeye çok hevesliyim..hepiniz öylesinizdir tabi..

zeklik güzel haberleri bekliyoruz..:))

eflatuncum aynen hergün dr gitsemde görsem keşke oluşumu..

Canım ne güzel bende oyle ısterdım ama malesef sansım yok işimi yeni değiştirdiğim için.öyle elim kolum bağlımafoldumben

slm canım
senin adına çok sevindim inşallah birdaha böle problemlerle karşılaşmazsın :Saruboceq:

ipekcim izine ayrıldın mı??

dünden itibaren ayrıldım canım, birazdan gidip işyerime raporumu teslim edeceğim zemuszemus
bahettiğin ağrılar bende de oluyor zaman zaman, bebeğin sert hareketleri de oluyor, artık büyüdüler yerleri dar geliyor galiba

çok geçmiş olsun
qünaydın cnm
bazen bendede oluyor
hatta kasıklarımda çok hissettğim zaman ağrım da oluyor
karnımda belimde falan bilmiyorumkismile
evet gece 4 te kalktım oturdum şu son ay da bir geçse idi keşkeakannehirakannehir

çok sevindim canım, inşallah bir daha hiç bir sorun yaşamazsın... çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…