oh ne güzel artık rahat rahat bebeğini bekleyebilirsin...dünden itibaren ayrıldım canım, birazdan gidip işyerime raporumu teslim edeceğim zemuszemus
bahettiğin ağrılar bende de oluyor zaman zaman, bebeğin sert hareketleri de oluyor, artık büyüdüler yerleri dar geliyor galiba
slm canım
senin adına çok sevindim inşallah birdaha böle problemlerle karşılaşmazsın :Saruboceq:
çok geçmiş olsun
evet gece 4 te kalktım oturdum şu son ay da bir geçse idi keşkeakannehirakannehir
çok sevindim canım, inşallah bir daha hiç bir sorun yaşamazsın... çok geçmiş olsun...
selam kızlar
dün yine drdaydım
allahıma şükürler olsun gebelik zehirlenme riski ortadan kalkmış idrarımda protein kalmamış
ama tansiyon problemım devam ediyo tansiyon ilacımı kullanmaya devam yani ama drum korkma
bu senı sonuna kadar idare eder dedi
çok sevindim allah kimseye yaşatmasın bu sağlık sorunlarını
evet gece 4 te kalktım oturdum şu son ay da bir geçse idi keşkeakannehirakannehir
Canım insallah guzel haberlerle gelırsın senın ne kadarlıktı bebiş
oh ne güzel artık rahat rahat bebeğini bekleyebilirsin...
senin adına sevindim tatlım, hayırlısyıla kucaklarımıza yavrularımızı alırız inşallah.
ben bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım 2 haftadır deterjan araştırıyorum ....
granürlü sabun almaya karar verdim onda da dalanın roxy diye bir markası var tamamen bitkiselmiş internetten araştırdığıma göre drlar da bir çok kişiye bunu önermiş bakalım deneyeceğim sizler yıkadınız mı ?? inşallah memnun kalırım çünkü kıyafet ve ütü konusunda çok pimpirikli birisiyimdirakannehir
ben bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım 2 haftadır deterjan araştırıyorum ....
granürlü sabun almaya karar verdim onda da dalanın roxy diye bir markası var tamamen bitkiselmiş internetten araştırdığıma göre drlar da bir çok kişiye bunu önermiş bakalım deneyeceğim sizler yıkadınız mı ?? inşallah memnun kalırım çünkü kıyafet ve ütü konusunda çok pimpirikli birisiyimdirakannehir
günaydın kızlar
Nilay geçmiş olsun ,
günaydın kızlar ..........
reklamlar geçmiş topicimizdeee...........
tıfım okudum seni çok hoşsunnn..............
benim bebişde çıktı çıkacak vallahi bir geriniyorr pooohh altta bir baskı kaburgalarda bi baskıı.büyüdü kuzum sığmıyor iştee..........
:) dün itibariyle seni çok iyi anlamış durumdayım:kedi::kedi:bende bazen eşim işe qidince falan erkenden kalkıyorum
ona kahvaltı hazırlıyorum uykum iyice kaçıyo
ama eşim qittikden sonra tekrar uykum qelio uyuyorum öğleye kadar
uykusuzluk çok kötü yaa bilmiyorumkismile
çok sağol canım, öyle olacak inşallah... bahar temizliği, bebeğin cicilerinin yıkanması falan hepsini rahat rahat yapabiliriz artık...
güzel haberlerle gelirsin inşallah..
burda birisi randevu saatini söyleyince aklım orda kalıyor..
saat 2:30da seni düşünürüm şimdi..
nedense doktora gitmeye çok hevesliyim..hepiniz öylesinizdir tabi..
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben dün çok hastaydım ve iş felaket yoğundu en son norolojiye gittim migren dedi dr daha önce hiç böyle olmamıştım akşam eve gittim hemen yattım sonra eşim yemek hazırladı yedim tabi bütün gün o hasta halimle deli gibi koşuşturmaktan ayak bileklerim balon gibiydi masaj yaptık erkenden yattık bugün daha iyiyim çok şüükür üç hafta kaldı izne çıkmama tam bugün salı son çalışıp çarşamba izin kağıdımı getiricem işe kısmet olursa hele o günleri bir görsek
havalar o kadar güzelleştiki insana enerji veriyor resmen.eşim bebek şekerlerini teslim almış az önce aradı. bebeklere az kalırken işleride azalattık iyi oldu.
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben dün çok hastaydım ve iş felaket yoğundu en son norolojiye gittim migren dedi dr daha önce hiç böyle olmamıştım akşam eve gittim hemen yattım sonra eşim yemek hazırladı yedim tabi bütün gün o hasta halimle deli gibi koşuşturmaktan ayak bileklerim balon gibiydi masaj yaptık erkenden yattık bugün daha iyiyim çok şüükür üç hafta kaldı izne çıkmama tam bugün salı son çalışıp çarşamba izin kağıdımı getiricem işe kısmet olursa hele o günleri bir görsek
havalar o kadar güzelleştiki insana enerji veriyor resmen.eşim bebek şekerlerini teslim almış az önce aradı. bebeklere az kalırken işleride azalattık iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?