2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh ne güzel artık rahat rahat bebeğini bekleyebilirsin...

senin adına sevindim tatlım, hayırlısyıla kucaklarımıza yavrularımızı alırız inşallah.

ben bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım 2 haftadır deterjan araştırıyorum ....

granürlü sabun almaya karar verdim onda da dalanın roxy diye bir markası var tamamen bitkiselmiş internetten araştırdığıma göre drlar da bir çok kişiye bunu önermiş bakalım deneyeceğim sizler yıkadınız mı ?? inşallah memnun kalırım çünkü kıyafet ve ütü konusunda çok pimpirikli birisiyimdirakannehir

evet gece 4 te kalktım oturdum şu son ay da bir geçse idi keşkeakannehirakannehir

bende bazen eşim işe qidince falan erkenden kalkıyorum
ona kahvaltı hazırlıyorum uykum iyice kaçıyo
ama eşim qittikden sonra tekrar uykum qelio uyuyorum öğleye kadar
uykusuzluk çok kötü yaa bilmiyorumkismile

Canım insallah guzel haberlerle gelırsın senın ne kadarlıktı bebiş

canım teşekkür ederim, 31 hafta 2 günlüğüz bugün randevüm haftayaydı ama çalılşabilir raporu için erkene aldım hem görmüş olurum her kontrolde çok heyecanlı oluyorum bu 3. bebeğim ama bu hiç değişmiyor kapalı bir kutu gibi allah korusun bebişlerimizi

senin adına sevindim tatlım, hayırlısyıla kucaklarımıza yavrularımızı alırız inşallah.

amin cnm inşallah çok tşk ederim

canım ben kullanıyom dalanın
bebişimin tüm eşyalarını opnunla yıkadım memnun kaldım bitkisel ve yumuşatıcı kullanmayada gerek yok banada onu tavsiye etmişlerdi
ama şimdi acaba sıvımı alsaydım die düşüniyim acaba üstünde deterjan kalmışmıdı rgerçi iki kere ayrı surulama progrtamına attım ama bilmim

ben hacışakirin aldım..bakalım onu deneyeceğim...

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben dün çok hastaydım ve iş felaket yoğundu en son norolojiye gittim migren dedi dr daha önce hiç böyle olmamıştım akşam eve gittim hemen yattım sonra eşim yemek hazırladı yedim tabi bütün gün o hasta halimle deli gibi koşuşturmaktan ayak bileklerim balon gibiydi masaj yaptık erkenden yattık bugün daha iyiyim çok şüükür üç hafta kaldı izne çıkmama tam bugün salı son çalışıp çarşamba izin kağıdımı getiricem işe kısmet olursa hele o günleri bir görsek
havalar o kadar güzelleştiki insana enerji veriyor resmen.eşim bebek şekerlerini teslim almış az önce aradı. bebeklere az kalırken işleride azalattık iyi oldu.

Günaydın canım, evet dün ufak bir reklam geldi geçti topiğimizden benim kızda durmak istemiyor artık yerinde daraldı yavrucaklar nolcak, dün biran kendimden çok korktum ateş, mide bulantısı ve kramplar oldu allahtan biraz dinlenince kendime geldim ama ateşim hala azda olsa var

:) dün itibariyle seni çok iyi anlamış durumdayım:kedi::kedi:
çok sağol canım, öyle olacak inşallah... bahar temizliği, bebeğin cicilerinin yıkanması falan hepsini rahat rahat yapabiliriz artık...

bahar temizliği adı bile güzel yahu evimin önündeki ağaçlar filiz vermeye başlamış insanın içi kıpır kıpır oluyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben hergün bir şeyler yapıyorum birden yapmak yorucu oluyor artık biraz sonra mutfak camlarımı sileceğim doğuma bir hafta kala falanda temizlikçi tutup yaptırmayı düşünüyorum.

güzel haberlerle gelirsin inşallah..
burda birisi randevu saatini söyleyince aklım orda kalıyor..
saat 2:30da seni düşünürüm şimdi..
nedense doktora gitmeye çok hevesliyim..hepiniz öylesinizdir tabi..

evet haklısın hem merak hem tedirginlik hem özlem bir sürü duygu ile gidiliyor kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ya doktor olumsuz bir şey söylerse diye allahım herşeyin hayırlısını versin bebişlerimizi bağışlasın

ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım, kızlardan gördüğüm kadarıyla hacı şakir ve dalanınkini alan da çok var. doktorlar önerdiyse iyidir mutlaka...

geçmiş olsun cnm migrende çok kötüdür normal baş ağrısına benzemez

ßen henüz sabun falan almadım
siz kullanın hanqiniz memnun kalırsa bende o sabunu alırım sempatiksalakcinni

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, izine ayrımana üç hafta çok değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…