2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

daha önce birisinin kullanmış olması gerçekten iyi ben kokusunu çok beğendim 2 kere durulama konusunda sana kesinlikle katılıyorum....

kesinlikle yumuşatı kullanılmaması gerekli bebek çamaşırlarında çünkü en son suda alındığı için yumuşatıcı ne kadar olursa olsun kalıyormuş

ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım, kızlardan gördüğüm kadarıyla hacı şakir ve dalanınkini alan da çok var. doktorlar önerdiyse iyidir mutlaka...

benim arkadaşım dalin sıvı deterjanından memnun değil..yumuşatıcısını da almış...

neyle yıkarsak yıkayalım çift durulama lazım..birde ilk zamanlar özellikle aslında kokulu bişey kullanmamak lazımmış..o zaman diğer kokuları algılaması zorlaşıyormuş..

hımm bak ben bu yumuşatıcı konusunu bilmiyodumm
bayanssulusmile güzel kokalım diee zehirlemeyelim kendimizi

üff ya napcağımızı şaşırdık vallahi
şimdi aklım orda kalır bu sefer y akoku alma zayıflarsa die

çok çok geçmiş olsun migren inanılmaz birşey arkadaşımın vardı stres çok tetikliyor mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalış

sorma ben sölüyorum ama bende bilemedim hacışakir lavantalı aldım napcam bilmiyorum..daha fazla durulamayla kurtarırım belki..

tüh ben 2 sini de aldım, denerim memnun kalmazsam granül sabun alırım artık. zaten yumuşatıcıyı şimdi kullanmayı düşünmüyorum, bulunsun diye almıştım...

canım geçmiş olsun hamilelikte migren azalır diye bir şey duymuştum ama bazan yorgunluk stres tetikliyebilir, dün benim de işyeri felaketti bir saniye oturamadım ama gerçekten uzanmak dinlenmek çok iyi geliyor

aslında yumuşatıcı bizim için de zararlı ama ben kullanıyormuyum evetsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni çünkü dolabı açtığımda mis gibi kokmasını istiyorum

ama iş bebeğime gelince onun kendi kokusu yeter opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sonuçta hacışakir dalin çok iyi markalar ama kesinlikle yumuşatıcı kullanmadan kullanın bence

aman o kadar takmıycam artık
hiç bi şeycikler olmaz inşallah

ilk zamanlar önemli zaten...sonrasında yani 5-6 aylık olunca kendi çamaşırlarımla normal deterjanla yıkıycam herşeyini...bünyesi mikroba alışsın biraz..mızmız sürekli hasta biri olmasın..

dün kayınvalidemden yaptığı hırka yelek vs leri istedim yıkayacağım diye yıkama biz dilayda yıkamadık dedi birşey diyemedim siz örülen yelek hırka vs yıkadınız mı??? yada yıkayacakmısınız bana bir akıl verin

bende aynı sorunun cevabını istiyorum....pikesini falanda yıkayacak mısınız...??

henüz yıkamadım ama yıkayacağım ben herşeyini inşallah.... ama belki yünlüleri giyeceği zaman sonbaharda falan yıkarım, Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah...

ilk zamanlar önemli zaten...sonrasında yani 5-6 aylık olunca kendi çamaşırlarımla normal deterjanla yıkıycam herşeyini...bünyesi mikroba alışsın biraz..mızmız sürekli hasta biri olmasın..

bencede alışmamalılar mikroba nazlı bebiş olmak yok

bende aynı sorunun cevabını istiyorum....pikesini falanda yıkayacak mısınız...??

vall akızlar aklınıza ne geliyosa hepsini yıkadım neden yıkamamışkı kayınvalidenler anlamadım onların üstünde makine isi pisi vardı rbirde herkes acıp bakıp ellerini sürüyolar yıkamadan olmaz sepet beşiğinin örtüsüne kadar yıkayıp ütüledim

ben yıkamayı düşünüyorum çünü ipler ne kadar güvenilir ve ne kadar süre raflarda bekledi vs annemler ankaradan gelirken getirecekler ilk işim yıkamak olacak

ben yıkayacağım alt açmasına kadar ama mesela alt açmasını elimde yıkacağım deforme olmaması için sonuçta kirli değilller az deterjanla yıkayacağım
henüz yıkamadım ama yıkayacağım ben herşeyini inşallah.... ama belki yünlüleri giyeceği zaman sonbaharda falan yıkarım, Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah...

süperrrrr valla sağol ipekcim doğru nasıl olsa bizimkiler öyle yünlü falan giymeyecekler sonbaharda da ben çaktırmadan yıkarım onlarıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…