amin cnm inşallah çok tşk ederim
canım ben kullanıyom dalanın
bebişimin tüm eşyalarını opnunla yıkadım memnun kaldım bitkisel ve yumuşatıcı kullanmayada gerek yok banada onu tavsiye etmişlerdi
ama şimdi acaba sıvımı alsaydım die düşüniyim acaba üstünde deterjan kalmışmıdı rgerçi iki kere ayrı surulama progrtamına attım ama bilmim
ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım, kızlardan gördüğüm kadarıyla hacı şakir ve dalanınkini alan da çok var. doktorlar önerdiyse iyidir mutlaka...
daha önce birisinin kullanmış olması gerçekten iyi ben kokusunu çok beğendim 2 kere durulama konusunda sana kesinlikle katılıyorum....
kesinlikle yumuşatı kullanılmaması gerekli bebek çamaşırlarında çünkü en son suda alındığı için yumuşatıcı ne kadar olursa olsun kalıyormuş
benim arkadaşım dalin sıvı deterjanından memnun değil..yumuşatıcısını da almış...
neyle yıkarsak yıkayalım çift durulama lazım..birde ilk zamanlar özellikle aslında kokulu bişey kullanmamak lazımmış..o zaman diğer kokuları algılaması zorlaşıyormuş..
çok çok geçmiş olsun migren inanılmaz birşey arkadaşımın vardı stres çok tetikliyor mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalışgünaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben dün çok hastaydım ve iş felaket yoğundu en son norolojiye gittim migren dedi dr daha önce hiç böyle olmamıştım akşam eve gittim hemen yattım sonra eşim yemek hazırladı yedim tabi bütün gün o hasta halimle deli gibi koşuşturmaktan ayak bileklerim balon gibiydi masaj yaptık erkenden yattık bugün daha iyiyim çok şüükür üç hafta kaldı izne çıkmama tam bugün salı son çalışıp çarşamba izin kağıdımı getiricem işe kısmet olursa hele o günleri bir görsek
havalar o kadar güzelleştiki insana enerji veriyor resmen.eşim bebek şekerlerini teslim almış az önce aradı. bebeklere az kalırken işleride azalattık iyi oldu.
üff ya napcağımızı şaşırdık vallahi
şimdi aklım orda kalır bu sefer y akoku alma zayıflarsa die
benim arkadaşım dalin sıvı deterjanından memnun değil..yumuşatıcısını da almış...
neyle yıkarsak yıkayalım çift durulama lazım..birde ilk zamanlar özellikle aslında kokulu bişey kullanmamak lazımmış..o zaman diğer kokuları algılaması zorlaşıyormuş..
sorma ben sölüyorum ama bende bilemedim hacışakir lavantalı aldım napcam bilmiyorum..daha fazla durulamayla kurtarırım belki..
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben dün çok hastaydım ve iş felaket yoğundu en son norolojiye gittim migren dedi dr daha önce hiç böyle olmamıştım akşam eve gittim hemen yattım sonra eşim yemek hazırladı yedim tabi bütün gün o hasta halimle deli gibi koşuşturmaktan ayak bileklerim balon gibiydi masaj yaptık erkenden yattık bugün daha iyiyim çok şüükür üç hafta kaldı izne çıkmama tam bugün salı son çalışıp çarşamba izin kağıdımı getiricem işe kısmet olursa hele o günleri bir görsek
havalar o kadar güzelleştiki insana enerji veriyor resmen.eşim bebek şekerlerini teslim almış az önce aradı. bebeklere az kalırken işleride azalattık iyi oldu.
üff ya napcağımızı şaşırdık vallahi
şimdi aklım orda kalır bu sefer y akoku alma zayıflarsa die
Tomurcuk ve Zeyno ikinize de çok geçmiş olsun....
aman o kadar takmıycam artık
hiç bi şeycikler olmaz inşallah
dün kayınvalidemden yaptığı hırka yelek vs leri istedim yıkayacağım diye yıkama biz dilayda yıkamadık dedi birşey diyemedim siz örülen yelek hırka vs yıkadınız mı??? yada yıkayacakmısınız bana bir akıl verin
dün kayınvalidemden yaptığı hırka yelek vs leri istedim yıkayacağım diye yıkama biz dilayda yıkamadık dedi birşey diyemedim siz örülen yelek hırka vs yıkadınız mı??? yada yıkayacakmısınız bana bir akıl verin
ilk zamanlar önemli zaten...sonrasında yani 5-6 aylık olunca kendi çamaşırlarımla normal deterjanla yıkıycam herşeyini...bünyesi mikroba alışsın biraz..mızmız sürekli hasta biri olmasın..
bende aynı sorunun cevabını istiyorum....pikesini falanda yıkayacak mısınız...??
ben yıkayacağım alt açmasına kadar ama mesela alt açmasını elimde yıkacağım deforme olmaması için sonuçta kirli değilller az deterjanla yıkayacağımbende aynı sorunun cevabını istiyorum....pikesini falanda yıkayacak mısınız...??
henüz yıkamadım ama yıkayacağım ben herşeyini inşallah.... ama belki yünlüleri giyeceği zaman sonbaharda falan yıkarım, Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?