2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimde annem bırakmıyo yıkamaya , biraz mikroba alışsın çocuk diyor.. bende bilmiyorum ne etcegimi yıkasam mı yıkamasam mı

ben yıkamayı düşünüyorum çünü ipler ne kadar güvenilir ve ne kadar süre raflarda bekledi vs annemler ankaradan gelirken getirecekler ilk işim yıkamak olacak

evet insanın içine sinmez kesinlikle yıkanmalı

annem alt açma yaptırmış fermuarlı olduğu için kılıfı yıkamak kolay olacak..

yaza denk gelse de doğum ilk zamanlar akşamları yelek falan giydiririz lazım olur..heleki ben rüzgarlı bir yerde oturuyorum kesin kullanırım..

kızlar ben çıkıyorum gidip mutfak camımı sileceğim beyazlarım var dağğğğ gibi ütülenecek kızımın çamaşırlarını yıkayacağım:))) sonra geleceğim öpüyorum hepinizi

ben aydın sökedeyim kuşadasına 15 dk. :) o yüzden buralarda serin olacak derdi yok bende bugün bir daha kayınvalideme laf arasında yıkamak istediğimi söyleyeyim barikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben aydın sökedeyim kuşadasına 15 dk. :) o yüzden buralarda serin olacak derdi yok bende bugün bir daha kayınvalideme laf arasında yıkamak istediğimi söyleyeyim barikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

alaçatıdaım bende..eh rüzgarıyla meşhur zaten...

Günaydın kızlar...
İki gündür hastayım, boğazım çok ağrıyor, halsizlik de var. İlaç da kullanamıyorum İşe gitmedim inşallah yarına daha iyi kalkarım.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ne güzel çoğunuz nerdeyse bütün hazırlıkları bitirmişsiniz benim daha bir sürü işim var nasıl halledeceğim onu düşünüyorum allahtan kimseyi dinlemeyip alışveriş işini nerdeyse bitirdim. ama evde bir sürü iş var boya ,temizlik of off düşündükçe gözüm korkuyor

kolay gelsin canım, bizde de boya badana falan olacak, nasıl gözümde büyüyor anlatamam...

günaydın kızlar

hasta olanlara çok geçmiş olsun.sanırım havalar birazcık bizi böyle yapıyor bende dün gece ateşlendim birde geceleri artık çok fazla terliyorum uykumu hiç doğru dürüst alamıyorum (

off temzlikten bahsetmişsiniz nasıl gözümde büyüyor nasıl bitçek o kadar iş kafamçokkarıştı

bebişin eşyalarını ben haftaya yıkamayı düşünüyorum.

Günaydın kızlar...
İki gündür hastayım, boğazım çok ağrıyor, halsizlik de var. İlaç da kullanamıyorum İşe gitmedim inşallah yarına daha iyi kalkarım.

geçmiş olsun cnm

sizlerde hoşgeldinizzz

çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine...
Sağol canım

Canım hava değişikliği yaptı sanırım beni böyle. Pazar günü arkadaşlarla Bolu'ya kahvaltıya gittik. O gece uyuyamadım sabaha kadar 2 gündür acısını çekiyorum işte...
Benim de artık geceleri belim ağrmaya başladı. Oğlum o kadar hareketli ki nasıl yatacağımı şaşırıyorum. Karnımı delip çıkacak yakında:):roflol:

qünaydın cnmm
benimde hazırlıklarım bitti çok şükür (ufak tefek kıvır zıvırlar hariç)
tek derdim temizlik.. ama ona da kadın çağırcam zaten
tek başıma yapamam bu kadar büyük temizliği bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…