dün kayınvalidemden yaptığı hırka yelek vs leri istedim yıkayacağım diye yıkama biz dilayda yıkamadık dedi birşey diyemedim siz örülen yelek hırka vs yıkadınız mı??? yada yıkayacakmısınız bana bir akıl verin
bencede alışmamalılar mikroba nazlı bebiş olmak yok
vall akızlar aklınıza ne geliyosa hepsini yıkadım neden yıkamamışkı kayınvalidenler anlamadım onların üstünde makine isi pisi vardı rbirde herkes acıp bakıp ellerini sürüyolar yıkamadan olmaz sepet beşiğinin örtüsüne kadar yıkayıp ütüledim
ben yıkamayı düşünüyorum çünü ipler ne kadar güvenilir ve ne kadar süre raflarda bekledi vs annemler ankaradan gelirken getirecekler ilk işim yıkamak olacak
ben yıkayacağım alt açmasına kadar ama mesela alt açmasını elimde yıkacağım deforme olmaması için sonuçta kirli değilller az deterjanla yıkayacağım
süperrrrr valla sağol ipekcim doğru nasıl olsa bizimkiler öyle yünlü falan giymeyecekler sonbaharda da ben çaktırmadan yıkarım onlarıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar ben çıkıyorum gidip mutfak camımı sileceğim beyazlarım var dağğğğ gibi ütülenecek kızımın çamaşırlarını yıkayacağım:))) sonra geleceğim öpüyorum hepinizi
kızlar ben çıkıyorum gidip mutfak camımı sileceğim beyazlarım var dağğğğ gibi ütülenecek kızımın çamaşırlarını yıkayacağım:))) sonra geleceğim öpüyorum hepinizi
annem alt açma yaptırmış fermuarlı olduğu için kılıfı yıkamak kolay olacak..
yaza denk gelse de doğum ilk zamanlar akşamları yelek falan giydiririz lazım olur..heleki ben rüzgarlı bir yerde oturuyorum kesin kullanırım..
ben aydın sökedeyim kuşadasına 15 dk. :) o yüzden buralarda serin olacak derdi yok bende bugün bir daha kayınvalideme laf arasında yıkamak istediğimi söyleyeyim barikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar...
İki gündür hastayım, boğazım çok ağrıyor, halsizlik de var. İlaç da kullanamıyorumİşe gitmedim inşallah yarına daha iyi kalkarım.
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ne güzel çoğunuz nerdeyse bütün hazırlıkları bitirmişsiniz benim daha bir sürü işim var nasıl halledeceğim onu düşünüyorum allahtan kimseyi dinlemeyip alışveriş işini nerdeyse bitirdim. ama evde bir sürü iş var boya ,temizlik of off düşündükçe gözüm korkuyor
Günaydın kızlar...
İki gündür hastayım, boğazım çok ağrıyor, halsizlik de var. İlaç da kullanamıyorumİşe gitmedim inşallah yarına daha iyi kalkarım.
Günaydın kızlar...
ne güzel çoğunuz nerdeyse bütün hazırlıkları bitirmişsiniz benim daha bir sürü işim var nasıl halledeceğim onu düşünüyorum allahtan kimseyi dinlemeyip alışveriş işini nerdeyse bitirdim. ama evde bir sürü iş var boya ,temizlik of off düşündükçe gözüm korkuyor
günaydın kızlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun.sanırım havalar birazcık bizi böyle yapıyor bende dün gece ateşlendim birde geceleri artık çok fazla terliyorum uykumu hiç doğru dürüst alamıyorum(
Sağol canımçok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine...
Canım hava değişikliği yaptı sanırım beni böyle. Pazar günü arkadaşlarla Bolu'ya kahvaltıya gittik. O gece uyuyamadım sabaha kadargünaydın kızlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun.sanırım havalar birazcık bizi böyle yapıyor bende dün gece ateşlendim birde geceleri artık çok fazla terliyorum uykumu hiç doğru dürüst alamıyorum(
Günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?