2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cuma günü doktor randevumuz vardı. Bebişimiz 2 kilo olmuş. Benim kilom süper gidiyomuş:) Toplam 7 kilo aldım. Beni yılın annesi seçebilirmiş:) Bebeğimiz de çok sağlıklıymış maşallah. Ultrasonda gördük oğlumuzu yanakları tombul tombuldu:) O hali gözümün önünde hep. Doktorum Mayıs 1 den itibaren ne zaman gelirse alırız dedi. Ondan önce gelmek isterse durdururuz dedi. Bir de illaki 32. hafta ve ya 37. haftada rapor almak zorunda değilsin dedi, kafam karıştı. ıstersen 35. haftada alırsın dedi.

çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar...
İki gündür hastayım, boğazım çok ağrıyor, halsizlik de var. İlaç da kullanamıyorum İşe gitmedim inşallah yarına daha iyi kalkarım.

sanada geçmiş olsun canım bahar hepimizi çarpıyo galiba havalar birden ısınınca bünyelerimiz kaldıramadı kafamçokkarıştı

nurem bebişlerimiz adaş olcaktı dimi canım
YUSUF koycaktın sende

nurem bebişlerimiz adaş olcaktı dimi canım
YUSUF koycaktın sende

Evet canım bir adı Yusuf oldu oğluşumuzun. Ama diğer adını daha belirleyemedik. Benim aklımdan geçen Yiğit. Yiğit Yusuf diye düşünüyorum. Soyadımızda Y ile başlıyor:)

sanada kolay gelsin canım bende kadın tutucam ama ne kadar olmazsa yorulacağız. allah kolaylık versin hepimize eyvahedigeldismile

sanada bebişinide maşallah canım

günaydın kızlar nasılsınız. uykusuz geceler başladı akşamda çok fazla ağrım vardı popomun üst kısmında sancıyı nasıl çekicez bilmiyorum. hoş bu gidişle benim sezaryen olucak çünkü dönmesi zor bir pozisyonda duruyor kafası kalbimin altında. ve sürekli baskı yapıp sıkıştırıyor. ne yapıcaz bilmiyorum.

maaşallah sabada bebişde canım

çok geçmiş olsun canım

sanada geçmiş olsun canım bahar hepimizi çarpıyo galiba havalar birden ısınınca bünyelerimiz kaldıramadı kafamçokkarıştı

sağol merve tşk ederim

kızlar çoğunuz oda işini halletmiştir ben hala düşünmeteyim....oda ve isim işi kadar zoru yok herhalde...
bende bu ara acaba beyaz oda takımı alsam da şu arabalı stickerlardan alsamda süslesem diyorum..olur mu acaba??ya baktığım modeller hep aynı ....böyle değişik...

hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsunda bebiş nasıl isterse öle gelsin kaydirigubbakcemile3

Canım seninle aynı haftadayız. Ben de30+5 im bugün. Benim doktorum bebeğin duruşuyla ilgili bir yorum yapmadı. Geceleri uykusuzluk bende de başladı. Hep bel ağrısıyla uyanıyorum

bencede beyaz oda takımı al canım a.s

cicileriniz çok güzel canım allah sağlıkla kullanmayıda nasip eder inşallah.
bende bebeğimin dolabını dün sipariş verdim beyaz yaptırıyorum desenli kulplarla ve stickerla süslemeyi düşünüyorum bitince eklerim resmini bir fikir olur

teşekkürler canım...
aynı akıldanız desene..:)))...resmi bekliyorum..bir an önce hazırla..:))))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…