2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu çocuk benim miğdemi delecek bir qün yaa bilmiyorumkismile

Canım seninle aynı haftadayız. Ben de30+5 im bugün. Benim doktorum bebeğin duruşuyla ilgili bir yorum yapmadı. Geceleri uykusuzluk bende de başladı. Hep bel ağrısıyla uyanıyorum

zaten bakarken anlaşılıyor ne durumda olduğu. dr dönmemiş henüz ama döner dedi. bizim ailedekilerde o pozisyondaki bebek dönmez diyorlar tam çıkışta poposu var yani bakalım inş. döner dönmezsede tembellik işiyle halledicez. ben normal çok istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum. hayırlısı sağlıkla doğsunda

daha var zamanın canım döner inşallah...hem sağlıkla gelsin de ister normal ister sezeryan farketmez..

inşallah bebeğin döner canım
döner hala zamanın var ya kimininki doğum sancısıyla bile dönüyormuş.
benim bebeğimde 3 hafta önce döndü kafası aşağıya
inşallah normal doğum yaparız bende çok istiorum:Saruboceq:

inşallah döner bebişin canım benim bebişte 5. ay poposunun üzerine bir oturmuştu bir daha dönmemişti doktor biraz zor döner demişti ama oğlum doktor amcasını utandırdı şuan doğum pozisyonunda sende takma kafana canım daha önümüzde zamanımız var son anda bile dönebilir hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Canım doktorun döner demiş. Bişey olmaz inşallah döner daha 9 hafta var:) Benimki ne halde bilmiyorum:) Ben de normal doğumu çok istiyorum. İnşallah allah hepimizin gönlüne göre verir.bilmiyorumkismile

Sitemizde link verip başka bi sitenin reklamını yapmak yasaktır
Bunun için konunuz edıtlenmiştir
Anlayışınız için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
slm annişler rüyamda ultrasona girdim ve bebeğimin alnında arapça allah yazıyodu sizce ne demek olabilr rüyadan anlayan var mı ?

linkte hata çıkıyor
göğüs koruyucu krem olarak lansolin mi ne o nu aldım..koruyucu ped olarak da bebedor aldım..
bencede bunlarn alınması lazım..

tuba kız nerelerdesin sen
özledik senı valla
nasıl gidiyo hamişlik sorun yoktur inşalahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…