Canım seninle aynı haftadayız. Ben de30+5 im bugün. Benim doktorum bebeğin duruşuyla ilgili bir yorum yapmadı. Geceleri uykusuzluk bende de başladı. Hep bel ağrısıyla uyanıyorum
MEHTAP
canım hepsi ççok şirin güle güle kullanın inşalahhh
zaten bakarken anlaşılıyor ne durumda olduğu. dr dönmemiş henüz ama döner dedi. bizim ailedekilerde o pozisyondaki bebek dönmez diyorlar tam çıkışta poposu var yani bakalım inş. döner dönmezsede tembellik işiyle halledicez. ben normal çok istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum. hayırlısı sağlıkla doğsunda
zaten bakarken anlaşılıyor ne durumda olduğu. dr dönmemiş henüz ama döner dedi. bizim ailedekilerde o pozisyondaki bebek dönmez diyorlar tam çıkışta poposu var yani bakalım inş. döner dönmezsede tembellik işiyle halledicez. ben normal çok istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum. hayırlısı sağlıkla doğsunda
tünaydın hoşgeldin canımgünaydın kızlar tünaydın yadaaa
teşekkürler canım...
aynı akıldanız desene..:)))...resmi bekliyorum..bir an önce hazırla..:))))opuyorumnanaktan
selam kızlar, allah kolaylık versin hepinize, hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Doğum sonrası göğüs ucu yaralarının olmaması için bu üründen mutlaka edinin. hem sütünüz boşa gitmez hem de atlete südyene teması olmadığından yara olmaz. Hastaneye giderken de mutlaka götürün
http://www.e-bebek.com/gogus_koruyuc...7;60li/PAV-757
slm annişler rüyamda ultrasona girdim ve bebeğimin alnında arapça allah yazıyodu sizce ne demek olabilr rüyadan anlayan var mı ?
Allah hayırlara çıkartsın cnm
koruyucu dediğin sanırım plastik yada silikon olan emzirmeyede yarayan aparatlar
http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=669288&aType=product
slm annişler rüyamda ultrasona girdim ve bebeğimin alnında arapça allah yazıyodu sizce ne demek olabilr rüyadan anlayan var mı ?
mhtp hepsi çok güzel bu cicilerin, örgüler süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?