2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın mayıs anneleri..nasılsınız..öyle hızlısınız ki geçmişin hepsini okuyamadım bile...sabah feci bi kasık ağrısıyla uyandım..tamam dedim doğcak bu oğlan..hemen magnezyum içtim..yattım geçti..yorulmaya gelmiyorum artık oğlan hemen tepkisini veriyo..

tuba kız nerelerdesin sen
özledik senı valla
nasıl gidiyo hamişlik sorun yoktur inşalahhhh

sorun yok şükür tatlım , dershane ev işleri derken girmeye pek fırsat bulamıyorum, mesela şimdi ütüleri bitirdim dinleniyorum az sonra temizliğe başlıycam, ama takip ediyorum forumu

kızlarr herşey tadında programında baharda bebekler ve çocuklar nasıl giydirilmeli konusu konuşuluyo..içinde badisi üstünde tulumu ve çıkarılabilicek bi hırka olması yeterliymiş..tabi ortama göre değişebilirmiş..

aynen canım ben de öyle ama iş başa düşünce yapıyoz yine yoruyoz kendimizi napalım

selam kızlar nasılsınız? benim göğsümle karnımın birleştiği yer inanılmaz yanıyor. hergün yanma biraz daha artıyor bu nedir yaaa? bugün çantamı hazırlamak istiyorum. tabi ütülerimi yapabilirsem

selam kızlar kimler varmışşş bir bakıım şimdi neler hazırladınız bebişleriniz için yardımlarınızı bekliyorum ben sadece hastane çıkışı aldım okadar annem bebeşin şampuan setini almış,çıtçıtlı badiler almış,kayınvalidem battaniyesini almış,yelekelrini ördürmüş şimdilik biz bukadar hazırlık yaptık kısmetse bu hafta sonu inşallah başıyacağız silerden yardım bekliyorum güzel annler

benim elimde baya kabarık bi liste var daha tamamlayamadım :)))

Canım bende de basladı o sıkıntı benımkı kasınıyo sanırım derı gerılıyor o yuzden bır de havasız kalıyo gogus altı oldugu ıcın terlıyo sanırım.dıkkat edelım de catlamasın

Benım de sırtımın sag kısmında kurek kemıgımın altında boydan boya bır kulunc var benı mahvedıyo bıcak gıbı batıyo kremde suremıyorum ne yapmam lazım oyle bı sıkıntısı olan var mı arkadaslar

valla canım sana tavsiyem fazla abartman..tabi insan kendini tutamıyo ama ben mesela gereksiz oalrak 9 tane tulum almışım eminim çoğunu giyemicek....ben aldıklarımı yazayım giyimolarak 5 tane 0-3 aylık 7 tane 3-6 aylık çıtçıtlı badi..1 10 lu 1 5li hastane çıkışı 3 tane alt üst takım 1 pijama tk.mı...6 tane patikli 2 tane patiksiz alt...3 tane penye battaniye...peluş battaniye...3 tane penye yelek..6 çorap..10-12 tane ağız bezi..1 tane omuz bezi...4 tane penye önlük...aklımda olanlar bunlar..

iyi gidiyor, benimde dün sanki çocuk içerden tırmalıyo gibi oldu baya acaba ondan mı bahsediyorsun çok canım acıdı

son aylara girdik ya zaten hep söylüyorlardı hamilelik asıl 32.haftadan sonra başlar diye. kendilerini iyice gösteriyor veletlerimiz. hayırlısıyla zamanı gelince doğurucaz işte Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…