tuba kız nerelerdesin sen
özledik senı valla
nasıl gidiyo hamişlik sorun yoktur inşalahhhh
slm annişler rüyamda ultrasona girdim ve bebeğimin alnında arapça allah yazıyodu sizce ne demek olabilr rüyadan anlayan var mı ?
tünaydın mayıs anneleri..nasılsınız..öyle hızlısınız ki geçmişin hepsini okuyamadım bile...sabah feci bi kasık ağrısıyla uyandım..tamam dedim doğcak bu oğlan..hemen magnezyum içtim..yattım geçti..yorulmaya gelmiyorum artık oğlan hemen tepkisini veriyo..
slm hoşgeldin canım rüyo yorumlamasını bilmem ama çok güzel bir rüya allah hayra çıkarsın
selam kızlar nasılsınız? benim göğsümle karnımın birleştiği yer inanılmaz yanıyor. hergün yanma biraz daha artıyor bu nedir yaaa? bugün çantamı hazırlamak istiyorum. tabi ütülerimi yapabilirsem
ben kaçtımmmmmmm..hoşçakalın...
midenle ilgili bi sorun olabilir şurup kullanıyor musun
yok canım mide yanması değil. daha çok göbeğim yukarı doğru geriliyor o acıyor diye düşünüyorum. senin nasıl geçiyor hamilelik?
selam kızlar kimler varmışşş bir bakıım şimdi neler hazırladınız bebişleriniz için yardımlarınızı bekliyorum ben sadece hastane çıkışı aldım okadar annem bebeşin şampuan setini almış,çıtçıtlı badiler almış,kayınvalidem battaniyesini almış,yelekelrini ördürmüş şimdilik biz bukadar hazırlık yaptık kısmetse bu hafta sonu inşallah başıyacağız silerden yardım bekliyorum güzel annler
selam kızlar nasılsınız? benim göğsümle karnımın birleştiği yer inanılmaz yanıyor. hergün yanma biraz daha artıyor bu nedir yaaa? bugün çantamı hazırlamak istiyorum. tabi ütülerimi yapabilirsem
benim elimde baya kabarık bi liste var daha tamamlayamadım :)))
selam kızlar kimler varmışşş bir bakıım şimdi neler hazırladınız bebişleriniz için yardımlarınızı bekliyorum ben sadece hastane çıkışı aldım okadar annem bebeşin şampuan setini almış,çıtçıtlı badiler almış,kayınvalidem battaniyesini almış,yelekelrini ördürmüş şimdilik biz bukadar hazırlık yaptık kısmetse bu hafta sonu inşallah başıyacağız silerden yardım bekliyorum güzel annler
iyi gidiyor, benimde dün sanki çocuk içerden tırmalıyo gibi oldu baya acaba ondan mı bahsediyorsun çok canım acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?