Benım de sırtımın sag kısmında kurek kemıgımın altında boydan boya bır kulunc var benı mahvedıyo bıcak gıbı batıyo kremde suremıyorum ne yapmam lazım oyle bı sıkıntısı olan var mı arkadaslar
aynen bende liste çıkardım canım , birde sizlere sorıyım fazladan yada gereksiz bieşylerde almak istemiyorum
benim elimde baya kabarık bi liste var daha tamamlayamadım :)))
Canım bende de basladı o sıkıntı benımkı kasınıyo sanırım derı gerılıyor o yuzden bır de havasız kalıyo gogus altı oldugu ıcın terlıyo sanırım.dıkkat edelım de catlamasın
Benım de sırtımın sag kısmında kurek kemıgımın altında boydan boya bır kulunc var benı mahvedıyo bıcak gıbı batıyo kremde suremıyorum ne yapmam lazım oyle bı sıkıntısı olan var mı arkadaslar
şöyle söyliyim benmde sağ ön tarafta var sırtada vuruyor çok normalmiş bu h.sonu kontrolüm vardı canım doktorum bebşin oraya baskı yaptığını söyledi hatta sağ göğüs altıma poposunu dayıyormuş :) yaramaz öyle durumda ayağa kalk ve yürü bol bol geçiyor
valla canım sana tavsiyem fazla abartman..tabi insan kendini tutamıyo ama ben mesela gereksiz oalrak 9 tane tulum almışım eminim çoğunu giyemicek....ben aldıklarımı yazayım giyimolarak 5 tane 0-3 aylık 7 tane 3-6 aylık çıtçıtlı badi..1 10 lu 1 5li hastane çıkışı 3 tane alt üst takım 1 pijama tk.mı...6 tane patikli 2 tane patiksiz alt...3 tane penye battaniye...peluş battaniye...3 tane penye yelek..6 çorap..10-12 tane ağız bezi..1 tane omuz bezi...4 tane penye önlük...aklımda olanlar bunlar..
bide daha hediyede gelcek bir sürü
gerçi onlar olur olmaz belli diil
onlara güvenilmez ama bende ihtiyacı olanlara veririm olmayanları napım
ben doğduğunda idare edicek kadar giyecek aldım ( daha doğrusu annem falan aldı ) battaniyeleri hazır, bezi, kremi ıvırı zıvırı alıncak (küvet, şampuan , havlu, tırnak makası,) alt açma alıcam ağız mendilleri alınacak,emzirme yastığı alıcam,odası için ayrı liste yaptım onu kayınvalidemlerle alıcaz önümüzdeki ay, ana kucağı lazım bi de o var allahtan :)) böyle işte aklına gelirse yaz sen de
ben kaçayım temizliğe arada mola verir gelirim size iyi muhabbetler
olmazsa hep beraber toplanır bi bebek mağazası açarız
satarız orda kıs kaydirigubbakcemile3
aynen bende liste yaptım
unutmamak için..
qerçi fazla bişeyimiz kalmadı
bez, burun kulak temizleyicisi , biberonu vs vs qibi ufak tefek şeyler kaldı
şöyle söyliyim benmde sağ ön tarafta var sırtada vuruyor çok normalmiş bu h.sonu kontrolüm vardı canım doktorum bebşin oraya baskı yaptığını söyledi hatta sağ göğüs altıma poposunu dayıyormuş :) yaramaz öyle durumda ayağa kalk ve yürü bol bol geçiyor
maşallah canım bence güzel bu hafta başka şeylere harcamıştır senin ona verdiğin enerjiyi bu haftalarda galiba kemik yapıları güçleniyordu onları güçlendirmiştir dediğin gibi dinlendiğinde oğluşunda semirirselam kızlar...
bugün kontrolüm vardı, oğlum 1800 gr olmuş, bana az gibi geldi çünkü 13 gün önce 1700 dü zaten, ben de kilo almamışım oğluş da almamış( gerçi doktor herşeyi gayet iyi dedi çok şükür, kilosuna takılıp boyunu da sormayı unuttum :)
alıntı yapamadım bebeğini gören herkesin gözü aydın, maşallah hepsinin kilosu gayet iyi
ben de 20 gün sonra gidene kadar dikkat edeyim de büyüsün benimki de
msn adresi vardı ben de ama o da hiç açılmıyo hani burayı unuttu desek değil nete girmiyorselmaya küsücem bende merak ediyorum haberi olan varsa yazsın kızlarr
ben de tam tersi diye duymuştum normal doğumda çocuk dünyaya alışıyormuş sezeryan olunca travma oluyormuş çocuk için normal normal yattığı yerden çıkartıldığı için irkilmeler faln daha fazla olyomuşSezeryandan inanın korkulacak bişey yok ben ilk doğumumu 12 sene önce yaptım ve gerçekten ilkel bir sezeryandı fakat herşeye değerdi. şimdiki sezeryanlarda falan bişey yok birde kızlar sezeryanla doğan bebekler cin gibi oluyor etrafını takip ediyor sebebi ise, doğum esnasında çocuk sıkıntıya girmiyormuş yani yorulmuyor bebişler :sm_cool:
ay canım benim iyi bak kendine bebeişe de söyle öyle erkenden gelecek bieşy yok daha buralrda beklesinkızlar ben bugün kendimden korkuyorum giren kramplarım ve mide bulantım var. Eğer birkaç gün gelemezsem topiğe bilinki bende var bişeyler akannehir
canım geçmiş olsun çok sevindim atlatmanızaselam kızlar
dün yine drdaydım
allahıma şükürler olsun gebelik zehirlenme riski ortadan kalkmış idrarımda protein kalmamış
ama tansiyon problemım devam ediyo tansiyon ilacımı kullanmaya devam yani ama drum korkma
bu senı sonuna kadar idare eder dedi
çok sevindim allah kimseye yaşatmasın bu sağlık sorunlarını
ben yıkamıycam çünkü örgü yıkamayı hiçö becerememeişimdir şimdiye kadar her yıkadıktan sonra bozarım bir de zaten tenlerine direk değmeyeceği ve benim kayınvalidem de senini gibi onu yıkama aa bunu da mı yıkayacaksın vs vs dediği için onun da gönlü olsun diye örgüleri es geçiyorum:hulya:dün kayınvalidemden yaptığı hırka yelek vs leri istedim yıkayacağım diye yıkama biz dilayda yıkamadık dedi birşey diyemedim siz örülen yelek hırka vs yıkadınız mı??? yada yıkayacakmısınız bana bir akıl verin
pikelerini yıkayacağım canım annemin el işi işlediği örtüler ifaln özellikle ev tekstili büyük parçalar olduğu için üretimde daha fazla yerlerde vs dolaşyobende aynı sorunun cevabını istiyorum....pikesini falanda yıkayacak mısınız...??
aynen canım tr içinde uyanıyorum oramı buramı siliyorum uyku sersemi üstümü açyorm tam aılmadığığm için karar da veremiyorum üşütmiyim açyorm ama diye öyle sersem sersem bişey olyorumgünaydın kızlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun.sanırım havalar birazcık bizi böyle yapıyor bende dün gece ateşlendim birde geceleri artık çok fazla terliyorum uykumu hiç doğru dürüst alamıyorum(
ben pek anlamam ama abuk sabuk rüyalar görülüyormuş hamileleiğin bu dönemlerinde ama manevi duygularımızı pekiştirmekle alakalı bişeyler olabilir dua et biliyosan kuran oku benceslm annişler rüyamda ultrasona girdim ve bebeğimin alnında arapça allah yazıyodu sizce ne demek olabilr rüyadan anlayan var mı ?
oraya baskı yapıyordur canım bebişin yanma için doğal yollara daha fazla ağırlık er haşlanmış şeyler ye ve özellikle muhallebi ılık ılık ye çok işe yarıyor cokacimcoookselam kızlar nasılsınız? benim göğsümle karnımın birleştiği yer inanılmaz yanıyor. hergün yanma biraz daha artıyor bu nedir yaaa? bugün çantamı hazırlamak istiyorum. tabi ütülerimi yapabilirsem
öle tabi zaten bebek qeliyo die hazırlıklardankolay gelsin cnm
bencede ii olur hiç olmazsa gelecek için kıyafet paralarını çıkarıtırız
burun aspiratörü ve kulak temizleme çubuklarını önermiyor dr.lar..ben kulak temizleme çubuğu almadım zaten bebeğin kulağı kendi kendini temizlermiş...ama burun aspiratörü almıştım..ablama dr.u kullanma zararlı demiş..bende kullanmıcam sanırım...
Aa evet bende durus bozuklugundan mı acaba dıyodum annem dıyodu cocugun yeli olabılır dıye.demek oyle cunku benımde sag tarafta ve bebek ordan sıkıstırıyo gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?