2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şöyle söyliyim benmde sağ ön tarafta var sırtada vuruyor çok normalmiş bu h.sonu kontrolüm vardı canım doktorum bebşin oraya baskı yaptığını söyledi hatta sağ göğüs altıma poposunu dayıyormuş :) yaramaz öyle durumda ayağa kalk ve yürü bol bol geçiyor

aynen bende liste çıkardım canım , birde sizlere sorıyım fazladan yada gereksiz bieşylerde almak istemiyorum

ben doğduğunda idare edicek kadar giyecek aldım ( daha doğrusu annem falan aldı ) battaniyeleri hazır, bezi, kremi ıvırı zıvırı alıncak (küvet, şampuan , havlu, tırnak makası,) alt açma alıcam ağız mendilleri alınacak,emzirme yastığı alıcam,odası için ayrı liste yaptım onu kayınvalidemlerle alıcaz önümüzdeki ay, ana kucağı lazım bi de o var allahtan :)) böyle işte aklına gelirse yaz sen de

Canım bende de basladı o sıkıntı benımkı kasınıyo sanırım derı gerılıyor o yuzden bır de havasız kalıyo gogus altı oldugu ıcın terlıyo sanırım.dıkkat edelım de catlamasın

evet haklısın. eskiden krem sürerdim ertesi gün hatta 2gün göbeğim yağlı kalırdı. şimdi sürüyorum 1 2 saat içinde emiyo kuruyor

boyu uzun olanların sırt ve bel ağrıları daha çok oluyormuş.

popolarını seviiiim ben onların :kedi:

bende hevesle bir sürü kıyafet aldım
o kadar kıyafeti bebeğim qiyebilcek mi sanmıyorum
allahtan yakınlarımda doğum yapanlar var
onlara hediye qetiririm artık sempatiksalakcinni

bide daha hediyede gelcek bir sürü
gerçi onlar olur olmaz belli diil
onlara güvenilmez ama bende ihtiyacı olanlara veririm olmayanları napım

maşallah canım bir sürü şey almışsın ALLAH güle güle giydirmeyi nasip etsin.bende dedğin gibi abarmak istemiyorum gereksiz şeylerde almak istemiyorum sanırım tulumlar çok kullanışlı oluyormuş,bende penye battaniye alıcam kısmetse yaz bebekleri olucaklar,alt üst takım almayı düşünyorum,çıt çıtlı badilerimizi annem fazla fazla almış

ben de listeyi burdan baka baka çıkardıtm zaten :)) herkes bişey söylüyo ben de yazıyom :)) kıyafeti çok alma ama elinde kalır diyolar zıbın takımı al bi kaç tane ilk onlar giyiliyomuş sonra alırsın boyuna posuna göre

bide daha hediyede gelcek bir sürü
gerçi onlar olur olmaz belli diil
onlara güvenilmez ama bende ihtiyacı olanlara veririm olmayanları napım

olmazsa hep beraber toplanır bi bebek mağazası açarız
satarız orda kıs kaydirigubbakcemile3

ay evet tatlım sğl bak küvet,alt açma bezi,emzirme yastığı ve yan yatırma yastığı hemen yazıyım bunları hemen, birde ana kucağını eşimin abisi almış sağ olsun takım olarak puseti de var içinde,annemde havlusunuda almış,ben en iyisi aldıklarımızıda yazıyımda kafam karışmasın :)

aynen bende liste yaptım
unutmamak için..
qerçi fazla bişeyimiz kalmadı
bez, burun kulak temizleyicisi , biberonu vs vs qibi ufak tefek şeyler kaldı

burun aspiratörü ve kulak temizleme çubuklarını önermiyor dr.lar..ben kulak temizleme çubuğu almadım zaten bebeğin kulağı kendi kendini temizlermiş...ama burun aspiratörü almıştım..ablama dr.u kullanma zararlı demiş..bende kullanmıcam sanırım...

Aa evet bende durus bozuklugundan mı acaba dıyodum annem dıyodu cocugun yeli olabılır dıye.demek oyle cunku benımde sag tarafta ve bebek ordan sıkıstırıyo gercekten

yan yatma yastığı bende aldım ama emzirme yastığı almadım henüz duruma göre sütüm olursa onu ve emzirme önlüğünü netten sipariş edicem..

iyi günler annelrr
günaydın demyorm okuyana kdar öğle oldu zaten
maşallah canım bence güzel bu hafta başka şeylere harcamıştır senin ona verdiğin enerjiyi bu haftalarda galiba kemik yapıları güçleniyordu onları güçlendirmiştir dediğin gibi dinlendiğinde oğluşunda semirir

selmaya küsücem bende merak ediyorum haberi olan varsa yazsın kızlarr
msn adresi vardı ben de ama o da hiç açılmıyo hani burayı unuttu desek değil nete girmiyor

ben de tam tersi diye duymuştum normal doğumda çocuk dünyaya alışıyormuş sezeryan olunca travma oluyormuş çocuk için normal normal yattığı yerden çıkartıldığı için irkilmeler faln daha fazla olyomuş

vanilya369 arkadaşım madem tekstilcisin yumuşak tekstil ürünlerinin aslında daha çok ikmyasallı ürünler olduğunu biliyor olman gerekir diye düşünüyorum, ürün alırken eğer kimyasala dikkat etmek isityorsak ökoteks sertifikalı ürünleri almaya özen gösterebiliriz aklımızda bulunsun şu ütülerken ütüye yapışan plastik gibi olan baskılardan özellkle uzak durmayı unutmayalım, koyu renklerden çok kar beyaz ürünlerin ağartılmasında kimyasal kullanıldığı da ayrı bir gerçek parlayacak kadar beyaz ürünlerin albenisine kanmayalım benim şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar

kızlar ben bugün kendimden korkuyorum giren kramplarım ve mide bulantım var. Eğer birkaç gün gelemezsem topiğe bilinki bende var bişeyler akannehir
ay canım benim iyi bak kendine bebeişe de söyle öyle erkenden gelecek bieşy yok daha buralrda beklesin

canım geçmiş olsun çok sevindim atlatmanıza

ben yıkamıycam çünkü örgü yıkamayı hiçö becerememeişimdir şimdiye kadar her yıkadıktan sonra bozarım bir de zaten tenlerine direk değmeyeceği ve benim kayınvalidem de senini gibi onu yıkama aa bunu da mı yıkayacaksın vs vs dediği için onun da gönlü olsun diye örgüleri es geçiyorum:hulya:
aramızda kalsın hiç sevmem örgüyü zaten
benim cildim biraz hassas hep batar bana örgü sanki bebeğe de giydirince on da batacakmış gibi gelir işkence edyolar çocuğa diye düşünürüm büyük ihtimalle ben onları diyorum bna yaptıkları gibi hedye veririm birilerine

bende aynı sorunun cevabını istiyorum....pikesini falanda yıkayacak mısınız...??
pikelerini yıkayacağım canım annemin el işi işlediği örtüler ifaln özellikle ev tekstili büyük parçalar olduğu için üretimde daha fazla yerlerde vs dolaşyo

merve ipeknil ikinize de Allah kolaylık versin ben de göya martta evi boyatırım çatının izolasyonunu yaptrrm diyordum ama eşimle bütçe planlaması konusunda berbat olduğumuzu anladım, inşalalh nisan bitmeden çatının izolasyonunu bitiririz de evde sadece tavanları boyatalım duvarlar kalsın fikrine saygı duydum eşimin, mecburen son aylarımda onu bunu taşırken çocuk doğurmak istemyorm o zaman çok telaşlanırım ondan da beklesem zaten anca seneye yapar aynı kapıya çıkarlülülülülülü

aynen canım tr içinde uyanıyorum oramı buramı siliyorum uyku sersemi üstümü açyorm tam aılmadığığm için karar da veremiyorum üşütmiyim açyorm ama diye öyle sersem sersem bişey olyorum

slm annişler rüyamda ultrasona girdim ve bebeğimin alnında arapça allah yazıyodu sizce ne demek olabilr rüyadan anlayan var mı ?
ben pek anlamam ama abuk sabuk rüyalar görülüyormuş hamileleiğin bu dönemlerinde ama manevi duygularımızı pekiştirmekle alakalı bişeyler olabilir dua et biliyosan kuran oku bence
ben de aile bireylerini teker teker hamile göryorm, geçen halamı gördüm pek iyi olmadı bu akşam da hem halam hem annem hem ben hamileyiz kimse benimle ilgilenmiyor:dilcikar: diyorum sizin çocuklarınız var benim ilk ben anlamıyorum bana yardım edin ikisi de hizmet bekliyor ben onlar için çalşcam derken kanamam olyor bak diyorum kanamam da olmuş acaba düzgün hareket edyomu bebeğim faln doktoru arasam mı bir de umarım kimsenin canı istemez ama bir yaz meyvesi gördüm, fındıkla beraber çok güzeldidelikafadulden

oraya baskı yapıyordur canım bebişin yanma için doğal yollara daha fazla ağırlık er haşlanmış şeyler ye ve özellikle muhallebi ılık ılık ye çok işe yarıyor cokacimcoook

kolay gelsin cnm

bencede ii olur hiç olmazsa gelecek için kıyafet paralarını çıkarıtırız
öle tabi zaten bebek qeliyo die hazırlıklardan
bayağı masraf yaptık
onlarında bi kısmını çıkartmış oluruzkaydirigubbakcemile3

öyle mii.. saol canm sölediğin içinn
ben hiç almıyayım o zaman bilmiyorumkismile

Aa evet bende durus bozuklugundan mı acaba dıyodum annem dıyodu cocugun yeli olabılır dıye.demek oyle cunku benımde sag tarafta ve bebek ordan sıkıstırıyo gercekten

mutlaka öyledir canım, hatta çok acıtıyorlar yanma gibi oluyor,bebişlerede hak vermek lağzım sığmıyorlar artık napsınlar

merhaba güzel anneler,ancak geçmişi okumayı bitirdim,
rahatsız olan herkese çok geçmiş olsun,
kızım kabugalarıma baskı yapıyor nefes alırken canım acıyor bazen,,,daha 32. haftadayız
8 hafta daha var,hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…