2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok tşk ederim AYSESİNEM
kızlar bu arada doğum çantamın resimlerini ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...antalarina-neler-koyduk-yada-koyacagiz-3.html

nilay saol valla iyiki koymuşsun resimleri ben nekadar abarttığımı gördüm..gerçi burdaki topiklerden gördüğümü koymuştum yedek altlık ve yedek çıtçıtlı badi ek olarak çıkarayım bari..bi takımda fazlan vardı onuda çıkarayım zaten almıyo çanta..lazım olursada gelip alsınlar evden napayım...

canım Allah hepsini güzel güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

tşk ederim
evet bende abartmak istemedim ince kalın battaniye ayrı ayrı koy dediler vaz geçtim
zaten araba var pusetide var ince battaniye yeter
zıbın takımıda yeterli bi gece yatılcak zaten allah korusun bi sorun olursa daha çok yatmak gerekirse evden getirilir zaten
ben ilk bebekle bana ayrı ayrı çanta hazırladım ve abarttım sonra dedimki ya bunlar nasıl gitcek hastaneye az ve öz olmalı

benimde bebiş kaburqalarıma baskı yapıyor
ağrım oluyor bilmiyorumkismile
bikaç hafta sonrasını düşünemiyorum inşallah artmaz bu durumbilmiyorumkismile

çok güzel olmuş çantan bence de
ama sizinkileri gördükçe ben hastane çıkışında çıplak kalcakmışım hissi uyanıyor bende, benim planım kendime iki pijama takımı, 4-5 iç çamaşırı, ped , göğüs pedi, bir emzirme sütyeni, iki çorap, yer kalırsa terlik oğluşuma da bir hastane çıkşı seti belki bir de iç dış zıbın takımı
:uhm:
bir inşaat işlerimiz halletsek temziliğimizi yapsak ben de bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim
bir de arkadaşlar burda biribirmize fiklir vermemiz çok güzel ama ben mesela bebek deterjanı ve bebeyağı vs gibi kozmetik diyebileceğimiz ürünleri bir sonraki hastaneye gidişimde hastanenin çocuk doktoruna sormayı planlıyorum, hem doktoru görmüş olurum bakalım güven vercek mi hem de bebeğe ilk müdahaleleri o yapacağı için aa onu kullanmayın bunu almayın derse aldıklarımızı yenilemek zorunda kalmayalım diye bir de genelde biz ya ilk bebeğimiz olduğu için ya da diğer bebkelrmizi büyütmemizin üzerindn zaman geçtiği için güncel pratik bilgilere onlar kadar yakın değiliz

merhaba annişler napıyosunuz bir kaç gündür yoktum bebişim için iyidileklerinize çok teşekkür ederiz. büyüyoruz işte.

bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım :))) artık sevinilmiyo doğumgünlerinde ama bu sene iki kişi kutluyorum onun sevinci var içimde.

haklısın canım benim doktorumun kocası çocuk doktoru,bende kontrole gittiğimde soracağım ona göre hazırlık yapacağım,

bir de bebek bakımı kitabı önermesini isteyeceğim yine güncel bilgiler içeren çünük annelrimizi kayınvalidemi diniliyorum çok saçma gelyo bazı şeyler yapmak isitemyorm ama deneyimlere de güvenmek lazm bazen ama çocuğumu da abuk sabuk işlere sokmak istemyorm doğruları öğrenmek lazım
örneğin geçen kayınvalidem, bebeği banyodan sonra ters çevirmak lazım boynunun kırışkları açılsın dedi yoksa boğum boğum kalyomuş
yani bebeği tepetaklak çevrimek mantıklı gelmiyor ama omur iliklerin arasını açmak için böyle şeyler tavsiye ettiklerini okumuştum bi yerlerden
doğru olan ne iyi bişey yapym derken kötü bieşye sebep olmym diye bilimsel bilgilere ihtiyacım var bunların hepsini bilemiyor insan

olur mu hiç sevinilmiyor ne güzel işte benim de doğumgünüm nisanın 29u nisan ayını bile çok sevrim içnde doğumgünüm var diye sevin nice mutlu senelere bebeişin olmazdı bi kere sen olmasan onu düşün seniin dünyaya geldiğin gün bu

ben de yemeğe gidiyim bari
sabahtan beri dün yıkadığım ıspanakları yiyiorum canım hiç yemek yemek istemyor ama yemiş olmym öpyorm gelrm

doğum günün kutlu olsun canım,bebeğinle ,ailenle beraber daha nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yaşlara...

Ayşesinem benimde doğumgünüm 29 NİSAN da....

sağol canım. tabiki seviniliyoda çocukluk gibi değil yaşlanıyoruz ya ondan dedim canım.
kocişim ve bebişimle kutlıycam tabi onun için çok sevinçlliyim.

nilaycım çok güzel çantanız bende böyle fazla abartmadan koymayı düşünüyorumm...........

sağlıkla kullanın inşallahhhh.......

özlem doğum günün kutlu olsunnn...........

Doğum günü kutlu olsun tatlım, ailenle ve sevdiklerinle beraber nice mutlu seneler :CüvCüv:

bunu hiç duymamıştım ama genelde hep bebek cimnastiği yaptırılır omurlarının açılması içinde şu el ve ayakları çapraz birleştirilen hareketi bilirsin o çok işe yarıyor ve rahatlatıyor.

gaz sancısı içinde iki ayağından tutup dizlerini karnına doğru hafşifçe itip açmak.....o da rahatlatıyorr............

doktorlar çok güzel yönlendiriyorlar bu konuda......

bende yeni bir kitap öğrendim ayşe ilgilenirsen 6 yaşıa kadar lazım olabilecek bir kitap....

adı akıllı bebekler akademisi.....çoklu zeke teorisine dayanan bilgiler varmış içinde yazar esin summak...........6. basımı yeni yapılmış şuan çabuk tükeniyormuşş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…