merhaba annişler napıyosunuz bir kaç gündür yoktum bebişim için iyidileklerinize çok teşekkür ederiz. büyüyoruz işte.
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım :))) artık sevinilmiyo doğumgünlerinde ama bu sene iki kişi kutluyorum onun sevinci var içimde.
Ayşesinem benimde doğumgünüm 29 NİSAN da....
evet bebek jimnastiğini biliyorum annemde nerdeyse gördüğü her bebeğe yaptırır bebekelrinde çok hoşuna giden bişey ayrıcabunu hiç duymamıştım ama genelde hep bebek cimnastiği yaptırılır omurlarının açılması içinde şu el ve ayakları çapraz birleştirilen hareketi bilirsin o çok işe yarıyor ve rahatlatıyor.
gaz sancısı içinde iki ayağından tutup dizlerini karnına doğru hafşifçe itip açmak.....o da rahatlatıyorr............
doktorlar çok güzel yönlendiriyorlar bu konuda......
bende yeni bir kitap öğrendim ayşe ilgilenirsen 6 yaşıa kadar lazım olabilecek bir kitap....
adı akıllı bebekler akademisi.....çoklu zeke teorisine dayanan bilgiler varmış içinde yazar esin summak...........6. basımı yeni yapılmış şuan çabuk tükeniyormuşş......
ne güzel gerçek bir boğasın ozaman
birlkte kutlayalım 40 gün 40 gece bebeklerimizde gelir böylece olumunekankayizsmile ben oğlumunda boğa olmasını çok isitiyorm ikizler erkeği diyince herkes korkup kaçyo yalnız kalmasın oğluşum
ohhh nisan annelerinin mayıs bebekleri o zmn bu topik mayıs anneleri değil bir de geeçn başlığımıza takılı kaldım sanki biz şimdi anne değilmişiz gibi olyo böyle olunca mayısta anne olackmışız gibi bunu düzenlemek lazım bence kazen beye anlatsa birileri de değiştirseler mi bu düzenikızlar baya kaynatmışsınız..
ÖZLEMCİM doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle ailenle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım..
bu arada benim doğum günüm 23 NİSAN..
slm kızlar dün kan tahlili yaptırmıştım raporu aldım yine kansızlık çıkmış ya hamileligim boyunca bi türlü kanlanamadım 3 paket daha kan şurubu içicem toplam hamilelik boyumca içtigim toplam 12 paketi buluyo.içmedigim pekmez türüde kalmadı..bide ben hamile kalmadan 3 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirmiştim o kadar çok kan kaybından sonra hamile kaldıgm için böyle oluyomuş.ya bide bu kan şurupları hamilelik sonrasında çok kilo aldırırmış diye duymuştum...bilgisi olan varmı...kanlanmak istiyorum artık.....:roflol:
özlem bu arada dogum günün kutlu olsun...bebişinle nice mutlu seneler geçirirsin inş.
kızlar baya kaynatmışsınız..
ÖZLEMCİM doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle ailenle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım..
bu arada benim doğum günüm 23 NİSAN..
benim bir kez yapıldı şu kan testi bir daha istemedi doktorum kafama takılıyor genelde herkese yapılmış ilkindede bir kez yapılmıştı.birde bir şikayetim yok ondanmı acaba diye düşünüyorum demir hapımıda hiç düzenli içmiyorum..........
Slm kızlar biraz önce yanıma bir arkadaşım geldi 10 ay önce bebeği oldu sezeryanla, doğumu epidural yaptırmış, bana tavsiye etmedi sakın ha dedi 10 aydır bel ağrısından bıktım artık diyor ve genel anestezi ile sezeryanı olanların daha çabuk ayağa kalktığını söylüyor. Epiduralin tek güzel yanı bebeğinin doğdu anı izlemek olduğunu söyledi. Tabi yine dr. muzda söyler ama epiduralin düşükte olsa felç kalma yada bel fıtığı ihmalleride varmış ben vazgeçtim ve sizinlede paylaşmak istedim.
Slm kızlar biraz önce yanıma bir arkadaşım geldi 10 ay önce bebeği oldu sezeryanla, doğumu epidural yaptırmış, bana tavsiye etmedi sakın ha dedi 10 aydır bel ağrısından bıktım artık diyor ve genel anestezi ile sezeryanı olanların daha çabuk ayağa kalktığını söylüyor. Epiduralin tek güzel yanı bebeğinin doğdu anı izlemek olduğunu söyledi. Tabi yine dr. muzda söyler ama epiduralin düşükte olsa felç kalma yada bel fıtığı ihmalleride varmış ben vazgeçtim ve sizinlede paylaşmak istedim.
genel anestezi yapmıyor çoğu hastane. mesela benim dr'um kesinlikle yapmıyormuş genel anestezi. kuusuum yeni doğum yaptı belki biliyorsunuzdur. drlarımız aynı o çok istedi ama dr kabul etmedi
canım hemogramda bakmışlardır, ben de fark etmedim hiç ama bana da ikikere yapmışlar, takip kartından geçen seferle arasında büyük bir fark yok dediğinde aa demek ki daha önce yaptırmışım dedimbenim bir kez yapıldı şu kan testi bir daha istemedi doktorum kafama takılıyor genelde herkese yapılmış ilkindede bir kez yapılmıştı.birde bir şikayetim yok ondanmı acaba diye düşünüyorum demir hapımıda hiç düzenli içmiyorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?