2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu, sağlıklı yıllaraa.s.

Ayşesinem benimde doğumgünüm 29 NİSAN da....

ne güzel gerçek bir boğasın ozaman
birlkte kutlayalım 40 gün 40 gece bebeklerimizde gelir böylece olumunekankayizsmile ben oğlumunda boğa olmasını çok isitiyorm ikizler erkeği diyince herkes korkup kaçyo yalnız kalmasın oğluşum

kızlar baya kaynatmışsınız..
ÖZLEMCıM doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle ailenle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım..
bu arada benim doğum günüm 23 NıSAN..

slm kızlar dün kan tahlili yaptırmıştım raporu aldım yine kansızlık çıkmış ya hamileligim boyunca bi türlü kanlanamadım 3 paket daha kan şurubu içicem toplam hamilelik boyumca içtigim toplam 12 paketi buluyo.içmedigim pekmez türüde kalmadı..bide ben hamile kalmadan 3 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirmiştim o kadar çok kan kaybından sonra hamile kaldıgm için böyle oluyomuş.ya bide bu kan şurupları hamilelik sonrasında çok kilo aldırırmış diye duymuştum...bilgisi olan varmı...kanlanmak istiyorum artık.....:roflol:
özlem bu arada dogum günün kutlu olsun...bebişinle nice mutlu seneler geçirirsin inş.

evet bebek jimnastiğini biliyorum annemde nerdeyse gördüğü her bebeğe yaptırır bebekelrinde çok hoşuna giden bişey ayrıca
kitabın da isimini aldım canım teeşkkür ederim ona da bakayım
bu arada babay enstein, brainy babay gibi dvd setlerinin çoçuğun zekasını geliştirmek yerine iletşiim kabiliyetini olumsuz etkilediğini anlatan bir yazı okudum bu sabah bebek .com mu neydi bi sitede, aklınızda olsun

evet kutlayalım vallahi,benim kızımda inşallah zamanında gelirse boğa olacak ,bakalım hayırlısı...

ÖZLEMCİM doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle ailenle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım..
bu arada benim doğum günüm 23 NİSAN..
ohhh nisan annelerinin mayıs bebekleri o zmn bu topik mayıs anneleri değil bir de geeçn başlığımıza takılı kaldım sanki biz şimdi anne değilmişiz gibi olyo böyle olunca mayısta anne olackmışız gibi bunu düzenlemek lazım bence kazen beye anlatsa birileri de değiştirseler mi bu düzeni

çok geçmiş olsun canım,ben günde bir tane içiyorum ama artı bir kilo aldırmadı...hamilelikte kan gerçekte azalıyor canım,ben ilk aylarada test yaptırdımda 13,8 di,26.haftada test yaptırdığımda 11 e düşmüştü,,,bebişler emiyor herşeyi,sağlıkla kucağımıza alalımda giden bizden gitsin:)))

ÖZLEMCİM doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle ailenle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım..
bu arada benim doğum günüm 23 NİSAN..

ne güzel,sende boğa bir annesin,belki bebeklerde bize sürpriz yapıp doğumgünü hediyemiz olarak gelirler,,,

benim bir kez yapıldı şu kan testi bir daha istemedi doktorum kafama takılıyor genelde herkese yapılmış ilkindede bir kez yapılmıştı.birde bir şikayetim yok ondanmı acaba diye düşünüyorum demir hapımıda hiç düzenli içmiyorum..........

Slm kızlar biraz önce yanıma bir arkadaşım geldi 10 ay önce bebeği oldu sezeryanla, doğumu epidural yaptırmış, bana tavsiye etmedi sakın ha dedi 10 aydır bel ağrısından bıktım artık diyor ve genel anestezi ile sezeryanı olanların daha çabuk ayağa kalktığını söylüyor. Epiduralin tek güzel yanı bebeğinin doğdu anı izlemek olduğunu söyledi. Tabi yine dr. muzda söyler ama epiduralin düşükte olsa felç kalma yada bel fıtığı ihmalleride varmış ben vazgeçtim ve sizinlede paylaşmak istedim.

selamlar herkese,geçmişi okumaya üşendim
yaz geldi diye kendimizi sokağa attık,şimdi gelebildik eve

benimde eşim koç kızım koç erken doğup bu bebişde koç olacak diye korkuyorum......çok inatçı ve dediğim dedik oluyorlar üstüne bende oğlakk...kaydirigubbakcemile2 üç bonuzlu evde 4. de boğa oda boynuzlu herkes çok inatçı nolcek böyleee............sempatiksalakcinni

canım demir gerçekten çok önemliymiş,geçenlerde üroloğa gitmiştim adam prof. tu üzerine basa basa demir ilacınızı düzenli için dedi...ister istemez düşüyor vücuttaki kan,benim kan değerim sınırın üstünde başladı düzenli içmeme rağmen düştü...

genel anestezi yapmıyor çoğu hastane. mesela benim dr'um kesinlikle yapmıyormuş genel anestezi. kuusuum yeni doğum yaptı belki biliyorsunuzdur. drlarımız aynı o çok istedi ama dr kabul etmedi

canım benimde komşum epidural olmuştu onunda bel ağrısı geçmedi kızı 13 aylık,omurilik olduğu için banada ürkütücü geliyor ama tam bir bilgim yok,doktorumla konuşacağım bu seferki kontrolümde...normal doğum için epidual istiyorum ama bakalım...

canım senin kararın tabi ama böyle tek kişiden duyduğumuz yorumlara göre karar vermemek lazım benim de bir kaç arkadaşımda uygulandı hiç problem yaşamadılar çok çabuk ta ayağa kalktılarrr.........zaten ilk bir yıl bizde bel ve sırt ağrısından doğrulamayacağız çok ciddiyim bebişi emzir bezini değiştir gece boyunca beşiğinden al koy insan hep iki büklüm kalıyor ve o ağrılar olyor arkadaşın yanlış değerlendirmişte olabilir .ama her cerrahi müdahalenin riski var genel anestezide dozaj tutturamazsa allah korusun bilinç kayıpları yaşanıyor...............

allahım bizlere sağlıklı doğumlar versin...

canım hemogramda bakmışlardır, ben de fark etmedim hiç ama bana da ikikere yapmışlar, takip kartından geçen seferle arasında büyük bir fark yok dediğinde aa demek ki daha önce yaptırmışım dedim

kızlar nisan bebişlerinin sayısı 5e çıkmış,tam bir ay sonra bizde benzer heycanları yaşıycağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…