kızlar nisan bebişlerinin sayısı 5e çıkmış,tam bir ay sonra bizde benzer heycanları yaşıycağız
neden yapmıyorlarmış canım?
kızlar bursa galiba aile hekimligine geçtigi için,doktorum ve ebem çok yakından ilgileniyo düzenli doktora gittigim halde ebemde her ay düzenli çagırıyo takip ediyo.tansiyomu, kilomu, kan tahlillerimi,bebegin kalp atışlarını her zaman kontrol ediyo.bikaç kere gitmedgmde onlar kapıma kadar geldiler takip için,kaçış yok yani.....
canım hemogramda bakmışlardır, ben de fark etmedim hiç ama bana da ikikere yapmışlar, takip kartından geçen seferle arasında büyük bir fark yok dediğinde aa demek ki daha önce yaptırmışım dedim
canım eskişehirde de öyle.. bende 1 ay gitmedim eve gelmişler evde bulamadıkları için bizi not yazıp bırakmış kapımıza serap hemşire saolsun geçende 2 gün geçiktim gitmekte hemen aradı nerdesin neden gelmedin diyeekızlar bursa galiba aile hekimligine geçtigi için,doktorum ve ebem çok yakından ilgileniyo düzenli doktora gittigim halde ebemde her ay düzenli çagırıyo takip ediyo.tansiyomu, kilomu, kan tahlillerimi,bebegin kalp atışlarını her zaman kontrol ediyo.bikaç kere gitmedgmde onlar kapıma kadar geldiler takip için,kaçış yok yani.....
kızlar bursa galiba aile hekimligine geçtigi için,doktorum ve ebem çok yakından ilgileniyo düzenli doktora gittigim halde ebemde her ay düzenli çagırıyo takip ediyo.tansiyomu, kilomu, kan tahlillerimi,bebegin kalp atışlarını her zaman kontrol ediyo.bikaç kere gitmedgmde onlar kapıma kadar geldiler takip için,kaçış yok yani.....
çok güzel olmuş çantan bence de
ama sizinkileri gördükçe ben hastane çıkışında çıplak kalcakmışım hissi uyanıyor bende, benim planım kendime iki pijama takımı, 4-5 iç çamaşırı, ped , göğüs pedi, bir emzirme sütyeni, iki çorap, yer kalırsa terlik oğluşuma da bir hastane çıkşı seti belki bir de iç dış zıbın takımı
:uhm:
bir inşaat işlerimiz halletsek temziliğimizi yapsak ben de bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim
bir de arkadaşlar burda biribirmize fiklir vermemiz çok güzel ama ben mesela bebek deterjanı ve bebeyağı vs gibi kozmetik diyebileceğimiz ürünleri bir sonraki hastaneye gidişimde hastanenin çocuk doktoruna sormayı planlıyorum, hem doktoru görmüş olurum bakalım güven vercek mi hem de bebeğe ilk müdahaleleri o yapacağı için aa onu kullanmayın bunu almayın derse aldıklarımızı yenilemek zorunda kalmayalım diye bir de genelde biz ya ilk bebeğimiz olduğu için ya da diğer bebkelrmizi büyütmemizin üzerindn zaman geçtiği için güncel pratik bilgilere onlar kadar yakın değiliz
merhaba annişler napıyosunuz bir kaç gündür yoktum bebişim için iyidileklerinize çok teşekkür ederiz. büyüyoruz işte.
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım :))) artık sevinilmiyo doğumgünlerinde ama bu sene iki kişi kutluyorum onun sevinci var içimde.
nilaycım çok güzel çantanız bende böyle fazla abartmadan koymayı düşünüyorumm...........
sağlıkla kullanın inşallahhhh.......
özlem doğum günün kutlu olsunnn...........
slm kızlar dün kan tahlili yaptırmıştım raporu aldım yine kansızlık çıkmış ya hamileligim boyunca bi türlü kanlanamadım 3 paket daha kan şurubu içicem toplam hamilelik boyumca içtigim toplam 12 paketi buluyo.içmedigim pekmez türüde kalmadı..bide ben hamile kalmadan 3 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirmiştim o kadar çok kan kaybından sonra hamile kaldıgm için böyle oluyomuş.ya bide bu kan şurupları hamilelik sonrasında çok kilo aldırırmış diye duymuştum...bilgisi olan varmı...kanlanmak istiyorum artık.....:roflol:
özlem bu arada dogum günün kutlu olsun...bebişinle nice mutlu seneler geçirirsin inş.
Slm kızlar biraz önce yanıma bir arkadaşım geldi 10 ay önce bebeği oldu sezeryanla, doğumu epidural yaptırmış, bana tavsiye etmedi sakın ha dedi 10 aydır bel ağrısından bıktım artık diyor ve genel anestezi ile sezeryanı olanların daha çabuk ayağa kalktığını söylüyor. Epiduralin tek güzel yanı bebeğinin doğdu anı izlemek olduğunu söyledi. Tabi yine dr. muzda söyler ama epiduralin düşükte olsa felç kalma yada bel fıtığı ihmalleride varmış ben vazgeçtim ve sizinlede paylaşmak istedim.
Zeliha, cici25, KK Pro Üye Nilay, aşkın bahar tomurcuğu, tubatubatubatuba, arcak81, canbursa, gokkusak, papatya2060, colerko, zeynoxx42, selna, sevvvgi, devrimim, NesRa, aysesinemk
16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir
ama kimse konuşmuyor
kızlarr slm anca geldim işlerden yemek fln derken doğum şekli konmuşuluo sanırım ben normal istiyorum inş. bir sorun çıkmaz da hayırlısıyla olur. benim kuzenim y.dışında epd. normal yaptı 3 çocuğunuda bir sorun yaşamadı ama burada güven biraz zor tabii
yurtdışında çok güzel uygulanıyormuş,buradaki anestezi uzmanlarına güvenmek zor
bence burda da işinin ehli çok iyi uzmanlar var hastane içinde bile değişebiliyor. ama en iyisi epidural. normal istiyorum ama epidural olmasaydı yapamazdım sanırım normal. ama epiduralli sezaryenden de korkmuyor değilim. canlı canlı kesilme fikri geliyor aklıma ama uyutalım deseler uyumamda benden adam olmaz yani anlayacağınız kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?