2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden yapmıyorlarmış canım?

ilk doğumu kötü geçtiği için o çok istedi çok konuştu dr ile ama dr kabul etmedi bilmiyorum neden yapmadığını ama yapmıyormuş. zaten bende kimseden duymadım bel ağrısı şikayetini zaten bu risk var belli bir oranda önemli olan anestezi uzmanının bilgi ve becerisi

kızlar bursa galiba aile hekimligine geçtigi için,doktorum ve ebem çok yakından ilgileniyo düzenli doktora gittigim halde ebemde her ay düzenli çagırıyo takip ediyo.tansiyomu, kilomu, kan tahlillerimi,bebegin kalp atışlarını her zaman kontrol ediyo.bikaç kere gitmedgmde onlar kapıma kadar geldiler takip için,kaçış yok yani.....

izmirde de var aile hekimliği benide telefon ile arıyorlar. annemlerin oradaki sağlık ocağına gidiyorum ben annene her geldiğinde uğra diyorlar. kan tahlili kalp atışlarını ve ilaçlarımı takip ediyorlar benimde. çok gereksiz bulsamda gidiyorum mecburi kafamçokkarıştı

kızlarr slm anca geldim işlerden yemek fln derken doğum şekli konmuşuluo sanırım ben normal istiyorum inş. bir sorun çıkmaz da hayırlısıyla olur. benim kuzenim y.dışında epd. normal yaptı 3 çocuğunuda bir sorun yaşamadı ama burada güven biraz zor tabii

canım hemogramda bakmışlardır, ben de fark etmedim hiç ama bana da ikikere yapmışlar, takip kartından geçen seferle arasında büyük bir fark yok dediğinde aa demek ki daha önce yaptırmışım dedim

belkide doktorum atlamaz çünkü ama???? ayy ne bileyim kendimi iyi hissediyorum nasılsa .........

canım eskişehirde de öyle.. bende 1 ay gitmedim eve gelmişler evde bulamadıkları için bizi not yazıp bırakmış kapımıza serap hemşire saolsun geçende 2 gün geçiktim gitmekte hemen aradı nerdesin neden gelmedin diyee

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun bizim burdaki bir arkadaşta dün kontrole gelmişti akşam sancılanmış 11 de gece epidural normal lle 3,500 kilo kız dünyaya getirmiş ay sabah duyunca çok heycanlandım biz üç kişi aynı blokta ilk doğurdu normalle diğeri geçen hafta izne ayrıldı onada normal demiş dr u ikinci o üçüncü de ben olacam kısmetse gittim anne o kadar rahatki hiç bişey olmamış gibi bebek yanında kuzu gibi yatıyor. darısı başıma dedim imrendim resmen ya ve dikkatimi çeken şey oda çokk sıcak ki arkadaş kısa kollu giymiş bebeğin üstünde incecik bir battaniye vardı. ay inş, bizde böyle kolay doğum yaparız

sevgi sende bursalısın ............kaydirigubbakcemile5 nereye kime gidiyorsunnn?

ben sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım oyüzden hiç kontrolüm olmadı ama iyi bir uygulama bilinçsiz çok insan var çünkü..hadi bizler neyse ama bize bile iyi olur yanii...ben tetanozda olmadımmmm..........aklinialirimsmile

Zeliha, cici25, KK Pro Üye Nilay, aşkın bahar tomurcuğu, tubatubatubatuba, arcak81, canbursa, gokkusak, papatya2060, colerko, zeynoxx42, selna, sevvvgi, devrimim, NesRa, aysesinemk

16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir

ama kimse konuşmuyor

kı zdaha ne olsun sende koymuşsun herşeyi allah iiliğini versinkaydirigubbakcemile3
b arada dediğin doğru çocuk druna danışmak lazım

DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM NİCE SENELER GÖR İNŞALAHHHHH

nilaycım çok güzel çantanız bende böyle fazla abartmadan koymayı düşünüyorumm...........

sağlıkla kullanın inşallahhhh.......

özlem doğum günün kutlu olsunnn...........

çok tşk ederim sağol cnm

geçmiş olsun cnm ama yapman gerekne herşeyi yapmışsın baksana ne diyelim artık sana

ya epiduralı yapan uzamanın kesinlikle işinin ehli olması lazım yoksa böle sonuçlar doğabiliyo
ve kesinlikle tüm drlar epiduralı öneriyolar daha acısız oluyooo ve daha rahat

konuştum ya kızzzkaydirigubbakcemile3

yurtdışında çok güzel uygulanıyormuş,buradaki anestezi uzmanlarına güvenmek zor

yurtdışında çok güzel uygulanıyormuş,buradaki anestezi uzmanlarına güvenmek zor

bence burda da işinin ehli çok iyi uzmanlar var hastane içinde bile değişebiliyor. ama en iyisi epidural. normal istiyorum ama epidural olmasaydı yapamazdım sanırım normal. ama epiduralli sezaryenden de korkmuyor değilim. canlı canlı kesilme fikri geliyor aklıma ama uyutalım deseler uyumamda benden adam olmaz yani anlayacağınız kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yaa tabii burdada var işinin ehli bir sürü doktor,anestezi uzmanı ama insan şikayetleri duyunca ürkmüyor değil,bende korkuyorum doğumun her şeklinden bakalım hayırlısı...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

valla formdan düşmüşüm artık ütü yapmak bile 45 dk sürdü..birazcık dinleneyim yemeğe geçicem..sıkıldımyaa annem gelsede yemek derdim kalmasa.....

aslında öyle yapmak lazım tuba
düşündükçe çıkılmaz bir hal alıyoo çünküü
oluruna bırakılmalı nasıl olursa olsunn çocuğumuzunkının kararını bebişler vercek
bakalım hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…