2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inş canım, kaderimizde güzel doğum yapmak vardır inş kolay kolay doğururuz

valla formdan düşmüşüm artık ütü yapmak bile 45 dk sürdü..birazcık dinleneyim yemeğe geçicem..sıkıldımyaa annem gelsede yemek derdim kalmasa.....

dinlen azcık ben de dinleniyom üst katı bitirdim aşağıya indim , daha banyo yapcam yarına heryerim ağrıycak kesin

ben de temizlik yaptım geldim şaftım kaydı resmen yaa :)

bu arada kızlar göbeğimin altında çatlaklar gördüm kırmızı kırmızı.hiç yok sanıyodum başlamış meğersem

ya bna d annemöyle anlatyo ama bna ne geeln var ne giden oturduğumuz yerde popülasyon biraz yoğun sıra gelmemiştir faln dedim ama ne kadar yoğun olabilir ki :umursamaz:

dinlen azcık ben de dinleniyom üst katı bitirdim aşağıya indim , daha banyo yapcam yarına heryerim ağrıycak kesin
alt katı yarın yap sen de denilen, yormayın çok bebekleri

bu arada kızlar göbeğimin altında çatlaklar gördüm kırmızı kırmızı.hiç yok sanıyodum başlamış meğersem
benimde kalçalarım çatlamış çok üzüldüm başta şimdi takmıyorum gerçi taksamda yapacak bişiyim yok

haklısın aslında ama yarın çok işim var dışarda yavaş yavaş bitircem artık bugün , zaten üstten üstten yapıyom, doğuma yakın kadın tutulcak

ya ben olanlara alıştım da doğumda bile çatlayan olyomuş onu okuyunca her kremlendiğime onu düşünyorm doğumda çatlar mı ya diye
şimdi bişey olsa kremlenip rahatlatyoruz hemen
ama doğumda hem fark edemez insan hm fark etsede aa bi dakka çantamda çtlat kremi vardı onu sürüp devam edebilirmiyiz diyemez kaydirigubbakcemile3

olsun varsın boşver yapcak bişey yok zaten
öyle gerçekten kaçınılmaz sonmafoldumben

benimde kalçalarım çatlamış çok üzüldüm başta şimdi takmıyorum gerçi taksamda yapacak bişiyim yok

inş düzelir doğumdan sonra boshayallersmile

ya çatladıktan sonra kremin de faydası olmuyomuşkibilmiyorumkismile

doğuma pehlivan gibi yağlanıp gideriz ozaman etkili olur belki..yerimseniben..keşke bu konuda ablama çeksem onun hiç karnı çıkmazdı 4 doğumu var bir çizgi bile yok vücudunda...

bu arada kızlar molfix 50 adet ,1 numara 2-5 kilo arası olandan aldım ben. 3-6 kilo olanlar da var ama deneyip mi karar vercez bilmiyorum ki. prima alcaktım ama 90lı paketler vardı okadar çok almak istemedim deneme amaçlı molfix aldım..

doğuma pehlivan gibi yağlanıp gideriz ozaman etkili olur belki..yerimseniben..keşke bu konuda ablama çeksem onun hiç karnı çıkmazdı 4 doğumu var bir çizgi bile yok vücudunda...
ne güzelll vala fay hattı oluşmuş resmen bende. göğüsler de başladı hafiftenn ...

ahh oğlumm sağlıkla gel inş bak ne hallere soktun beni:))

canlar 2010 mart annesiyim ve malesef uzulerek acikliyorum bebek oldukdan sonra bi sure hayatla baglantiniz kopuyor.sempatiksalakcinni

çok memmun oldum canım kusura bakma eşim geldi çıkmak zorunda kaldım.seninde bursada olmana çok sevindim.ben bahar hastanesine bahar hanıma gidiyorum.tetenoz için bende çok kararsız kaldım ama vuruldum.

büyümesini engelliyor
bir de kahve limon suyuyla yok olyolarmış, ne kaar doğru bilemiyorum ama yapıp çok memnun olnlar okudum kk nın estetik mi ne sayfasında bir çatlak bölümü var orda

ölemi ben de sürmüyorum artık badem yağı falan nasolsa çatladı diye. artık üşeniyorum da açıkçası. bakiim bi kk ya..

evet çatladıktan sonra lazer tedavisi haricinde çözümü yok malesef..rengi açılıyo okadar..benim bacaklarımda vardı zaten..ama gözükmedinden sorun yapmıyorum...o değilde evlenmeden önce hem zayıftım hemde krem kullanıp selilütlerimden görünür şekilde kurtulmuştum..şimdi tekrar oldu çıldırcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…