aslında öyle yapmak lazım tuba
düşündükçe çıkılmaz bir hal alıyoo çünküü
oluruna bırakılmalı nasıl olursa olsunn çocuğumuzunkının kararını bebişler vercek
bakalım hayırlısı olsunn
valla formdan düşmüşüm artık ütü yapmak bile 45 dk sürdü..birazcık dinleneyim yemeğe geçicem..sıkıldımyaa annem gelsede yemek derdim kalmasa.....
ya bna d annemöyle anlatyo ama bna ne geeln var ne giden oturduğumuz yerde popülasyon biraz yoğun sıra gelmemiştir faln dedim ama ne kadar yoğun olabilir ki :umursamaz:kızlar bursa galiba aile hekimligine geçtigi için,doktorum ve ebem çok yakından ilgileniyo düzenli doktora gittigim halde ebemde her ay düzenli çagırıyo takip ediyo.tansiyomu, kilomu, kan tahlillerimi,bebegin kalp atışlarını her zaman kontrol ediyo.bikaç kere gitmedgmde onlar kapıma kadar geldiler takip için,kaçış yok yani.....
alt katı yarın yap sen de denilen, yormayın çok bebekleridinlen azcık ben de dinleniyom üst katı bitirdim aşağıya indim , daha banyo yapcam yarına heryerim ağrıycak kesin
dinlen azcık ben de dinleniyom üst katı bitirdim aşağıya indim , daha banyo yapcam yarına heryerim ağrıycak kesin
ben de temizlik yaptım geldim şaftım kaydı resmen yaa :)
bu arada kızlar göbeğimin altında çatlaklar gördüm kırmızı kırmızı.hiç yok sanıyodum başlamış meğersem
benimde kalçalarım çatlamış çok üzüldüm başta şimdi takmıyorum gerçi taksamda yapacak bişiyim yokben de temizlik yaptım geldim şaftım kaydı resmen yaa :)
bu arada kızlar göbeğimin altında çatlaklar gördüm kırmızı kırmızı.hiç yok sanıyodum başlamış meğersem
ya bna d annemöyle anlatyo ama bna ne geeln var ne giden oturduğumuz yerde popülasyon biraz yoğun sıra gelmemiştir faln dedim ama ne kadar yoğun olabilir ki :umursamaz:
alt katı yarın yap sen de denilen, yormayın çok bebekleri
ya ben olanlara alıştım da doğumda bile çatlayan olyomuş onu okuyunca her kremlendiğime onu düşünyorm doğumda çatlar mı ya diyeben de temizlik yaptım geldim şaftım kaydı resmen yaa :)
öyle gerçekten kaçınılmaz sonmafoldumbenolsun varsın boşver yapcak bişey yok zaten
benimde kalçalarım çatlamış çok üzüldüm başta şimdi takmıyorum gerçi taksamda yapacak bişiyim yok
ya ben olanlara alıştım da doğumda bile çatlayan olyomuş onu okuyunca her kremlendiğime onu düşünyorm doğumda çatlar mı ya diye
şimdi bişey olsa kremlenip rahatlatyoruz hemen
ama doğumda hem fark edemez insan hm fark etsede aa bi dakka çantamda çtlat kremi vardı onu sürüp devam edebilirmiyiz diyemez kaydirigubbakcemile3
ya ben olanlara alıştım da doğumda bile çatlayan olyomuş onu okuyunca her kremlendiğime onu düşünyorm doğumda çatlar mı ya diye
şimdi bişey olsa kremlenip rahatlatyoruz hemen
ama doğumda hem fark edemez insan hm fark etsede aa bi dakka çantamda çtlat kremi vardı onu sürüp devam edebilirmiyiz diyemez kaydirigubbakcemile3
büyümesini engelliyor
ya çatladıktan sonra kremin de faydası olmuyomuşkibilmiyorumkismile
ne güzelll vala fay hattı oluşmuş resmen bende. göğüsler de başladı hafiftenn ...doğuma pehlivan gibi yağlanıp gideriz ozaman etkili olur belki..yerimseniben..keşke bu konuda ablama çeksem onun hiç karnı çıkmazdı 4 doğumu var bir çizgi bile yok vücudunda...
evet artık lazım oldukça alırız :) telsizi ben de düşünmüştüm ama vazgeçtim, zaten ilk aylar yanımda olacak, sonra da odalarımız yanyana, evim de küçücük yazlık evi zaten :) bu arada cicileriniz çok güzel duruyor dolapta, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....
sevgi sende bursalısın ............kaydirigubbakcemile5 nereye kime gidiyorsunnn?
ben sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım oyüzden hiç kontrolüm olmadı ama iyi bir uygulama bilinçsiz çok insan var çünkü..hadi bizler neyse ama bize bile iyi olur yanii...ben tetanozda olmadımmmm..........aklinialirimsmile
büyümesini engelliyor
bir de kahve limon suyuyla yok olyolarmış, ne kaar doğru bilemiyorum ama yapıp çok memnun olnlar okudum kk nın estetik mi ne sayfasında bir çatlak bölümü var orda
canlar 2010 mart annesiyim ve malesef uzulerek acikliyorum bebek oldukdan sonra bi sure hayatla baglantiniz kopuyor.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?