ya bna d annemöyle anlatyo ama bna ne geeln var ne giden oturduğumuz yerde popülasyon biraz yoğun sıra gelmemiştir faln dedim ama ne kadar yoğun olabilir ki :umursamaz:
kayıt olman gerekiyo.kayıt olup doktor ve ebenle tanıştıktan sonra onlar zaten sana gün veriyolar çagırıyolar bide galiba bebek dogduktan sonrada ilgileniyorlar...
kızlar bursa galiba aile hekimligine geçtigi için,doktorum ve ebem çok yakından ilgileniyo düzenli doktora gittigim halde ebemde her ay düzenli çagırıyo takip ediyo.tansiyomu, kilomu, kan tahlillerimi,bebegin kalp atışlarını her zaman kontrol ediyo.bikaç kere gitmedgmde onlar kapıma kadar geldiler takip için,kaçış yok yani.....
çok memmun oldum canım kusura bakma eşim geldi çıkmak zorunda kaldım.seninde bursada olmana çok sevindim.ben bahar hastanesine bahar hanıma gidiyorum.tetenoz için bende çok kararsız kaldım ama vuruldum.
acı gerçek bu galba herkes aynı şeyi sölüyo:))
ama inaninki o bile ayri bi zevk.mis gibi kokladiniz mi bebeginizi kendi kendinize diyorsunuz ki ben daha once nasil yasiyormusum bebegimsiz.sanki bi dogdugunuzdan beri sizinleymis.
ay ben kendi topigime geri doneyim.hepinize hayirli dogumlar kizlar.
iyi yapmışsın ben ilk doğumda vurulmuştum bir daha işime gelmediii........bilmiyorumkismile
hayırlısıyla bir doğursak ilk kızımda bu kadar sabırsızlanmamıştım kızlar bu kez çok sabırsızlanıyorummm.................
Doğum günü kutlu olsun tatlım, ailenle ve sevdiklerinle beraber nice mutlu seneler :CüvCüv:
Doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu, sağlıklı yıllaraa.s.
kızlar baya kaynatmışsınız..
ÖZLEMCİM doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle ailenle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım..
bu arada benim doğum günüm 23 NİSAN..
slm kızlar dün kan tahlili yaptırmıştım raporu aldım yine kansızlık çıkmış ya hamileligim boyunca bi türlü kanlanamadım 3 paket daha kan şurubu içicem toplam hamilelik boyumca içtigim toplam 12 paketi buluyo.içmedigim pekmez türüde kalmadı..bide ben hamile kalmadan 3 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirmiştim o kadar çok kan kaybından sonra hamile kaldıgm için böyle oluyomuş.ya bide bu kan şurupları hamilelik sonrasında çok kilo aldırırmış diye duymuştum...bilgisi olan varmı...kanlanmak istiyorum artık.....:roflol:
özlem bu arada dogum günün kutlu olsun...bebişinle nice mutlu seneler geçirirsin inş.
kı zdaha ne olsun sende koymuşsun herşeyi allah iiliğini versinkaydirigubbakcemile3
b arada dediğin doğru çocuk druna danışmak lazım
DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM NİCE SENELER GÖR İNŞALAHHHHH
bahar hastanesi nagehan hanım diycektim yanlış olmuş galiba:kedi: sen hangi doktora nereye gidiyosun?ben o kadar çok doktor degiştirdimki nerdeyse bursadaki bütün doktorları tanıyorumkafamçokkarıştı
bu arada yİne 2 hafta Önde gİdİyor 34+5 gÖrÜndÜ bİzİm sıpa
selam kızlar
doktordan geldİk Şİmdİ
bebeĞİm kİlosu 2268 gr olmuŞ
nts ye gİrdİm
sancı hİÇ Çıkmadı
doktor magnezyum kalsuyum verdİ
kramplar İÇİn
selam canım topiğimize hoşgeldin bende bursalıyım. nagihan hanım hamile kalmadan önceki doktorumdu çokk da memnundum fakat hamile kalınca 1 aydan erken randevu alamamıştım o yüzden başka doktor buldum. çok yoğun bir doktor nagihan hanım.
selam kızlar
doktordan geldİk Şİmdİ
nts ye gİrdİm
sancı hİÇ Çıkmadı
kramplar İÇİn
maaşallah canımmmmcım 41 kereee
maşşalh bebğine cnm
allah sağlık versin
maşallah canım Allah nazardan saklasın
selam kızlar
doktordan geldİk Şİmdİ
nts ye gİrdİm
sancı hİÇ Çıkmadı
kramplar İÇİn
kaydirigubbakcemile
maşallah canım oğluna..bende perşembe görücem benim kuzuda büyümüştür inş.
az kaldı biz de yaşayacağız inş o duyguları sağol tatlım
kızlarrrrrrr bebek bezi alanlarrr 1 numara 2 numara farkediyomu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?