2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok memmun oldum canım kusura bakma eşim geldi çıkmak zorunda kaldım.seninde bursada olmana çok sevindim.ben bahar hastanesine bahar hanıma gidiyorum.tetenoz için bende çok kararsız kaldım ama vuruldum.

iyi yapmışsın ben ilk doğumda vurulmuştum bir daha işime gelmediii........bilmiyorumkismile

hayırlısıyla bir doğursak ilk kızımda bu kadar sabırsızlanmamıştım kızlar bu kez çok sabırsızlanıyorummm.................

acı gerçek bu galba herkes aynı şeyi sölüyo:))

ama inaninki o bile ayri bi zevk.mis gibi kokladiniz mi bebeginizi kendi kendinize diyorsunuz ki ben daha once nasil yasiyormusum bebegimsiz.sanki bi dogdugunuzdan beri sizinleymis.
ay ben kendi topigime geri doneyim.hepinize hayirli dogumlar kizlar.

az kaldı biz de yaşayacağız inş o duyguları sağol tatlım

kızlarrrrrrr bebek bezi alanlarrr 1 numara 2 numara farkediyomu ??

bahar hastanesi nagehan hanım diycektim yanlış olmuş galiba:kedi: sen hangi doktora nereye gidiyosun?ben o kadar çok doktor degiştirdimki nerdeyse bursadaki bütün doktorları tanıyorumkafamçokkarıştı

çatlamaya başladım bende ,dikkat etsemde yine oldu,yapacak birşey yok...hayırlısı ile bebeklerimiz doğsunda...

üfff sormayın kızlar yaaa bi keresinde grip olup sağlık ocağına bi gittim o gün bugündür hep sağlık ocağından arıyorlar, gebelik takibi için kontrole çağırıyorlar, bir kaç kere ektim ama geçenlerde cep telefonumdan da arayınca daha fazla direnemedim artık, gidip ocağıma teslim oldum. bursa bu konuda çok ilgili valla.. turkbayragi

kayıt olman gerekiyo.kayıt olup doktor ve ebenle tanıştıktan sonra onlar zaten sana gün veriyolar çagırıyolar bide galiba bebek dogduktan sonrada ilgileniyorlar...[/QUOTE]

Doğum günü kutlu olsun tatlım, ailenle ve sevdiklerinle beraber nice mutlu seneler :CüvCüv:

Doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu, sağlıklı yıllaraa.s.

kızlar baya kaynatmışsınız..
ÖZLEMCİM doğum günün kutlu olsun canım..bebişinle ailenle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım..
bu arada benim doğum günüm 23 NİSAN..

kı zdaha ne olsun sende koymuşsun herşeyi allah iiliğini versinkaydirigubbakcemile3
b arada dediğin doğru çocuk druna danışmak lazım

DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM NİCE SENELER GÖR İNŞALAHHHHH

çook teşekkürederim hepinize kızlar. sağlıkla inşallah.
misafirim geldi katılamıyorum sohbete hepinizi öptümmm.

selam kızlar
doktordan geldık Şımdı
bebeĞım kılosu 2268 gr olmuŞ
nts ye gırdım
sancı hıÇ Çıkmadı
doktor magnezyum kalsuyum verdı
kramplar ıÇın

bahar hastanesi nagehan hanım diycektim yanlış olmuş galiba:kedi: sen hangi doktora nereye gidiyosun?ben o kadar çok doktor degiştirdimki nerdeyse bursadaki bütün doktorları tanıyorumkafamçokkarıştı

selam canım topiğimize hoşgeldin bende bursalıyım. nagihan hanım hamile kalmadan önceki doktorumdu çokk da memnundum fakat hamile kalınca 1 aydan erken randevu alamamıştım o yüzden başka doktor buldum. çok yoğun bir doktor nagihan hanım.

evet çok yogun bende memmunum e artık bu saaten sonrada artık doktor degiştiremem dogumum orda olca inş.ben çıkıyorum memeun oldum:teytey::teytey::teytey:

az kaldı biz de yaşayacağız inş o duyguları sağol tatlım

kızlarrrrrrr bebek bezi alanlarrr 1 numara 2 numara farkediyomu ??

üzerinde yazan kiloya göre farkeder canım..benim oğlan en fazla 3 kilo olucakmış mesela ben ilk olarak primanın yenidoğan 2-5 kilo olanından alıcam birde 3-6 sı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…