bahar hastanesi nagehan hanım diycektim yanlış olmuş galiba:kedi: sen hangi doktora nereye gidiyosun?ben o kadar çok doktor degiştirdimki nerdeyse bursadaki bütün doktorları tanıyorumkafamçokkarıştı
Merhaba,
Artık izne çıktım kaydirigubbakcemile2. Son 1,5 - 2 aydır inanılmaz bir tempo ile çalıştım. Bir ara sürmenaj oluyorum sandım... Ama, şimdi yapmam gereken bir çok şeyi yapmış olmanın verdiği rahatlıkla, evimdeyim... dün 32. haftam doldu, raporumu aldım... SSK' nın hengamesi içinde ben yabancı bir kuş gibi, şaşkın vaziyette, mikrop kapmamak için dileklerde bulunurken buldum kendimi :))) İlk defa sıra alıp SSK' da rapor yazdırdım. Bir ara hava kalmadı sanki... Allah insanların yardımcısı olsun... Zor valla, gücüm yettiğince özel sağlık sigortamı yaptırmaya da söz verdim kendime... Bu durumda çalışmaya devam.... İyi şartları devam ettirme isteğinin bedeli...
Artık buralarda daha çok olabilmeyi umuyorum... Bugün pimapenlerin çift açılımlı olması için ustaları çağırmıştım, onları halletttim. Cuma Oğlumun mobilyaları geliyor, çok heyecanlıyım. Ve artık yavaş yavaş eşyalar yıkanacak, ütülenecek , hazırlanacak...
Geçmişin hepsine hakim olmak zor, yavaş yavaş haberdar olurum gidişattan umarım. en son gözüme çarpan, adaşım Özlem'in doğumgünü imiş. Nice Mutlu Yaşlara Özlemmmmm kaydirigubbakcemile3
üzerinde yazan kiloya göre farkeder canım..benim oğlan en fazla 3 kilo olucakmış mesela ben ilk olarak primanın yenidoğan 2-5 kilo olanından alıcam birde 3-6 sı var
sezenn maşaallah baya ilerde oğlunn erkenmi gelecek nedirr
sağlıkla gelsinler de inş.
gözün aydın canımmmm.........kocaman olmuş vallahii...senin belin niye ağrıyor belli bak tosuncuk olmuş..............selam kızlar
doktordan geldİk Şİmdİ
bebeĞİm kİlosu 2268 gr olmuŞ
nts ye gİrdİm
sancı hİÇ Çıkmadı
doktor magnezyum kalsuyum verdİ
kramplar İÇİn
koca sıpaaaa............ maaşallaahhhhh............bu arada yİne 2 hafta Önde gİdİyor 34+5 gÖrÜndÜ bİzİm sıpa
burdayım kızzz tıfımmmmm.........ben hala çalışıyorummmm..................sen gelmiyonnnn............. geçen baby centera gittim çok beğendim yazlıklar vardı çok cici ama kızlarınkini gördüm bennn.....................iki takım aldımm .tombiş bacakları çıkacak içindennnnopuyorumnanaktankuşaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk nerdesin gıııııııııııııııııı hemşommmmmmmm?kaydirigubbakcemile
sağlık ocağına gidip kaydolmay geldim mi demem lazım geeçn gititm ben tetanoz aşısı için gelmiştim hamile kalmadan ama şimdi hamile kaldım sıradak idozum doğum ayında olduğu için vurulmak istemyorm dedim sonra vurulcam tamm dediler bana a hamilemisin hemn kaydını alalım diyen olmadıkayıt olman gerekiyo.kayıt olup doktor ve ebenle tanıştıktan sonra onlar zaten sana gün veriyolar çagırıyolar bide galiba bebek dogduktan sonrada ilgileniyorlar...
maşallah canımbu arada yİne 2 hafta Önde gİdİyor 34+5 gÖrÜndÜ bİzİm sıpa
Merhaba,
Artık izne çıktım kaydirigubbakcemile2. Son 1,5 - 2 aydır inanılmaz bir tempo ile çalıştım. Bir ara sürmenaj oluyorum sandım... Ama, şimdi yapmam gereken bir çok şeyi yapmış olmanın verdiği rahatlıkla, evimdeyim... dün 32. haftam doldu, raporumu aldım... SSK' nın hengamesi içinde ben yabancı bir kuş gibi, şaşkın vaziyette, mikrop kapmamak için dileklerde bulunurken buldum kendimi :))) İlk defa sıra alıp SSK' da rapor yazdırdım. Bir ara hava kalmadı sanki... Allah insanların yardımcısı olsun... Zor valla, gücüm yettiğince özel sağlık sigortamı yaptırmaya da söz verdim kendime... Bu durumda çalışmaya devam.... İyi şartları devam ettirme isteğinin bedeli...
Artık buralarda daha çok olabilmeyi umuyorum... Bugün pimapenlerin çift açılımlı olması için ustaları çağırmıştım, onları halletttim. Cuma Oğlumun mobilyaları geliyor, çok heyecanlıyım. Ve artık yavaş yavaş eşyalar yıkanacak, ütülenecek , hazırlanacak...
Geçmişin hepsine hakim olmak zor, yavaş yavaş haberdar olurum gidişattan umarım. en son gözüme çarpan, adaşım Özlem'in doğumgünü imiş. Nice Mutlu Yaşlara Özlemmmmm kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canımmmm.........kocaman olmuş vallahii...senin belin niye ağrıyor belli bak tosuncuk olmuş..............
koca sıpaaaa............ maaşallaahhhhh............
burdayım kızzz tıfımmmmm.........ben hala çalışıyorummmm..................sen gelmiyonnnn............. geçen baby centera gittim çok beğendim yazlıklar vardı çok cici ama kızlarınkini gördüm bennn.....................iki takım aldımm .tombiş bacakları çıkacak içindennnnopuyorumnanaktan
sağlık ocağına gidip kaydolmay geldim mi demem lazım geeçn gititm ben tetanoz aşısı için gelmiştim hamile kalmadan ama şimdi hamile kaldım sıradak idozum doğum ayında olduğu için vurulmak istemyorm dedim sonra vurulcam tamm dediler bana a hamilemisin hemn kaydını alalım diyen olmadılmaz:
maşallah canım
burdayım kızzz tıfımmmmm.........ben hala çalışıyorummmm..................sen gelmiyonnnn............. geçen baby centera gittim çok beğendim yazlıklar vardı çok cici ama kızlarınkini gördüm bennn.....................iki takım aldımm .tombiş bacakları çıkacak içindennnnopuyorumnanaktan
hhhuuuuuu tııffff sanaaa diyyoommmmmmalsanaalsanasmile
BİZİMKİ KOCA SIPA OLMUŞ VALLA 3 HAFTATA 572 GR ALMIŞ
SAĞLIKLI OLSUNDa GERİSİ BOŞ SAOL CANIM :1hug::1hug::1hug:
öyle canım önce sağlıklı olsunlarrr inşallah en büyük temennimizz....ben iki hafta sonra görecem bakalım ne kadar olacak hedefim 2600..........benimde önden gidiyordu bakalım şimdi ne olcakkk............Şeniz
ay kız o tosuncuk bacakları düşündükçe içim bi tuhaf oluo yaaaa ne güzel yaz bebeği olcek bizim kuzularrr cıscıbıl soycam havalandırcam bamyasını bennnn. allam allammmm hayali bile güzel yaaaaaaaaaaa!!zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
HADİ HEDEFİNE ULAŞŞŞ
İYİ BESLEN BENDE 3 HAFTA SONRA GİDECEĞİM sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol: çılgın seniii...bamyasını mı??? çok yaşa tııfff yaaaa.....:roflol:
bakalım nasıl doğurcaz tıff ..bana bak sen benden öncesinn...doğum nasıl hemen yaz banaaaeyvahedigeldismile jale hn mı bi anlattşaka bir yanaa....
alaah sağlıklı rahat doğumlar versin inşallahhh...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?