biz beslene beslen iyice bidon gibi olcaz sezennnlaelaelaelaelae
ay kızz ne öncesi çatlakkk ne malum belkim seninki bırtlıyvercek erkenden hehehhehee. aklinialirimsmile
ben sana şimdiden yazim anacım şeysimiz yırtılcek doğurana kadar ölee bişi iştee doğum hahahhahaaakaydirigubbakcemile3lülülülülülü
sağol canım, ben aldım şimdi boya için çıkartırlar dışarı diye o arada çıksn istiyorum zaten çok yakın bi pimapenci var bize gelir herhalde değin gibi tek pencere için bile olmadı, ben de bikaç pencere daha bulurum yapılacakTeşekkür ederim, evet insan yakınında yaşmayınca haberi olmuyor. Ufuk açılma konusunda bir hatırlatma oldu sahiden... Pimapenler de teki için de geliyorlardır sanırım, niye gelmesinler... Benim de bebek odasında yatak geince tam açılma olamayacak diye hazır onu yaptırmışken, diğerlerini de yaptırayım dedim... 3 odayı yaptırdım... Benim camlar standarttan biraz büyük, markası pimapen değil benim de, o artık selpak gibi bir pencere türüne verilen genel ad oldu... Normal boyutta cama sanırım 602 a yapıyorlar, benimkinin tanesine 80 aldılar. Konuşup bir iki yerdn teklif almakta fayda var. Ben 2 teklif aldım, aynı fiyattı hemen hemen, içme sineni seçtim :)
saçma şeylere takılan benyine takılcak bişey buldum bu isimler eskiden alfabetik sıraya göre diziliordu şimdi öle kafaına göre dizlimiş gib
neye göre diziliyorlar ?
ŞUAN 73 KİLOYUM
BALON OLMUŞUM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
delikafaduldendelikafadulden
yırtılmıcek işteeeeÇok üzgünüm çoook
sen bir hafta büyüksün önce sen ben sana yol verdimmm...........kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
kızlar erken gelio oğlanlar vaktini beklio şekerimmmmmmmm ehuehueuhehuaklinialirimsmile
kız şaka bi yana aynı anda doğururmuşuz ay valla süper olurdu heeeeee, beraber emziririz hatta beşikten kertme bilem yapabiliriz yaniii bak oğlumda heyecanlandı eşşekkk vurup duruooo euhuuhehuekaydirigubbakcemile3:teytey:
ya hava güzel eve gitmeyi hiççç istemyorm mesaim 4 te bitiyo napsam ya?evim de gezilecek her yere uzak biraz gezip yorulunca trafiğe de kalmak istemyorm :gitme:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt
olur mu olur heeeee...........nasıl tanıcaz kız birbirimixzi ordaaaa....delikafaduldendelikafadulden
:lepi:kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
ilahii hiç farketmemiştimsempatiksalakcinni
gezym bence de hiç olmadı ufak tefek bieşyler alırım oğlumabence gez kafana göre sinemm iyi gelir hava çok güzeelll............
sırnaşık şey:roflol:delikafadulden:roflol::roflol:kafanıza kırmızı kurdele takın :))))))))))))))))))))))
kafanıza kırmızı kurdele takın :))))))))))))))))))))))
ya hava güzel eve gitmeyi hiççç istemyorm mesaim 4 te bitiyo napsam ya?evim de gezilecek her yere uzak biraz gezip yorulunca trafiğe de kalmak istemyorm :gitme:
kafanıza kırmızı kurdele takın :))))))))))))))))))))))
bu gidişle kafamızdaki hunilerden tanıcaz anacım birbirimizi az kaldı..kafamçokkarıştı
:dance::dance:
ben bulurum seni derim en uzun doğan erkek bebeğe götürün beniii.....anasıda uzun olanından deriimmmm............sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?