2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hava güzelken çık gez canım, evet hem oğluşa ciciler bakarsın

öyle yapcam canım
sen de izne çıkmışken akşam yürüyüşleri yap biraz belki normal yüzdesini 49dan 50ye çekersin gerçi pek istekli değilsin herhlde ama ben yine de hatrlatymaklinialirimsmile
bakalım ne olursa artık telimi de evde unutmuşum beni aramaya çıkmasınlar da :)

yine sorum var
şimdi bizim bebeklerimiz yaz bebekleri olduklarından d vitamini açısından şanslı olacaklar fakat 50 faktör güneş kremi kullanılması öneriliyor çocuklarda en az
ama yenidoğan cildi hassas biz krem sürebilecek miyiz bbeişlerimize ilk aydan itibaren:uhm: ne yapmak lazım bilen var mı?

canım bende kayıt yaptırmadım tetanozda vurulmadım.bebiş doğmadan yaptırmak gerekiyormu ki bebeğin takiplerini yaptırmak için ?hastane yapmıyormu? illaki sağlık ocağımı olması gerekiyor bilginiz varmı?

benim küçük kızım 26 nisan doğumlu..o da yaz bebeğiydi..krem falan hiç düşünmedim..
ama güneşin zararlı olabileceği vakitlerde hiç dışarı çıkarmadım..sabah 10 dan sonra öğleden sonra 5ten önce güneşe çıkarmadım..

ayşe hiç bilmiyorum ama çok yakıcı zamanlarda çıkaramayız zatennn.....doğduklarında doktorlarına soracağız artık..birde aşı olayları başlıcek sonra.....anaaaammmm.....çok işimiz varr çokkkk........

evet yarından itibaren yürüyüşe başlayacağım, çok hareketsiz kalırım yoksa

bebeklere genelde coppertone ( sanırım böyleydi markası ) kullanıyorlar canım, ben ondan alırım herhalde, vardır yenidoğana uygun olanları bence...

kızlar yoruldum yaaaa....
ttoz alıcam yemek yapıcam bitcek işimmmmm...
püfff yani püfffffffff.......

ben tetanoz için gitmiştim, şimdi ebe arayıp sağlığımı falan soruyor sağolsun :) hatta bugün aradı haftaya gelin konuşalım, bebeğin kalbini dinleyelim dedi. aşılarını da ben size hatırlatacağım dedi...

doktorlarına sorarız canımm onlar mutlaka bir şeyler önerirlerrr.........birde çok yakıcı güneşte zaten çıkarmayz dışarııı..........sabahve akşam güneşinde 10 ar dakika yeterrr...........4yada 5. aydan sonra d vitaminni başlanıyor sonra kan ilacınaaaa........sonra aşıların takibiiii......seçilecek doktor çok önemli yenilikleri takip eden biri olmalı................işmiz çok kızlarrr...........

işte bu sebeple babasına çeksin isityorum oğlum ben şu mart ayında bile kremlenmeden çıksam dışarı iki gün pancar gibi geziyorum, öyle 5 faln kesmez bebeği diye düşünüyorum çünük ben tatile gittiğimde 5ten öce dışarı çıkamam zaten bebeğin cildi daha hasas olur diye düşünüyorm ama inşalalh dediğiniz gibi yapmak yeterli olur

canım illaki oradan takip etmelerine gerek yok ama istiyorsan kayıt yaptırmak gerekiyor...seçtiğin hastane yada doktorunda takip eder aşıları yapılır ama ...sağlık ocakları aşıların bir çoğunu ücretsiz yapıyor günü geldiğinde sen atlasanda onlar atlamıyorr.........özel aşılarını da doktoruna yaptırırsınn..aşılarda öyle 5-10 lira değiller kızlarr yanii....

Bende henÜz saĞlık ocaĞına kayıt yaptırmadım hıÇ evde durmuyorumkı ÇalıŞlıyorum nısanda evdeyım kısmetse en yakın saĞlık ocaĞına gıdıyımde kayıt yaptırıyım

bu arada yİne 2 hafta Önde gİdİyor 34+5 gÖrÜndÜ bİzİm sıpa

yemek yedim geldim,mutluyum maşallah canım bebişine kocaman olmuş,sağlıkla doğsun hepsi inşallah,,,

bu arada doğum fobisi başladı bende rüyamda habire doğum görüyorum,hayırlısı ile doğuralım inşallah...

bende bebeğimi doğmuş görüyorum ama kız oluyo..sonra ortalığı birbirine katrıyorum benimki erkekti karıştırdınız diye...

gokkusak, ipeknil, tubatubatubatuba, aşkın bahar tomurcuğu, Eda1981, ant., 10merve, selna, eceyas, ozlemco, aysesinemk, sevda__
niye konuşmuyorsunuz kızlarr yyaaa hem kalbalığız hem sesssizz.......

bende bebeğimi doğmuş görüyorum ama kız oluyo..sonra ortalığı birbirine katrıyorum benimki erkekti karıştırdınız diye...

ben rüyamda hiç bebek görmüyorum ya da hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

dün doktor erkek çocuğu, kız verirsek sakın almayın dedi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…