hava güzelken çık gez canım, evet hem oğluşa ciciler bakarsın
sevgi sende bursalısın ............kaydirigubbakcemile5 nereye kime gidiyorsunnn?
ben sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım oyüzden hiç kontrolüm olmadı ama iyi bir uygulama bilinçsiz çok insan var çünkü..hadi bizler neyse ama bize bile iyi olur yanii...ben tetanozda olmadımmmm..........aklinialirimsmile
öyle yapcam canım
sen de izne çıkmışken akşam yürüyüşleri yap biraz belki normal yüzdesini 49dan 50ye çekersin gerçi pek istekli değilsin herhlde ama ben yine de hatrlatymaklinialirimsmile
bakalım ne olursa artık telimi de evde unutmuşum beni aramaya çıkmasınlar da :)
yine sorum var
şimdi bizim bebeklerimiz yaz bebekleri olduklarından d vitamini açısından şanslı olacaklar fakat 50 faktör güneş kremi kullanılması öneriliyor çocuklarda en az
ama yenidoğan cildi hassas biz krem sürebilecek miyiz bbeişlerimize ilk aydan itibaren:uhm: ne yapmak lazım bilen var mı?
öyle yapcam canım
sen de izne çıkmışken akşam yürüyüşleri yap biraz belki normal yüzdesini 49dan 50ye çekersin gerçi pek istekli değilsin herhlde ama ben yine de hatrlatymaklinialirimsmile
bakalım ne olursa artık telimi de evde unutmuşum beni aramaya çıkmasınlar da :)
yine sorum var
şimdi bizim bebeklerimiz yaz bebekleri olduklarından d vitamini açısından şanslı olacaklar fakat 50 faktör güneş kremi kullanılması öneriliyor çocuklarda en az
ama yenidoğan cildi hassas biz krem sürebilecek miyiz bbeişlerimize ilk aydan itibaren:uhm: ne yapmak lazım bilen var mı?
canım bende kayıt yaptırmadım tetanozda vurulmadım.bebiş doğmadan yaptırmak gerekiyormu ki bebeğin takiplerini yaptırmak için ?hastane yapmıyormu? illaki sağlık ocağımı olması gerekiyor bilginiz varmı?
şuan 73 kiloyum
balon olmuşum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benim küçük kızım 26 nisan doğumlu..o da yaz bebeğiydi..krem falan hiç düşünmedim..
ama güneşin zararlı olabileceği vakitlerde hiç dışarı çıkarmadım..sabah 10 dan sonra öğleden sonra 5ten önce güneşe çıkarmadım..
ayşe hiç bilmiyorum ama çok yakıcı zamanlarda çıkaramayız zatennn.....doğduklarında doktorlarına soracağız artık..birde aşı olayları başlıcek sonra.....anaaaammmm.....çok işimiz varr çokkkk........
canım bende kayıt yaptırmadım tetanozda vurulmadım.bebiş doğmadan yaptırmak gerekiyormu ki bebeğin takiplerini yaptırmak için ?hastane yapmıyormu? illaki sağlık ocağımı olması gerekiyor bilginiz varmı?
bu arada yİne 2 hafta Önde gİdİyor 34+5 gÖrÜndÜ bİzİm sıpa
yemek yedim geldim,mutluyum maşallah canım bebişine kocaman olmuş,sağlıkla doğsun hepsi inşallah,,,
bu arada doğum fobisi başladı bende rüyamda habire doğum görüyorum,hayırlısı ile doğuralım inşallah...
bende bebeğimi doğmuş görüyorum ama kız oluyo..sonra ortalığı birbirine katrıyorum benimki erkekti karıştırdınız diye...
gokkusak, ipeknil, tubatubatubatuba, aşkın bahar tomurcuğu, Eda1981, ant., 10merve, selna, eceyas, ozlemco, aysesinemk, sevda__
niye konuşmuyorsunuz kızlarr yyaaa hem kalbalığız hem sesssizz.......
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?