ben rüyamda hiç bebek görmüyorum ya da hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
dün doktor erkek çocuğu, kız verirsek sakın almayın dedi kaydirigubbakcemile2
ben rüyamda hiç bebek görmüyorum ya da hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
dün doktor erkek çocuğu, kız verirsek sakın almayın dedi kaydirigubbakcemile2
gokkusak, ipeknil, tubatubatubatuba, aşkın bahar tomurcuğu, Eda1981, ant., 10merve, selna, eceyas, ozlemco, aysesinemk, sevda__
niye konuşmuyorsunuz kızlarr yyaaa hem kalbalığız hem sesssizz.......
bugün kendimi yordum ya aniden sancım falan olur doktora giderim diye banyoda önce kıl tüy problemimi çözdüm makineyle hiç bakmadan alabildim tavsiye ederim , tabi kalanlar olmuştur ama genel olarak halledebildim:lepi:
bugün kendimi yordum ya aniden sancım falan olur doktora giderim diye banyoda önce kıl tüy problemimi çözdüm makineyle hiç bakmadan alabildim tavsiye ederim , tabi kalanlar olmuştur ama genel olarak halledebildim:lepi:
ayy evet yaa artık hep hazırlıklı olmamız lazım,makina kullanmadan önce bebek pudrası sürünce acı bayağı azalıyor,bende öyle halledeceğim,,
bu arada Allah korusun,hepsi zamanında gelsin inşallah.
benim dr.um demiyo işte..ama 17 haftalık pipi resmi var elimde ..erkek falan demedi bidaha olmadı bende doğuma o resimle giderim kanıt olarak kız falan verirlerse..delikafadulden
sıhatler olsunnn..dün bende hallettim ama sonunda ağladım hemçok canım yandı hemde almadı doğru düzgün lanet makina...bidahakine bakmadan deniyim bakalım belki daha kolay olur...
bizede her gittiğimizde mutlaka pipisindende resim veriyor :)) abim geçenlerde hatta ultrason resimlerini göserirken yinemi pipi resmi ya ,bu çocuğun başka yeri yokmu dedi kaydirigubbakcemile3
inş canım :Sarubocequdrayı duymamıştım bi de öyle deniyeyim , iyi oldu söylediğin
Alemsiniz yahu... görmeden nasıl olur ki??? Valla ben sakatlanırım kesin... Ben gidiyorum kuaföre, cırt cırt alıveriyorlar
Sağlık ocağına kayıt işi nedir?
bizede her gittiğimizde mutlaka pipisindende resim veriyor :)) abim geçenlerde hatta ultrason resimlerini göserirken yinemi pipi resmi ya ,bu çocuğun başka yeri yokmu dedi kaydirigubbakcemile3
ben hep pudra kullanıyorum,pudrasız çok acıyor iyi dayanmışsın vallahi...
benim tüylerimde azaldı ama malum bölgeyi kuaförde aldırıyorum göremiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?