2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben rüyamda hiç bebek görmüyorum ya da hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

dün doktor erkek çocuğu, kız verirsek sakın almayın dedi kaydirigubbakcemile2

benimkide kız ama herkes seninki erkek göbeği gibi duruyor diyor,herhalde onun etkisinden oğlum oluyor diye gördüm rüyamda...

ben rüyamda hiç bebek görmüyorum ya da hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

dün doktor erkek çocuğu, kız verirsek sakın almayın dedi kaydirigubbakcemile2

benim dr.um demiyo işte..ama 17 haftalık pipi resmi var elimde ..erkek falan demedi bidaha olmadı bende doğuma o resimle giderim kanıt olarak kız falan verirlerse..delikafadulden

gokkusak, ipeknil, tubatubatubatuba, aşkın bahar tomurcuğu, Eda1981, ant., 10merve, selna, eceyas, ozlemco, aysesinemk, sevda__
niye konuşmuyorsunuz kızlarr yyaaa hem kalbalığız hem sesssizz.......

burdayım canım uyku bastırdı biran önce akşam olsada eve gitsem diye düşünüyordum :1hug:

bugün kendimi yordum ya aniden sancım falan olur doktora giderim diye banyoda önce kıl tüy problemimi çözdüm makineyle hiç bakmadan alabildim tavsiye ederim , tabi kalanlar olmuştur ama genel olarak halledebildim:lepi:

benim kesin kısmetse oğluşum oluyor 3 doktorda onayladı :) ilk gördüklerinde 13 haftalıktı hemen pipisini gösterdi ve ben oğluşumu kızım diye seviyordum bilmeden

bugün kendimi yordum ya aniden sancım falan olur doktora giderim diye banyoda önce kıl tüy problemimi çözdüm makineyle hiç bakmadan alabildim tavsiye ederim , tabi kalanlar olmuştur ama genel olarak halledebildim:lepi:

ayy evet yaa artık hep hazırlıklı olmamız lazım,makina kullanmadan önce bebek pudrası sürünce acı bayağı azalıyor,bende öyle halledeceğim,,

bu arada Allah korusun,hepsi zamanında gelsin inşallah.

mutluyum canım bebeğine maşallah minik tosuncuk

bende nisan 24 te izne çıkıyorum o zaman kayıt yaptırayım sağlık ocağına.

benimde rüyalar darmadağan neler görmüyorum ki sempatiksalakcinni kabusundan tutta mutlu şeylere kadar uyuyorum deyip dinendiğimi sanmıyorum rüyalarımda daha aktifim yani her saniyesi bir atraksyon :)))

sıhatler olsunnn..dün bende hallettim ama sonunda ağladım hemçok canım yandı hemde almadı doğru düzgün lanet makina...bidahakine bakmadan deniyim bakalım belki daha kolay olur...

inş canım :Sarubocequdrayı duymamıştım bi de öyle deniyeyim , iyi oldu söylediğin

benim dr.um demiyo işte..ama 17 haftalık pipi resmi var elimde ..erkek falan demedi bidaha olmadı bende doğuma o resimle giderim kanıt olarak kız falan verirlerse..delikafadulden

bizede her gittiğimizde mutlaka pipisindende resim veriyor :)) abim geçenlerde hatta ultrason resimlerini göserirken yinemi pipi resmi ya ,bu çocuğun başka yeri yokmu dedi kaydirigubbakcemile3

sıhatler olsunnn..dün bende hallettim ama sonunda ağladım hemçok canım yandı hemde almadı doğru düzgün lanet makina...bidahakine bakmadan deniyim bakalım belki daha kolay olur...

ay kıyamam ya , benim rahat oldu zaten hamile kaldığımdan beri baya azaldı , benim kıllar oğlanda çıkacak herhalde :)

Alemsiniz yahu... görmeden nasıl olur ki??? Valla ben sakatlanırım kesin... Ben gidiyorum kuaföre, cırt cırt alıveriyorlar

Sağlık ocağına kayıt işi nedir?

sıhatler olsun tuba.

bende pudrayı hiç duymadım makineyi tıkamazmı ki ? çünkü birazcık terli olsan doğru düzgün almıyor.

Alemsiniz yahu... görmeden nasıl olur ki??? Valla ben sakatlanırım kesin... Ben gidiyorum kuaföre, cırt cırt alıveriyorlar

Sağlık ocağına kayıt işi nedir?

ay ne güzel ben açamam işte keşke açabilsem , sağlık ocağı önemli hayatım git kaydını yaptır, onlar seni yönlendiriler zaten

bizede her gittiğimizde mutlaka pipisindende resim veriyor :)) abim geçenlerde hatta ultrason resimlerini göserirken yinemi pipi resmi ya ,bu çocuğun başka yeri yokmu dedi kaydirigubbakcemile3

benim dr.umda yüzünü çekiyo hep bikerede ayaklarını çekmişti...perşembe günü incelerken dikkatli bakayım belki ben görürüm pipisini oğlumun..

ben hep pudra kullanıyorum,pudrasız çok acıyor iyi dayanmışsın vallahi...

dedim ya hayatım ben zaten kıl özürlüyüm geçen hemşire bacaklarıma baktı ödem var mı diye, dedim iyiki tüyüm yok çünkü kışın hiç bacak falan almam çıkmıyo ben de bi kaç tel çıkıyo onuda yazın alıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…