eee olcek o kadar deseydin :roflol:
Alemsiniz yahu... görmeden nasıl olur ki??? Valla ben sakatlanırım kesin... Ben gidiyorum kuaföre, cırt cırt alıveriyorlar
Sağlık ocağına kayıt işi nedir?
ben de defalarca deneyip başarısız olunca hayatımda ilk kez kuaförde aldırım geçen hafta, çok utandım ama mecbur kaldım...
benim dr.umda yüzünü çekiyo hep bikerede ayaklarını çekmişti...perşembe günü incelerken dikkatli bakayım belki ben görürüm pipisini oğlumun..
kızlar ben karnım büyüdüğünden beri acıtan yöntemlerden uzak duruyorum temizlik konusunda..
zaten halim yok bi de o acıyı çekemem..aslında rahat olur yapsam doğumdan sonrası için..
ben de makinayla hallediyorum ama acıtmayan başlığıyla(
o da kökünden almıyor zaten..aman napiym..bi atlatsaydım şu doğumu..eski düzene dönerim inşallah..
ay o pipiyi bi ben göremedim, eşim nasıl oluyosa görüyo ama ben seçemiyom bi türlü, ayıp olmasın diye he evet gördüm diyom napayım :roflol:
Ben de bu zamana kadar kendım hallettım ama gıdıcem artık kuafore ne kadar dayanırkı ayın 14 unde kontorlum var 36 haftalık olcam doktor catı muayenesı yapar mı kı
iyi yapmışsın hayatım , hamilelikdeki en büyük problemlerden biri bu zaten
ben kaçtım kuzularrr annemle yürüyüşe çıkıyoruzzz
gerçekten büyük bir problem valla :) aslında benim de senin gibi azaldı, herhalde benim de tüyler oğlanda çıkacak :))
aman bi de kıl yumağı doğurmayalım da :roflol:
bende merak ediyorum dr.umun ne zaman çatı muaynesi yapıcanı önceden demeden hadi yapalım der inş. çünkü korkuyla gidersem daha çok kasarım kendimi...
ben artık uazanayım sonra grşrz kızlar
en iyisi hiç sormayalım ne zaman yapacağını, dediğin gibi ben de bilsem öncesinde çok gerilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?