2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görüşürüz Tuba, iyi dinlenmeler...

Özlemco gerçekten artık ne yediğimizi ne içtiğimizi bilmiyoruz malesef...

canlar merhaba doktora gittim bebiş iyiymiş 1900 olmuş 3 civarı normal bir kilosu olur dedi herşey yolundaymış bir ay sonraya randevü verdi ekstern bir durum olursa gitmem kaydıyla bu arada 31 artı 2 iken aldım raporumu çünkü zaten 32 haftadan gidiyo olunuyormuş iyiki burda yazıp melek arkadaşımızın telkinlerini dinlemişim yoksa bir hafta daha boşu boşuna çalışıp belkide işten doğuma gidebilirdim diğer hamileliklerimde ücretsiz izinli olduğum için bu konuda tecrübesizdim neyse hallettik inşallah herşey vaktinde olur sanırım 38. haftada çatı muayenesi yapılıyor annenin durumuna göre şimdiden o günleri düşünmeyelim son aylarmızın tadını çıkaralım

maşallah canım bebeğine kaç haftalıksın şu anda?benim doktorum başlarda 2 haftada bir aldı şimdi banada aylık muayne veriyor,Cuma günü gideceğim bakalım bu seferde mi aylık verecek?

merhaba arkadaslar kontrolllleri olupta olumlu gecen arkadaslarin gozu aydin,,saglik problemleri olanlarada gecmis olsun

-tatlicadiarzu- olsun biz bölede güzelizzzzzz....................
veririz yaa hem yazın kolay verilirrr...........
gencim güzelim şişkoyum demi
saol canım benim
saol canım bizimki tosuncuk olcek galiba
bende 73 kg canım 32 haftalığız
vayyyyyyy maşallah bize şişkoyuz güzeliz
evet ya kocaman tosuncuk olmuş oğluşum
saol canım benim
maşallah bebişine
kızlar birşey soracağım ,beyazsüt gibi akıntınız oluyor mu ara ara?

canım bendede oluyo ama sıkma rahim kasılmasına sevep oluyo

sezen senin oğlanın maşallahı var tam tosun ya pzt bende görcem benimkini bakalım bizim yavru ne kadar oldu.kızlar ben kaçtım iki günden beri deli gibi yoruluyorum çok az yazıyorum buraya ama ancak hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın

zekilk senin yavrunada maşallah nurtopu gibi doğsun kızancıklarımız opuyorumnanaktan

çok saol canım evet tosun olcek hem tosun hem zurafa boyu 45 cm olmuş

Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere... belki yaşayan ve bana bişey söyleyecekler vardır...
Gögüslerim son zamanlarda çokkkk kaşınıyor... Yolmak istiyorum, o kadar yani.... Özellikle sol gögsüm çok kurudu ve nemlendirici sürmeme rağmen çok yeterli olmuyor... bişeyler diyebilecekler var mı???

canım kaşıntının sebebi büyyüp gerginleşiyo ondan dolayı
kuruluğuna bişey diyemiyecem vazelin kullan canım

mşallah canım bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…