ayy zamanımız gelsede bu korkuları atlatıp bebeklerimizi nasıl büyüttümüzü konuşsak......
canlar merhaba doktora gittim bebiş iyiymiş 1900 olmuş 3 civarı normal bir kilosu olur dedi herşey yolundaymış bir ay sonraya randevü verdi ekstern bir durum olursa gitmem kaydıyla bu arada 31 artı 2 iken aldım raporumu çünkü zaten 32 haftadan gidiyo olunuyormuş iyiki burda yazıp melek arkadaşımızın telkinlerini dinlemişim yoksa bir hafta daha boşu boşuna çalışıp belkide işten doğuma gidebilirdim diğer hamileliklerimde ücretsiz izinli olduğum için bu konuda tecrübesizdim neyse hallettik inşallah herşey vaktinde olur sanırım 38. haftada çatı muayenesi yapılıyor annenin durumuna göre şimdiden o günleri düşünmeyelim son aylarmızın tadını çıkaralım
yaaa kızlar benim gördüğüm bebek çok güzel di bende istiyorum artık bebeğim doğsun kucağıma alayım
gencim güzelim şişkoyum demi-tatlicadiarzu- olsun biz bölede güzelizzzzzz....................
veririz yaa hem yazın kolay verilirrr...........
saol canım benimkızlar maşallah keyfiniz yerinde heeee...
MUTLUYUM canım bebişine 41 kere maşşşallah....
ZEKİLK de gitmiştir doktora..gelince o da yazar artık haberleri..ay ne heycanlı oluyo doktora gidenlerin yolunu beklemek yaaa..
saol canım bizimki tosuncuk olcek galiba4-5 saat yoktum ne çok konuşmuşsunuz anacım :hulya:
Özlem doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce...
Nilay, hastane çantan çok güzel olmuş, güle güle kullanın inşallah...
Sezen, 41 kere maşallah bebeğine canım, kocaman olmuş oğlun...
Mhtp, bebeğinin cicileri çok güzel, Allah güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin...
Unuttuğum bir şeyler varsa kusura bakmayın kızlar, çok okuyamadım...
vayyyyyyy maşallah bize şişkoyuz güzelizbende 73 kg canım 32 haftalığız
evet ya kocaman tosuncuk olmuş oğluşumyemek yedim geldim,mutluyum maşallah canım bebişine kocaman olmuş,sağlıkla doğsun hepsi inşallah,,,
bu arada doğum fobisi başladı bende rüyamda habire doğum görüyorum,hayırlısı ile doğuralım inşallah...
saol canım benimmutluyum canım bebeğine maşallah minik tosuncuk
bende nisan 24 te izne çıkıyorum o zaman kayıt yaptırayım sağlık ocağına.
benimde rüyalar darmadağan neler görmüyorum ki sempatiksalakcinni kabusundan tutta mutlu şeylere kadar uyuyorum deyip dinendiğimi sanmıyorum rüyalarımda daha aktifim yani her saniyesi bir atraksyon :)))
maşallah bebişinecanlar merhaba doktora gittim bebiş iyiymiş 1900 olmuş 3 civarı normal bir kilosu olur dedi herşey yolundaymış bir ay sonraya randevü verdi ekstern bir durum olursa gitmem kaydıyla bu arada 31 artı 2 iken aldım raporumu çünkü zaten 32 haftadan gidiyo olunuyormuş iyiki burda yazıp melek arkadaşımızın telkinlerini dinlemişim yoksa bir hafta daha boşu boşuna çalışıp belkide işten doğuma gidebilirdim diğer hamileliklerimde ücretsiz izinli olduğum için bu konuda tecrübesizdim neyse hallettik inşallah herşey vaktinde olur sanırım 38. haftada çatı muayenesi yapılıyor annenin durumuna göre şimdiden o günleri düşünmeyelim son aylarmızın tadını çıkaralım
kızlar birşey soracağım ,beyazsüt gibi akıntınız oluyor mu ara ara?
merhaba arkadaslar kontrolllleri olupta olumlu gecen arkadaslarin gozu aydin,,saglik problemleri olanlarada gecmis olsun
sezen senin oğlanın maşallahı var tam tosun ya pzt bende görcem benimkini bakalım bizim yavru ne kadar oldu.kızlar ben kaçtım iki günden beri deli gibi yoruluyorum çok az yazıyorum buraya ama ancak hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın
zekilk senin yavrunada maşallah nurtopu gibi doğsun kızancıklarımız opuyorumnanaktan
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere... belki yaşayan ve bana bişey söyleyecekler vardır...
Gögüslerim son zamanlarda çokkkk kaşınıyor... Yolmak istiyorum, o kadar yani.... Özellikle sol gögsüm çok kurudu ve nemlendirici sürmeme rağmen çok yeterli olmuyor... bişeyler diyebilecekler var mı???
canlar merhaba doktora gittim bebiş iyiymiş 1900 olmuş 3 civarı normal bir kilosu olur dedi herşey yolundaymış bir ay sonraya randevü verdi ekstern bir durum olursa gitmem kaydıyla bu arada 31 artı 2 iken aldım raporumu çünkü zaten 32 haftadan gidiyo olunuyormuş iyiki burda yazıp melek arkadaşımızın telkinlerini dinlemişim yoksa bir hafta daha boşu boşuna çalışıp belkide işten doğuma gidebilirdim diğer hamileliklerimde ücretsiz izinli olduğum için bu konuda tecrübesizdim neyse hallettik inşallah herşey vaktinde olur sanırım 38. haftada çatı muayenesi yapılıyor annenin durumuna göre şimdiden o günleri düşünmeyelim son aylarmızın tadını çıkaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?