2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız baya kaynatmışsınız geçmişi okudum biraz bitiremedim birzdan çıkmam gerekiyor ama sezeryan hakkında konuşmuşsunuz dayanamadım bende fikir beyanedetim dedim epituralde azda olsa felç riski varmış genel anestezi yi önermiş bi arkadaş ben ilk doğumumu genel anesteziyle yaptım ve ayılırken ameliyathanede kesin azrail canımı alıyo ben ölüyorum dedim nefes alamadım çok fenaydı şimdi ya normal yada epidural sezeryan düşünüyorum kesinlikle genel düşünmüyorum omur ilik olunca epiduralde beni korkutuyor dikiş açılma riski olduğundan normaldende korkuyorum ama kesinlikle genel düşünmüyorum doğru epidural felç olama riski var ama çok düşük geneldede ölüm riski var ve bebeğe azda olsa anestezi geçiyor ve bizede zararı var herşey yolunda olsa bile doğum esnasında çok tehlikeler olabiliyor hatta anne bebek ölümü bile yani her yöntemde riskler var birine bişey oldu diye illa herkese olcak diye bi kaide yok ben bu doğum korkusu yüzünden hamileliğime ilk başlarda sevinemedim bile hep rüyalarıma girdi nefessiz kaldım neden genel anestezim zor geçti diye bence sağlıklı olan yönteme göre sıraya koyun en sağlıklısı ve doğalı normal olduğu için önce normali düşünün sonra genel anesteziyle epitural arasındaki olumsuzlukları değil de hangisi sağlık olarak daha iyi diye düşünerek epidural sezeryan ve enson geneli düşünün ve bu çocuklar bi şekilde doğacak ve biz kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız değiştirmek imkansız eğer felç olacaksak bu doğumda olmaz hastaneden çıkarken olur sonuçta yolda yürürken kaçtane kaza atlatıyoruz haberimiz olmadan demek istediğim doğumun olumsuz yönlerini değil olumlu yönlerini düşünün olacağın önüne geçilmez olumsuzlukları düşünmeyin çok uzun yazdım kusura bakmayın ama ben çok düşünmekten piskolojim bozulmuştu şuan yazarken bile ağlayasım geliyor birde ben hamile kalmadan 1 ay önce yngemin bebeği öldü genel sezeryan oldu onun üzerine hamile kalınca sevinemedim bil ya bişe olursa diye sonra dedim olcağı varsa olacak ben dikkatli olayım dua edeyim olcağı varsa olacak ben kaerimde olanı yaşayacamö inşl herşey iyi gidecek diye şimdi biraz olsun korkularım hafifledi olumsuzlukları düşünmeyin bulunduğunuz halin keyfini çıkarın rabbim herşeyin hayırlısını versin sağ sağlim bi avazda kucağımıza alalım

Abera haklısın hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah, olumlu düşünelim herşey iyi olsun inşallah...
bu arada yengenin bebeğine de çok üzüldüm, Allah sabır versin...

canım geçmiş olsun benim göğüslerim değilde karnım iki hafta önce acayip kaşınıyodu batıyodu dediğin gibi yolasım koparasım geliyodu atlet değse delircek kadar kaşınıyordu kupkuru olmuştu beyaz beaz soyuluyodu hemde yağ sürmeme rağmen burda biyerde okumuştum krem sera diye bi krem önermişlerdi çatlaklar için ama kolay bulunmuyomuş oksitin krem var bildiğimiz pişik kremi krem seraya denk onuda önermişlerdi bende hemen eczaneye gittim durumu anlattım zararı olurmu dedim olmaz bebeklerede veriyoruz dedi aldım kullanmaya başladım ikinci gün kaşıntım azaldı üç gün içinde tamamaen gitti süper bişey hala kullanıyorum ilkzamanlar daha sık sürüyodum üç kere falan şimdi akşamları sürüyorum bazen ölede de sürüyorum iki gün sürmesem kaşınmaya başlıyor birde çatlaklara da iyi geliyormuş
tavsiye edenler doğumdan sonra kullanmışlar ve çatlaklarına baya iyi gelmiş bi dene istersen kutuda da yazıyor cilt tahrişi yanık vs diye

Teşekkürler

kızlar selam, iyi akşamlar bu arada hepinize.birşey sormak isityorum size,doktorum her gittiğimde ,yarım saat yürü günde diye uyarıp duruyor,ben hareketli biriyimdir ama özellikle yarım saat yürüyeyim diye bir zaman ayırmıyorum.neden bana yürüyüş yap diyor bilen varmı acaba?

doğum kolay olsun diyedir canım..

saolsın canım
aynı ilacı kullanıyormusuz.yalnız benım doktorum gunde 2 kere al demişti.ben bi sabah bi akşam alıyorum.eskiden nefesımı kesecek derecede olurdu sımdı sızı seklinde devam ediyor agrılar tam gecmedı ama buna da şükür :Saruboceq:
sen de bi danıs bakalım belki doktorun dozu artırır

Son düzenleme:
kızlar hepinize selam :hulya:
aklıma bişi takıldı
sezaryenle dogum sonrası anne ayıldıktan sonra mı yoksa ayılması beklenmeden mi bebek odaya getirilir? :uhm:

Son düzenleme:
ben geldim kızlar..valla bu karın sertleşmeleri kasık ağrıları korkutmaya başladı beni..karnımda iyice aşağı indi...inş.perşembeye kadar bi sorun yaşamam

ben geldim kızlar..valla bu karın sertleşmeleri kasık ağrıları korkutmaya başladı beni..karnımda iyice aşağı indi...inş.perşembeye kadar bi sorun yaşamam

hosgeldın canım
35.haftandaymıssın ben de o haftalarda artık daha bi rahatlıycam,34. haftadan sonrasında doğum olsa da korkma demişti bana doktorum
yine de inşallah bebişin acele etmez,zamanında gelir canım

hosgeldın canım
35.haftandaymıssın ben de o haftalarda artık daha bi rahatlıycam,34. haftadan sonrasında doğum olsa da korkma demişti bana doktorum
yine de inşallah bebişin acele etmez,zamanında gelir canım

benim tedirginliğim bebeğimin kilosu...zaten 3 kilo doğucakmış bide erken gelirse allah korusun küçücük olucak...okadar aşağıda hareket ediyoki korkmamak elde değil..

benim tedirginliğim bebeğimin kilosu...zaten 3 kilo doğucakmış bide erken gelirse allah korusun küçücük olucak...okadar aşağıda hareket ediyoki korkmamak elde değil..

kendını yormamaya calıs bari
32.haftada 1500 kilo doğan bebek gözümün önünde 3 yasına geldi bile,maşallah sorunu da yok ama dediğin gibi insan elinde olmadan tedirgin olur

kendını yormamaya calıs bari
32.haftada 1500 kilo doğan bebek gözümün önünde 3 yasına geldi bile,maşallah sorunu da yok ama dediğin gibi insan elinde olmadan tedirgin olur

sürekli uzanıyorum bakalım böyle devam ederse yarına alıcam randevumu....hepimiz zamanında va sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

offffffffffff grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum derste konuşmada zorlandığım için çok yoruluyorum
pazartesi bende dğum izni alacağım biraz erken ama olsun zorlanıyorum artık ilk hamileliğimde 37. haftaya kadar çalışmıştım nasıl çalışmışım hayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…