Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere... belki yaşayan ve bana bişey söyleyecekler vardır...
Gögüslerim son zamanlarda çokkkk kaşınıyor... Yolmak istiyorum, o kadar yani.... Özellikle sol gögsüm çok kurudu ve nemlendirici sürmeme rağmen çok yeterli olmuyor... bişeyler diyebilecekler var mı???
canım geçmiş olsun benim göğüslerim değilde karnım iki hafta önce acayip kaşınıyodu batıyodu dediğin gibi yolasım koparasım geliyodu atlet değse delircek kadar kaşınıyordu kupkuru olmuştu beyaz beaz soyuluyodu hemde yağ sürmeme rağmen burda biyerde okumuştum krem sera diye bi krem önermişlerdi çatlaklar için ama kolay bulunmuyomuş oksitin krem var bildiğimiz pişik kremi krem seraya denk onuda önermişlerdi bende hemen eczaneye gittim durumu anlattım zararı olurmu dedim olmaz bebeklerede veriyoruz dedi aldım kullanmaya başladım ikinci gün kaşıntım azaldı üç gün içinde tamamaen gitti süper bişey hala kullanıyorum ilkzamanlar daha sık sürüyodum üç kere falan şimdi akşamları sürüyorum bazen ölede de sürüyorum iki gün sürmesem kaşınmaya başlıyor birde çatlaklara da iyi geliyormuş
tavsiye edenler doğumdan sonra kullanmışlar ve çatlaklarına baya iyi gelmiş bi dene istersen kutuda da yazıyor cilt tahrişi yanık vs diye
kızlar selam, iyi akşamlar bu arada hepinize.birşey sormak isityorum size,doktorum her gittiğimde ,yarım saat yürü günde diye uyarıp duruyor,ben hareketli biriyimdir ama özellikle yarım saat yürüyeyim diye bir zaman ayırmıyorum.neden bana yürüyüş yap diyor bilen varmı acaba?
canım geçmiş olsun iyi gelmesine sevindim benimde bel ve bacak ağrılarım çok fena her akşam ağrıyor uyuyomuyorum bende magnezyum kullanıyorum ama faydasını görmedim ama ben sabahları içiyorum belimse akşamdan ağırıyor acaba akşammı içsem bide magnezyum diasporal kullanıyorum sende onumu kullanıyon
ben geldim kızlar..valla bu karın sertleşmeleri kasık ağrıları korkutmaya başladı beni..karnımda iyice aşağı indi...inş.perşembeye kadar bi sorun yaşamam
hosgeldın canım
35.haftandaymıssın ben de o haftalarda artık daha bi rahatlıycam,34. haftadan sonrasında doğum olsa da korkma demişti bana doktorum
yine de inşallah bebişin acele etmez,zamanında gelir canım
benim tedirginliğim bebeğimin kilosu...zaten 3 kilo doğucakmış bide erken gelirse allah korusun küçücük olucak...okadar aşağıda hareket ediyoki korkmamak elde değil..
kendını yormamaya calıs bari
32.haftada 1500 kilo doğan bebek gözümün önünde 3 yasına geldi bile,maşallah sorunu da yok ama dediğin gibi insan elinde olmadan tedirgin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?